Опасностите от 5G мрежите — 05: Стъпки към хегемонията на изкуствения интелект

И плановете на световния окултен елит да отнеме и последните свободи на човечеството чрез плановете Agenda 21, Agenda 2030 и Agenda 2050

Предишни части: 1, 2, 3 и 4 »

5G, изкуственият интелект и животът във виртуална реалност

Ще се изгуби ли голяма част от човечеството в Четвъртата индустриална революция? Повечето хора, които попитах, дори не знаят какво е това, но точно сега тази Четвърта индустриална революция се случва навсякъде около нас. Тази революция е свързана с технологичната еволюция, която се стреми да развива и да „подобрява“ даденостите на човешкото същество по технологичен начин.

Това видео изобилства с цитати от хора като Илон Мъск и Реджина Дуган, които са технологичната ръка на Новия световен ред. Тези, които са запознати с антропософията, ще видят ужасяващата прецизност на плановете как човешкият Аз да бъде заробен и унищожен чрез виртуалната реалност и всевиждащото око на изкуствения интелект, който би намерил своята идеална почва за развитие в 5G мрежата, ако достатъчно на брой морални хора не се противопоставят на нейното въвеждане.

Видеото с български субтитри:

* * *

5G и изкуственият интелект — демоничен тотален контрол

Това е отличен филм, който прави ясен цeлия план на Новия световен ред по отношение бъднините на човечеството. Някои от акцентите са върху това как изкуственият интелект вече не може да бъде спрян, какъв е моделът му на разсъждение, как ще може да контролира и доминира всички хора чрез дигиталните пари във виртуалната реалност и как 5G би трябвало да осигури средата за развитие на изкуствения интелект. Този филм не е за изпускане!

Видеото с български субтитри:

* * *

Agenda 21 за по-малко от 5 минути

Agenda 21 (Дневен ред за развитието на човечеството през 21 век) е план на ООН, който е предшественик на Agenda 2030 и Agenda 2050 (относно развитието на човечеството до 2030 и 2050 година). Картината е стряскаща, защото не стига, че глобалното правителство унищожава цялата планета и биосфера чрез дейността на мултинационалните корпорации, които не позволяват използването на чисти и безплатни енергийни технологии, но и откровено внушават, че хората са тези, които вършат това унищожение при условие, че самите корпорации не позволяват например чисто земеделие, биоразградими пластмаси, екологично и енергоефективно строителство и т.н.

Планът е чрез един вид екофашизъм да се внуши на хората, че понеже те замърсяват природата, всичко трябва да им бъде отнето и те да живеят, като плащат за всяка една дейност, която извършват, защото животът им оставял „въглероден отпечатък“ върху планетата! Agenda 21, 2030, 2050 e план на ООН и световния елит за тотален контрол, депопулация и технологизация, чрез които да превърнат хората във всичко друго, но не и в нормални, свободни човеци.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.