(Актуализирано) Искате ли да станете тестов читател на „Свитъците“?

Ако смятате, че имате желание, време и нужните качества да направим новата книга по-добра, първата стъпка е да се кандидатирате чрез анкетата по-долу

Актуализация 26 април 2018 г.: Благодаря на всички желаещи да ми помогнат с подобряването на „Свитъците“. До момента кандидатите за тестови читатели са много повече, отколкото предполагах, че ще бъдат. Първите трима вече са избрани, а през следващите няколко дни ще изпратя писма на още трима-четирима човека за допълнително анкетиране. Ако не получите писмо, но сте попълнили долния формуляр, отново благодаря и моля да имате предвид, че единствената причина да останете без обратна връзка е в големия брой на участниците. Също — в това, че търся малко помощници, като всеки избран трябва да отговаря на уникални критерии, различни от тези на останалите. Всеки, независимо дали е изпратил кандидатура или не, ще има възможност да се запознае с книгата, след като, живот и здраве, бъде завършена и качена за безплатно разпространение в блога. Анкетите, изпратени след днес, 26 април, няма да се разглеждат и обработват. Ако изпуснете срока, но много искате да бъдете тестов читател, изпратете мотивационно писмо на този имейл. 🙂

До края на април, стига да не възникне нещо непредвидимо, ще съм приключил с редакцията на черновата и предпечата на първата половина от новата ми книга „Свитъци за минали, текущи и бъдещи Времена“. (Или за краткост — „Свитъци“.) Тогава ще разпратя първите седем части или глави, равняващи се на 250-300 страници, на подбрана публика, включваща доказали се съмишленици и приятели. И съответно ще очаквам обратно мнение, критики, забележки, препоръки за допълване на някои места, премахване на други, замяна на думи, за да се постигне по-добър и по-ясен изказ. Изобщо — всичко, което би могло да ми помогне черновата да бъде шлифована.

През последните няколко седмици си играя с идеята да изпратя черновата и на тестови читатели, които не са непременно от най-близкото ми обкръжение. Макар да съм убеден, че приятелите ми няма да спестят честното си мнение, вярвам, че няма да е излишно, ако поне двама-трима от тестовите читатели не ме познават лично и нямат непременно положително отношение към Духовната наука и Учението на Бялото Братство. Ако имате желание и достатъчно свободно време да съдействате в подобряването на „Свитъците“,

ето какво трябва да направите:

Стъпка 1: Попълнете анкетата по-долу, като отговорите честно на въпросите. Честността е от особено голямо значение, защото в случай че сравнително отскоро знаете за начинанието на „От Извора“ и за Духовната наука, всъщност може да се окаже в плюс за кандидатурата ви. Същото важи и за това, дали четете много книги и дали вече сте били тестов читател на други творби.

Моля, не опитвайте да отгатвате какви читатели търся чрез тази анкета и да напасвате отговорите си. Това, което обичайно се търси, вече може да го имам, а да ми трябват именно вашите искрени отговори, които привидно не работят в полза на кандидатурата ви.

Стъпка 2: Ако кандидатурата ви след внимателен подбор попадне в челния Топ 5 на тестовите читатели, които търся чрез тази публикация, ще се свържа с вас по имейл и ще ви задам още няколко въпроса. Важно е в анкетната карта по-долу да нанесете действителен електронен адрес, иначе не бих могъл да се свържа с вас. Декларирам и гарантирам, че имейлите ще се използват единствено и само за посочената цел.

Искрените отговори ще са плюс, но по-важното ще бъде дали сте склонни да пояснявате становището си и да отделите достатъчно време, за да формулирате добре и изчерпателно мнението си. Това е най-важното, понеже ще се очаква от същинската ви работа като тестов читател.

Стъпка 3: В случай че попаднете сред двамата или тримата тестови читатели, които ще получат черновата на първите 300 страници от книгата, ще ви изпратя инструкции и насоки как и къде да нанасяте критики, забележки или други коментари.

На този етап не съм решил дали „Свитъците“ ще се продават в търговската мрежа. Но в някаква форма (зависи от отзивите именно на тестовите читатели!) ще се разпространява в „От Извора“ — безплатно, както всички книги, качвани в блога досега. С други думи, работата не е платена. Независимо от мирогледа ви, очаквам кандидатите за тестови читатели да имате идеалистични подбуди.

Анкетният формуляр е премахнат поради изтичане на срока.

Алтернативно, можете да изпращате отговорите на анкетата в свободна форма на email.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Един коментар за "(Актуализирано) Искате ли да станете тестов читател на „Свитъците“?"

  1. Стопанина  26.04.2018 г. | 18:46 ч.

    Днес е последният ден за попълване на анкетата. Моля, вижте актуализацията в началото на горната публикация.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.