Индоктринацията на децата в трансджендър догмата е блудство срещу малолетни

„Христос ни е предупреждавал за хора, които ще опитват да вредят на невинните деца по този начин, като казва, че за тях ще е по-добре да се хвърлят в морето с камъни около вратовете.“

Децата, които посещават американските държавни училища, вече не учат за традиционните семейни ценности, включително как се поддържат стабилни отношения между мъжете и жените, как се отглеждат деца и как се изграждат силни семейства. Вместо тези неща те учат, че нямало такова нещо като биологичен пол и че „трансджендъризмът“ е напълно нормален. Това е отвратителна форма на блудство спрямо хлапетата и сексуално посегателство срещу малолетни, както беше дискутирано от организацията Fishers of Men в един от наскорошните епизоди на RTR Truth Media News Talk Analysis, излъчен по REAL.video.

Водещите се позоваха на една статия, публикувана в Natural News. В нея се цитира материал на WorldNetDaily относно промените в образователната система на училищата във Феърфакс Каунти, Северна Вирджиния. Ако сте пропуснали новината, образователната комисия на Феърфакс Каунти настоява да се елиминира изцяло концепцията за мъжкия и женския пол в учебниците на тяхната училищна система. Вместо това се иска децата да вярват, че всички хора са андрогини и безполови, а трансджендъризмът бил пътят за напредъка на човечеството.

Въпросната комисия също така казва, че на държавните училища трябвало да се възложи пълната отговорност да индоктринират децата в религията на LBGT, защото на духовниците — тоест: истинските религиозни водачи — не можело да им се вярва, че ще дават „вярна“ информация за това, че нямало такова нещо като мъже и жени.

LGBT религията е несъвместима с християнството

Посланието на образователната комисия на Феърфакс Каунти не е само за умишленото замърсяване на невинните умове на малките деца, но защитава потъпкването на всички противникови религии — защото LGBT идеологията всъщност сама по себе си е религия.

RTR Truth Media обяснява:

„Разпространението на анти-религиозна идеология я превръща в религия, защото анти-религиите също са религии. Ето защо вече няма спор, че те [разпространителите на трансджендъризма и анти-религиозни послания] са станали такава [религия]. А ние отдавна се опитваме да обясним, че те са нова секуларна [светска] религия. Когато някой стане анти-религиозен и възприема всякакви примамливи фундаментални идеологии, започва да се занимава със своя религия.“

Христос ни е предупреждавал за хора, които ще опитват да вредят на невинните деца по този начин, като казва, че за тях ще е по-добре да се хвърлят в морето с камъни около вратовете. Ние писахме за това още през 2016-а, като обяснихме, че култът LGBT няма да се задоволи с „гей браковете“. Неговата крайна цел винаги е била да плени детските умове през най-важните години на развитието им, за да поквари тяхното разбиране на биологичната реалност.

И всичко това се случва с парите на данъкоплатците, които се използват, за да превърнат държавните училища в това, което Майк Адамс описва като „трансджендър фабрики за объркани и склонни към самоубийство деца, които са физически и химически осакатени от едно общество, аплодиращо ги, защото отричат своята природна реалност“.

Христос предупреждава в Евангелията, че за човек е по-добре да бъде хвърлен в морето с камък около врата, отколкото да пострада от вечните последствия на това, че е наранил деца или другояче прегрешил срещу тях. Именно това прави култът LGBT спрямо децата — даже го прави с „прайд“.

Росария Бътърфийлд, бивша лесбийка, говори за това във връзка с тъй наречената „християнска“ авторка Джен Хетмейкър, която няколко години по-рано предложи пълната си подкрепа за приемането ѝ в LGBT общността. Бътърфийлд пише в отговор на оттеглянето на Хетмейкър от вярата, публикувано от The Gospel Coalition:

„Днес чувам думите на Джен — думи, които имат за цел да насърчават, да не обезкуражават, да зареждат, да не потискат, да защитават отритнатите, а не брокерска незаслужена сила — и тънка струя от пот се стича по гърба ми. Ако все още бях в предните редици на битката за пребиваващия грях на лесбийското желание, думите на Джен щяха да сложат воденичен камък около врата ми.“

Автор: Итън Хъф

Превод: Иван Стаменов

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

4 коментара за "Индоктринацията на децата в трансджендър догмата е блудство срещу малолетни"

 1. Дорина Василева  28.08.2018 г. | 20:58 ч.

  Привет! Описаното е абсолютна истина! Брат ми живее над 20 год. в LA и скоро коментирахме точно това – какво се случва с децата, с учениците, изобщо с младите хора там. Казах му, че тук най-честите новини, идващи от Америка са за ученици, които стрелят безпощадно в училища и убиват…

  Радвам се, че не е някакъв заблуден чуждоплоклонник, дори напротив – каза ми, че семейството му търси да чете независима медийна информация за събитията в Америка и в световен мащаб. Децата там са буквално обърквани от най-малка възраст. Бъркат им в мозъците по всякакъв начин. Коментира се, че над 70% от младите хора са на психотропни вещества, именно защото тези млади души не намират друг изход… Абстиненцията води до следващото – кражби, агресия, безизходица, крайни стъпки… Като в капан и омагьосан кръг са.

  Моля се да сме съзнателни за тези процеси, които се случват и да не се допусне това тук… въпреки, че ни държат в информационна мъгла. Нека има такива преводни актуални материали!

 2. Мира  29.08.2018 г. | 10:41 ч.

  Родителите са авторитет за детето до определена възраст и затова е много важно тяхното отношение към тези въпроси. Ако родителите са будни и у дома дават нужните разяснения, за да помогнат на децата да приемат себе си и телата си по правилен начин, децата няма да бъдат толкова лесно индоктринирани.

  В заглавието > транСджендър.

 3. Дорина Василева  30.08.2018 г. | 10:18 ч.

  Разбира се, че правилната и деликатна родителска подкрепа е много важна. Но моите наблюдения през последните години са, че голяма част от поколението на самите родители на децата, които сега са застрашени, са загубили ценностната почва под краката си. Повечето са на ниво или екзистенциално оцеляване, или в другата крайност – задоволени и паразитиращи. С една дума – интересът е само и единствено в материалното. Средната част търси баланс, развивайки интереси, по-разширен светоглед и т.н.

  Причината не е само в тези родители или пък в техните родители, а е комплексна – врагът действа явно и подмолно на много нива, и отдавна подготвя случващото се, омотавайки човешките същества. И човек, особено ако не е с будно съзнание, а е вкопчен в материалното, носи се по течението, без значение дали съзнава или не – живее с мъглива и изкривена представа за света и мястото си сред него. Това неминуемо рефлектира и върху разбиранията и отношенията на тези родители с децата им днес.

  Дали тези поколения реално са загубени душевно или не, както чета тук-там, аз не мога да кажа – твърде обобщаващо ми звучи. Не бих искала да вярвам, че всичко е загубено! И затова залагам на будни учители сред децата от новите поколения, които да работят както с децата, така и със самите родители, залагам на една душевна, доверена човешка връзка. Само човешкият фактор, обединен, буден за ставащото, може да се справи с бъдещето, което мощно и заливащо идва към нас!

 4. House M.D.  01.09.2018 г. | 20:43 ч.

  Авторът на статията очевидно не знае, че бивш комунист и бивш негър няма.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.