Бил Гейтс вещае апокалиптична пандемия и дава $12 милиона за „универсална ваксина“

Преводен материал със съкращения

Идва следващото смъртоносно заболяване, което ще предизвика глобална пандемия — заявява Бил Гейтс в дискусия за епидемиите, проведена от Медицинското общество на Масачузетс и изданието New England Journal of Medicine. Business Insider цитира Гейтс: „Има една област обаче, в която светът не прави голям прогрес и това е подготовката за пандемия.“

Той казва още:

„В случаите на биологични заплахи липсва усетът за спешност. Светът се нуждае от подготовка за пандемии по същия сериозен начин, по който се подготвя за война.“

Според Гейтс един малък играч може да създаде в лаборатория дори по-смъртоносни форми на вариола. Той показа симулация на Института за прогнозиране на заболявания, в която се проследява нов грип, подобен на онзи, убил 50 милиона души в пандемията през 1918 г. Проучването е открило, че ако има нов грип, той най-вероятно ще убие впечатляващите 30 милиона човека в рамките на шест месеца.

Гейтс добавя, че единственият път в историята, когато военните опитали да симулират военна операция срещу пандемия от вариола, крайният резултат бил „едно на нула за едрата шарка“.

Какво е решението? — Универсална противогрипна ваксина, разбира се! Гейтс обяви в петък, че Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс ще дари $12 милиона в грантове за насърчаване на разработките на такава универсална ваксина.

Гейтс вярва, че „има нужда от по-добра комуникация между военните и властите при координирането на ответни мерки“. Той казва и че намира необходимост правителствата да вербуват съдействие от „частния сектор“ (термин за потайния свят, спонсориран от черния бюджет на военните), когато говорим за разработка на технологии и взаимопомощта при изграждането на средства за борба с разпространяващо се смъртоносно заболяване.

Stratis Times съобщава, че според Гейтс зачестяват случаите на малария и че тя ще продължи да отнема животи по целия свят, освен ако държавните власти не подновят опитите да заличат това заболяване. Мелинда Гейтс наскоро заяви, че заплахата от глобална пандемия, независимо дали възниква естествено или е планирана, може би е най-големият риск за човечеството.

Тя е цитирана:

„Помислете за броя на хората, които напускат Ню Йорк всеки ден и пътуват по целия свят. Ние сме във взаимосвързан свят.“

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс ясно показва, че цели да заличи полиомиелита (полио, детски паралич) от планетата. Но, както посочи Activist Post, всъщност прави точно обратното и вероятно е отговорна за хилядите деца, страдащи от паралич, причинен от ваксините им. Върховният съд в Индия проведе широкообхватно разследване на тази фондация, а съдиите настояват за отговори както от организацията, така и от самите Гейтс.

През 2009 г. деца от област Камам в Антра Прадеш, Индия, са били инжектирани с HPV ваксина за рак на маточната шийка. Около 16,000 момичета на възраст между 9 и 15 години са получили по три дози от ваксината, произведена от Merck и поставена от [служители на] държавното министерство на здравеопазването. На момичетата им било казано, че това са „инжекции за благополучие“. Случаят започва да привлича внимание няколко месеца по-късно, когато здравето на няколко от тези момичета се влошава, а следващата година пет от тях умират.

Два подобни случая са регистрирани във Вадодара, Гуджарат, където — както оповестява DailyMail — 14,000 провинциални деца също са били инжектирани с HPV ваксината Cervarix, произведена от Glaxo SmithKline. Без пряка връзка с темата, но от особен интерес е, че GlaxoSmitheKline (GSK) беше обвинена през 2014 г. в безразсъдното изхвърляне на полиомиелитни вируси в една белгийска река, като това се смята за „нещастен случай“. Близо 120 момичета се оплакали от епилептични припадъци, остри спазми в стомаха, главоболие и редки промени в настроението — поне тези, които не са умрели. Други момичета, получили ваксината Gardasil, страдат от безплодие.

Горе-долу по същото време, когато са оповестени тези случаи, малки момичета са хоспитализирани в северна Колумбия със същите симптоми. Оказва се, че те също са били инжектирани с дози от HPV ваксината.

[…]

През 1993 г. Япония забранява MMR ваксинациите (против дребна шарка, заушка и рубеола), след като на 1.8 милиона деца са поставени два вида MMR и рекорден брой от тях развиват асептичен менингит и други нежелани реакции. Списъкът включва аутизъм и три смъртни случая, а други деца остават с трайна инвалидизация, варираща от увреден слух и слепота до нарушена координация на крайниците.

Всичко това следва плана на Гейтс за депопулация. През 2010 г. Бил Гейтс каза на една TED конференция, че трябва да се използват ваксини за намаляване на световното население, за да се противодейства на глобалното затопляне и да се понижат емисиите на CO2. Обявявайки, че глобалната популация наближава 9 милиарда души, той продължава:

„Ако свършим истински добра работа с новите ваксини, здравеопазването, службите по репродуктивно здраве, бихме могли да го намалим може би с 10 или 15 процента.“

От няколко години Бил Гейтс непрекъснато ни бае за супервируса, включително на друга TED конференция от 2015 г., озаглавена: „Следващата масова зараза? Не сме готови.“ После, през 2016-а, той претопли предупреждението си с думите, че светът бил „уязвим“ от смъртоносна епидемия през следващото десетилетие.

Години наред Бил Гейтс излива предупреждения, но миналата година той предвеща, че биотероризмът — вирус, създаден в лаборатория — може да убие 30 милиона или повече човека в рамките на само няколко месеца.

„Безразлично дали е прищявка на природата или е дело на терорист, епидемиолозите казват, че един патоген, бързо разпространяващ се по въздуха, може да убие над 30 милиона души за по-малко от година. Те казват и че има голяма вероятност светът да се сблъска с такава зараза в следващите 10 до 15 години.“

Горното е казано от Гейтс на Мюнхенската конференция по сигурност в Германия и е цитирано от Forbes. Нима аз, авторът, съм единственият човек, който категорично би отказал „универсална ваксина“, която е разработена с подкрепа на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс?

Автор: Аарън Кесел

Превод: Иван Стаменов

Източник: Activist Post.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

5 коментара за "Бил Гейтс вещае апокалиптична пандемия и дава $12 милиона за „универсална ваксина“"

 1. Стопанина  03.05.2018 г. | 09:45 ч.

  Години наред Бил Гейтс излива предупреждения, но миналата година той предвеща, че биотероризмът — вирус, създаден в лаборатория — може да убие 30 милиона или повече човека в рамките на само няколко месеца.

  Биотероризмът може да убие 2/3 от световното население за три денонощия. Или поне в това са единодушни половината пророчества. Макар да е излишно, се уточнява, че „жълтият прах“, който ще покосява човеци, животни и растения, ще бъде създаден в лаборатория и разпръскван от военните на… всички враждуващи страни.

  Това просто е планът им. А пък Гейтс са просто част от играта.

 2. Varna Mapper  03.05.2018 г. | 09:56 ч.

  Какво ще представлява този жълт прах – от пророчествата публикувани тук знам само, че хората ще почерняват от него. И къде ще бъде разпръснат(освен догадки, че някъде в Западна Европа и дори Урал)?

 3. разбирач  04.05.2018 г. | 10:59 ч.

  Varna Mapper жълтия прах ще е радиоктивен кобалт

 4. Агамемнон  04.05.2018 г. | 15:12 ч.

  @Разбирач

  Откъде знаеш?

 5. Наблюдател  05.05.2018 г. | 10:29 ч.

  Сигурно е чел предсказанията на Паравинчи.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.