Опасностите от 5G мрежите — 08: Професор Марко Марков за геноцида срещу децата

И две любопитни истории от Сърбия и Гърция

Предишни части: 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 »

Кула за безжичен клетъчен сигнал в Белград е климатично оръжие?

Авторът на това видео бърка безжичните кули на HAARP с тази GWEN кула. Тук авторът на видеото говори за HAARP електромагнитните кули, а показва GWEN кула. На много места в интернет се твърди, че GWEN кулите също се използват за модифициране на климата, а и за контрол на ума. Стигна се дори до там, че във филма „Геобуря“ (Geostorm) един от актьорите заяви, че правителството вече може да контролира метеорологичното време, което може би не е чак толкова изненадващо.

Не съм специалист в тази сфера и няма да правя 100-процентови заключения за тази GWEN кула, но истината е, че материалите за GWEN кулите, като средство за модифициране на климата и на ума, изобилстват. Руският еквивалент на системата за модифициране на климата се нарича Elate.

Видеото с български субтитри:

* * *

Как Гърция беше атакувана и подпалена с управляеми енергийни оръжия

Това видео нагледно описва как екофашистите на Новия световен ред използват микровълнови оръжия за предизвикване на аномалии в климата, чрез които не само да унищожават живота и собствеността на хората, но и да всяват паника с идеята, че глобалното затопляне е причинено от обикновените хора, а не от самите тях.

Видеото с български субтитри:

* * *

Професор Марко Марков за 5G и вредата от електромагнитните мрежи

Професор Марков е един от меценатите на българската и световна наука в сферата на влиянието на електромагнитните полета върху биологичните организми. Атомен физик, биофизик, радиобиолог и магнитобиолог, професор Марков има издадени 23 книги на тема електромагнитни полета, почетен гражданин е на 3 държави и още през 2001 година заявява на един международен форум, че електроагнитната радиация е геноцид спрямо децата ни.

Чуйте мнението на един истински, независим и международно признат научен капацитет, дали е нужно да се въвежда 5G в България, както и доста пикантерии от кухнята на научните среди. YouTube показва, че видеоклипът е изтрит, но той може да бъде гледан на долупосочения адрес.

Това е първото и по-дълго интервю:

А това е второто и по-кратко интервю:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.