Опасностите от 5G мрежите — 09: Война срещу здравето и отчаяни мерки

Употребата на микровълните в телекомуникациите и в микровълновите печки навлиза чрез военната радарна технология

Предишни части: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 и 8 »

Електромагнитни полета, метаболизъм, диабет и рак

Професор Херу е физик и токсиколог, като специализира в изследването на електромагнитните полета на работното място. В този видеоклип той изразява съгласието на една международна организация за изследване на рака, че всички електромагнитни полета причиняват рак.

Неговите лични изследвания са доказали, че електромагнитните полета променят метаболизма и са една от причините за метаболитните болести, една от които е диабет. Професорът настоява за незабавното почистване на планетата от изкуствената електромагнитна радиация.

Видеото с български субтитри:

* * *

Безжичните топломери, електромери и водомери са вредни

Документирано е, че тези безжични измервателни уреди причиняват: 1. невропсихиатрични ефекти, 2. сърдечни ефекти и 3. електрохиперчувствителност. ЧЕЗ планира да монтира 500,000 умни електромера в България до края на 2022 година. Това означава, че „щастливците“ ще бъдат облъчвани денонощно и че ще са кандидати за всяко едно от трите болестни състояния посочени по-горе.

Употребата на микровълните в телекомуникациите и в микровълновите печки навлиза чрез военната радарна технология, която също използва микровълни. Радарите са широко разпространени от 50-те години на 20 век и както военните, така и хората, контролиращи правителствата, знаят, че тези вълни са абсолютно зловредни за човека.

Видеото с български субтитри:

* * *

Кой руши клетъчни мобилни кули с танк

Джон Патерсън е бивш опитен инженер, работил с мобилни клетъчни антени. Той се разболява вследствие от прекомерно излагане на вредните радиовълни, излъчвани от мобилните кули. Опитвал е да предупреди държавните власти за опасността от това, да се живее в близост до мобилните кули, но никой не му обърнал внимание и бил уволнен, когато повдигнал този въпрос пред работодателите си.

Никоя медия не му обърнала внимание, така че през юли 2007 г. Джон Патерсън решил да предприеме крайната мярка за унищожаването на няколко мобилни предавателни станции с помощта на един танк, който бил собственост на негов приятел. След това е бил арестуван, осъден и задържан в затвора в продължение на 20 месеца. Парадоксално е, че този човек е трябвало да изживее тези неприятностио, за да накара медиите да му обърнат внимание. В крайна сметка, неговата история придобива общонационална известност в Австралия.

След освобождаването си Патерсън решава да продължи да работи в телекомуникационната индустрия, но сега той се занимава с това, да повишава осведомеността за вредата от електромагнитната радиация, като измерва вредните електромагнитни полета в домовете и офисите на хората и ги съветва как да ограничат тези безжични влияния.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.