Джон Рапопорт: Промяната на човешките гени чрез ваксинация

Как най-опасните оръжия на тъмните духове и техните слуги, работещи срещу човечеството, се рекламират като желателни универсални ваксини, уж решаващи с един замах всичките ни здравословни проблеми

Националният институт по алергология и инфекциозни заболявания (NIAID) полага усилия да създаде ваксина, която би защитила хората от повечето грипни щамове — всички наведнъж, с една и съща инжекция. През годините съм писал много статии, оборващи твърденията, че ваксините са безопасни и ефективни, но засега ще оставя тази тема и ще проследя текущото развитие на положението.

Ед Марки — сенатор и щедър спонсор — написа проектозакон, който ще осигури не по-малко от един милиард долара за проекта, разработващ универсалната противогрипна ваксина. Ето едно изречение от изявление на NIAID до пресата, в което се споменава една от няколко цели на изследователското начинание:

„Учени от Центъра за разработка на ваксини към NIAID стартираха проучвания, съгласно Фаза 1/2 от плана за универсална противогрипна ваксина, които включват разработката на експериментална ДНК-базирана ваксина (наричана DNA prime)….“

Това е много смущаващо, ако знаете какво означава терминът „ДНК ваксина“. Той се отнася към това, което експертите наричат имунизации от следващо поколение.

Вместо да инжектират част от вирус в човека, за да стимулират имунната система, в тялото ще се инжектират синтетични гени. Тук вече нямаме традиционна ваксинация. Това е генна терапия.

Във всеки един метод, при който гените се променят, премахват и добавят, няма никакво значение какво казват професионалистите. Винаги има „непредвидени последствия“, ако използваме любезния им израз. Изкуствените манипулации объркват генетичната структура по многобройни и неизвестни начини.

Ето я неудобната истина за ДНК ваксините:

те ще променят трайно вашата ДНК

Източникът е статията „Защита без ваксини“ в New York Times от 15.3.2015 г. Там се описват поставените цели на проучванията — използването на синтетични гени за „защита срещу заболявания“, като се променя генетичната структура на човеците. Следното не е научна фантастика: „Като привнасят синтетични гени в мускулите на [експериментални] маймуни, учените практически реконструират животните, за да устояват на заболявания.“

Цитиран е Майкъл Фарзан, имунолог към Scripps и водещ автор на новото проучване:

„Възможностите са неограничени. Започнаха първите тестове с хора според тази стратегия, наричана имунопрофилактика чрез генетичен трансфер, или I.G.T. Планират се още няколко.“

Горното е казано преди три години.

„I.G.T. е напълно различен [метод] от традиционните ваксинации. Той реално е форма на генна терапия. Учените изолират гените, които създават силни антитела срещу определени заболявания, а след това синтезират изкуствени техни варианти. Тези гени се поставят във вируси и се инжектират в човешката тъкан, обикновено в мускулите.“

А ето и ключовото сведение:

„Вирусите, пренасящи ДНК, нападат човешките клетки и синтетичните гени се включват в собствената ДНК на приемника. Ако всичко мине добре, новите гени инструктират клетките да започнат производството на силните антитела.“

Прочетете това отново: „синтетичните гени се включват в собствената ДНК на приемника“.

Промяната на човешкия генетичен строеж

Не говорим само за „гостуване“ [на изкуствена ДНК]. Имаме постоянно заселване. И след като веднъж ДНК на един човек е променена, той ще живее с тази промяна — както и с всички последствия и промени в цялостната му генетична структура — до края на живота си.

Статията в Times засяга набързо и едно мнение на д-р Дейвид Балтимор:

„Все пак д-р Балтимор казва, че според него някои хора биха могли да гледат подозрително на една ваксинационна стратегия, която би означавала промяна на собствената им ДНК, даже ако това предпазва от потенциално смъртоносни заболявания.“

Да, някои хора ще гледат на това с подозрение. Ако имат две или три работещи мозъчни клетки.

Това е генетична руска рулетка с повече от един гибелен куршум. Всичко живо и всеки човек на Земята, инжектиран с ДНК ваксина, ще претърпи необратими и неизвестни генетични промени…

И усложненията в дългосрочен план са ясни. Ваксините ще могат да се използват като прикритие за инжектирането на какви ли не [синтетични] гени, чиято истинска цел е премоделирането на човека по какви ли не крайни начини.

Появата на тази Франкенщайнова технология е съпътствана от груб натиск за задължителни ваксинации надлъж и нашир, както за децата, така и за възрастните. Тормозът и пропагандата се ширят по целия свят.

Свободата и правото да се откажат ваксините винаги са били жизненоважни. Сега са по-жизненоважни от всякога. От тях зависи опазването на свойствената ви ДНК.

Автор: Джон Рапопорт @ Waking Times

Превод: Иван Стаменов

* * *

Допълнение за читателите на „От Извора“:

Едва ли има по-подходяща публикация от тази, в която е редно да напомним, че технологията, описана от Дж. Рапопорт, отдавна се прилага. Типичен пример е ваксината FunVax, която служители на Пентагона са разпространявали в Близкия Изток, за да „лекуват“ масово хората от техния „религиозен фундаментализъм“. В изнесените данни се описваше същия принцип: вирус, който пренася синтетичен ген, атакува нервната система и деактивира вродения човешкия ген VMAT2, наричан още Божествения ген, тъй като той се свързва с религиозното поведение на хората.

В тази връзка е и антропософското сведение от д-р Р. Щайнер:

„Тъмните духовете ще инспирират своите, бих казал, хазяи — хората, в които те пребивават — да изнамерят такива лекарствени средства, с които да имунизират децата. Така че още в ранна възраст поривът към спиритуалност, към духовност, да бъде окончателно прекъснат. Както днес телата биват имунизирани срещу една или друга болест, в бъдеще децата ще бъдат имунизирани с определена субстанция — тя ще бъде произведена на всяка цена, — така че чрез тази имунизация хората ще бъдат „предпазени“ от склонността да пораждат в самите себе си всевъзможните глупости, свързани с духовния живот. Естествено тук „глупости“ е казано от гледната точка на крайните материалисти.“

Пълното сведение в лекция 13 от цикъла „Духовете на мрака“ »
Също и в статията за ваксината FunVax »

Казано с други думи, съвременните ваксини са едно от най-мощните материалистични оръжия за духовното убийство на наивните и непросветени хора. Така духовно осакатените постепенно ще се обособят в нова полуживотинска раса, напълно неспособна да намери изход от робството си под водачеството на световния елит и отклоняваща еволюционното си развитие към тъй наречената „втора смърт“, при която човек в крайна сметка губи душата си и съответно престава да бъде човек.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

8 коментара за "Джон Рапопорт: Промяната на човешките гени чрез ваксинация"

 1. Йордан  03.07.2018 г. | 10:27 ч.

  Историята с ваксината FunVax е изцяло измислена:
  https://www.metabunk.org/debunked-funvax-pentagon-briefing-on-removing-the-god-gene-hoax.t317/

  Случаят с „фалшивото ваксиниране“ в Пакистан няма нищо общо с FunVax, а е част от операцията по залавянето на Бин Ладен.

  http://www.iflscience.com/health-and-medicine/antivaxxers-suffer-from-a-wellknown-cognitive-effect-according-to-study/

  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

 2. Стопанина  03.07.2018 г. | 10:41 ч.

  Йордане, Йордане, много си прост, човече. Снимката не е била публикувана преди 2010 г., а видеото е от 2005-а, „следователно“ видеото било фалшиво. Нито на теб, нито на източника ви хрумва, че една снимка може да се публикува официално много години след заснемането ѝ. Видеото не може да е фалшиво, защото този, който го разпространи, е съден от военните. А той не може да бъде съден и репресиран заради фалшиво провинение.

  А бе ти да не си на щат някъде, пратен тука да следиш и да debunk-ваш всичко, свързано с ваксините? 🙂 Като абониран си за тия статии, а иначе никакъв те няма.

 3. Varna Mapper  03.07.2018 г. | 11:23 ч.

  @Стопанина
  Пак добре, че все пак са малко всички тези шпиони – значи все още сме ,,на завет“(дано службите да не ни обръщат много внимание).

 4. Gergana  04.07.2018 г. | 09:28 ч.

  Пак добре, че все пак са малко всички тези шпиони – значи все още сме ,,на завет“(дано службите да не ни обръщат много внимание).

  И да ни обръщат внимание, какво ще ни сторят? Обърни внимание, че не всички служби са злосторни от ранга на аримано-асурическите.

 5. Анонимен  06.07.2018 г. | 14:36 ч.

  Ако наистина е създадена технология за подмяна на човешка ДНК чрез вируси, то жертвите на това изобщо няма да са само наивниците. Ами ще пръснат някъде зараза, пък нека хората там обясняват, че не желаят да бъдат „имунизирани“.

 6. Стопанина  06.07.2018 г. | 14:59 ч.

  Не е толкова просто. Едно е да вдишваш вируси, друго е да ти ги инжектират в мускулите или направо в кръвоносната система. Има значение възрастта. Има значение и цялостната конституция на човека.

  Никога няма да се откажат да ваксинират организирано хората от най-ранна възраст, чрез инжекции, защото това е методът, който им върши най-сигурна работа.

 7. Благовеста Петева  11.07.2018 г. | 20:34 ч.

  вкарването на ваксина с аденовирус е малоумна идея, защото тези вируси се срещат често в природата и шансът да имаме антитела към тях в огромен, така че и аз не вярвам в достоверността на тази новина. по-скоро поправяне на генетични мутации с технологията CRISPR Cas9 ще се възприеме не по-рано от близките 5 години, като ще се използват наночастици, не аденовирус.

 8. Петьо  12.07.2018 г. | 14:09 ч.

  Може и по-скоро да стане, след като учени вече могат да си поръчват он-лайн CRISPR-Cas9 със съответната РНК. Технологията е налице. И макар да имат още да презицират намирането на точното място за рязане на ДНК, според мен е по-скоро въпрос на законови регулации.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.