Опасностите от 5G мрежите — 07: Атаки срещу ДНК и апел към ООН

Сред целокупното човечество се извършва огромен биологичен експеримент, а ООН и международните организации не предприемат нужните мерки заради псевдонаука

Предишни части: 1, 2, 3, 4, 5 и 6 »

Зов за пробуждане

Джеръми Джонсън е бивш технологичен специалист от Силиконовата долина в Калифорния, САЩ, който понастоящем помага на хората да ограничат влиянието на електромагнитните полета върху живота им. В този впечатляващ кратък видеоклип той обяснява защо е станал електрохиперчувствителен, как изкуствената електромагнитна радиация ни вреди и как да се предпазим от нея.

А най-интересното е, че споменава и невропсихичните ефекти от електромагнитната радиация, които са присъщи за всички хора, изложени на нейното влияние. От този клип става ясно, че всеобщото недоспиване, различните форми на главоболие, отпадналост, стрес, раздразнителност, депресия и т.н. се дължат до голяма степен именно на електромагнитната радиация.

Видеото с български субтитри:

* * *

Апел до ООН от над 160 международни учени и инженери

Професор Мартин Бланк от отдела по физиология и клетъчна биофизика на Колумбийския университет заявява, че изкуствените електромагнитни полета унищожават живите клетки в организма и правят така, че всички ние да умираме по-рано. Споменава още, че откакто мобилните телефони са се разпространили, случаите на рак на мозъка сред младите хора са се утроили.

Също така професор Бланк стига до извода, че с целокупното човечество се извършва огромен биологичен експеримент и че ООН и международните организации не предприемат нужните мерки, защото в комитетите, които взимат решения относно стандартите по безопасност, заседават хора, които не са истински, независими учени. Тези мними експерти не допускат други учени на своите заседания. Пълният текст на това писмо до ООН подписано от над 160 учени и инженери и може да се намери на www.emfscientist.org.

Видеото с български субтитри:

* * *

Електромагнитната радиация, здравето и ДНК

Професор Мартин Бланк от отдела по физиология и клетъчна биофизика на Колумбийския университет ясно заявява, че псевдоучените, свързани с телекомуникационната индустрия, излагат фалшиви данни относно вредите от електромагнитните мрежи. Поставен е акцент върху това, как твърдението, че нейонизиращата (незатоплящата) технология е безвредна. То не се съобразява с научните факти, нито с това, че реалната наука знае кои молекули биват повлиявани от ЕМП и какъв е точния механизъм.

Професор Бланк набляга на факта, че международните стандарти по безопасност са абсолютно неадекватни и описва как електромагнитната радиация атакува ДНК-то ни 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.