Опасностите от 5G мрежите — 06: Безсъние, аутизъм и хиперчувствителност

Местата без безжична радиация обаче не са лесни за намиране и те стават все по-малко и по-малко с всеки изминал ден, което не вещае нещо добро

Предишни части: 1, 2, 3, 4 и 5 »

Електромагнитните полета и проблемите с безсънието

Доктор Гонзалес потвърждава, че най-голямата епидемия в държавите с опасни нива на електромагнитна радиация е липсата на здрав сън и многобройните произтичащи от това здравни проблеми. Той обяснява целия механизъм как епифизата ни бива „подлъгвана“ от електромагнитните полета да не произвежда мелатонин по време на сън и да не сигнализира, че е време за спане, което пък, от своя страна, пречи както на здравия сън, така и на имунната система да се възстановява и да детоксифицира организма ни всеки ден.

Хората в наши дни лесно могат да си направят равносметка, кога за последно са се наспали бързо и качествено в града, и са се почувствали щастливи и тонизирани на другата сутрин. Почти всеки се наспива добре в планината, когато е налице нужният комфорт, но почти никой не успява да се наспи качествено в града, дори и при наличието на добри битови условия.

Защо? — Отговорът е в този клип.

Видеото с български субтитри:

* * *

Загадката аутизъм и как да намалим дигиталното претоварване

Тук господин Съливан описва как той е успял да се справи със симптомите на аутизъм при собствените си две деца, което само по себе си е факт с особена значимост. След като изолирал всички възможни източници на болестта, свързани с генетиката, физиологичните процеси и тежките метали в организма, той достига до извода, че най-сериозната опасност идва от четвъртия фактор — електромагнитната радиация, която е причина за влошаването на останалите три фактора на генетика, физиология и тежките метали в организма.

Сега и двете деца на господин Съливан не страдат от симптомите на аутизъм. Нужно е да се отбележи, че той е взел наистина крути мерки, докато децата му са били още на доста крехка възраст.

Видеото с български субтитри:

* * *

Wi-Fi бегълците

Въпреки че тези хора са болни от „електрохиперчувствителност“, тяхното заболяване е трудно за диагностициране и е още по-трудно да убедят другите хора, че тази болест действително съществува. Техните симптоми включват клъстернo главоболиe, гадене, хронична умора, усещане за парене на кожата и метален вкус в устата. Болните от електрохиперчувствителност твърдят, че безжичните технологии са причината за техните страдания. Към момента няма известно лечение на тази болест и единственият начин за тези хора да облекчат симптомите си е бягството от електронните устройства и влиянията на вездесъщите безжични мрежи.

Електрохиперчувствителните хора нямат друг избор, освен да бягат в отдалечени места сред природата или в отдалечените селски райони, които са все още недокоснати от безжичните телекомуникационни технологии. Това често означава, че те трябва да изоставят семействата си, за да оцелеят физически. Местата без безжична радиация обаче не са лесни за намиране и те стават все по-малко и по-малко с всеки изминал ден. Страдащите предупреждават, че те са първите хора, които са открили проблема, свързан с електромагнитната радиация, и очакват, че все повече хора ще започват да страдат от тази болест. Тяхното послание е не да спрем технологичния прогрес, а да напредваме предпазливо, като се уверяваме, че новите технологии са наистина безопасни.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Един коментар за "Опасностите от 5G мрежите — 06: Безсъние, аутизъм и хиперчувствителност"

 1. Михаил Вохам  28.11.2018 г. | 21:16 ч.

  В края на книгата „Биодинамично земеделие“ д-р Рудолф Щайнер прави интересно заключение :

  „Висшите организми се противопоставят на електричеството.“

  Към тези висши организми естествено се отнася човекът. А под „електричество“ в случая трябва да се разбира електромагнетизма.
  Аз това го разбирам така, че човешкият организъм се бори с влиянията на магнитните полета от безжичните Wi-Fi връзки и при тази инстинктивна борба човек се уморява.

  Аз лично съм чувствителен към магнитни полета и гледам да ги избягвам по всякакъв начин.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.