Опасностите от 5G мрежите — 03: Военни технологии за масово поразяване

В един от клиповете британски военен експерт заявява, че електромагнитната радиация ще унищожи цялата биосфера

Предишни части: 1 и 2 »

Оръжието Active Denial System използва вълни като 5G

Известно е, че 5G ще работи в милиметровия спектър от 24 до 90 гигахерца, а американската военна технология Active Denial System за разпръскване на тълпи работи с честота от 95 гигахерца. Нека уважаемите зрители и читатели си направят сметка какво е да си изложен на 24 гигахерца 24/7 и 365 дни в годината.

Тук даже не става и на въпрос за огромната доза мръсно електричество, което ще се генерира от мощностите на предавателите – те ще бъдат разположени приблизително на всеки 150, 200 метра. Идеята на глобалния елит е да се приведе в телекомуникациите още една военна технология без каквото и да е съобразяване с живота на цялата биосфера.

Видеото с български субтитри:

* * *

Изявление на британски експерт по микровълнови войни

Бари Трауър започва работа за Британския военноморски флот през 1960 г. и специализира във воденето на бойни действия чрез употребата на микровълни. Той работи и за британските тайни служби. В този видеоклип господин Трауър ясно заявява, че електромагнитната радиация ще унищожи цялата биосфера, ако нищо не се промени.

Споменава се и как насекомите, опрашващи цветята, загиват заради електромагнитната радиация. Изчезнат ли тези насекоми, изчезват още животните и хората. След пенсионирането си Бари Трауър започва да пътува по целия свят на свои разноски, за да изнася лекции относно вредите на безжичните мрежи и как те не бива да бъдат допускани в училищата.

Видеото с български субтитри:

* * *

Жертвите говорят

36-годишен мъж с тумор на врата се изказва пред властите в Санта Роза, Калифорния, срещу въвеждането на 5G на местна почва. Мъжът споменава, че е използвал мобилния си телефон от 20 години насам само на високоговорител и че ракът му се е появил точно там, където е била безжичната антена на телефона и че неговото раково заболяване е от същия тип, като това преобладаващ в гризачите изследвани от Националната токсикологична програма на САЩ.

Това проучване е най-дълго провежданото, широкомащабно и скъпо изследване върху влиянието на електромагнитната радиация спрямо животните. Общо, за него са били похарчени около 25 милиона щатски долара. Тази кратка реч е част от изслушването на калифорнийските граждани пред местните щатски власти относно въвеждането на 5G технологията.

Видеото с български субтитри:

Следва »

Материалите са събрани, преведени и предложени за разпространение от Търсач Скитник.

Материалът се разпространява с изричното писмено позволение от автора и/или преводача, носещо дата 31.10.2018 г. Ако имате възражение към така описаните права, изпратете го на is@otizvora.com. Администраторът на „От Извора“и спомосъществувателите на инициативата за некомерсиално разпространение на такива материали не носят отговорност за неуредени въпроси между авторите и други издателства и/или платформи.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.