Ваксини на СЗО превръщат майките в оръжие срещу собствените им деца

Официална публикация в научно издание посочва химикала, използван във ваксините за депопулация

Можем да говорим за Епоха на прозрачността. Мрачните тайни зад почти всяка доскоро авторитетна институция се изобличават пред очите на всички ни. Общественото доверие вече се е стопило към предателското ФБР, корумпирания Център за контрол на заболяванията (CDC), фалшивите новини на масмедиите и фарсовете на конвенционалната медицина. А сега научаваме, че едно научно издание е публикувало доклад, в който се посочва името на химикал, водещ до стерилитет и геноцид. Той е бил потайно добавян във ваксините, одобрени от Световната здравна организация (СЗО) и поставяни предимно на тъмнокожи жени в Африка.

Материалът, публикуван в списанието със свободен достъп Scientific Research, е озаглавен HCG Found in WHO Tetanus Vaccine in Kenya Raises Concern in the Developing World.1 Автори са: John W. Oller, Christopher A. Shaw, Lucija Tomljenovic, Stephen K. Karanja, Wahome Ngare, Felicia M. Clement и Jamie Ryan Pillette. Изследването им не само потвърждава, че в тези ваксини се използват завишени дози от химикал за депопулация, но също така назовава използвания химикал, предизвикващ безплодие. Този химикал превръща утробата на майката в оръжие срещу собственото ѝ неродено дете.

Ето резюме на изследването,

дума по дума (удебеляването на текста е добавено):2

През 1993 г. СЗО обяви ваксина за „контрол на раждаемостта“ и „семейно планиране“. Оповестени изследвания разкриват, че от 1976 г. учени на СЗО са свързвали тетанус токсоид (ТТ) с човешки хорионен гонадотропин (hCG), като така са произвели ваксина за „контрол на раждаемостта“. Съчетаването на TT с hCG води до атакуването на хормоните на бременността от имунната система. Очакваните последствия са аборти при вече бременните жени и/или безплодие при тези, които още не са бременни. Повторните ваксинации удължават безплодието.

Понастоящем изследователи от СЗО работят върху още по-мощни ваксини против плодовитостта, като използват рекомбинантна ДНК. Документи на СЗО показват широкообхватно намерение да редуцират нарастването на популацията в „по-слабо развити страни“.3 От ноември 1993 г. излизат католически публикации, в които се казва, че ваксини, предизвикващи аборти, се прилагат като профилактика против тетанус.

През ноември 2014 г. Католическата църква заявява, че такава програма се разгръща в Кения. Три независими и акредитирани биохимични лаборатории тестваха проби от ваксината против тетанус на СЗО, използвана през март 2014 г., като откриха hCG, въпреки че не трябваше да бъде наличен. През октомври 2014 г. католически лекари се сдобиха с още 6 допълнителни дози, които бяха тествани в 6 акредитирани лаборатории. В половината от пробите отново беше намерен hCG.

Ваксините са средство за ограничаване на популацията

Няма място за недоразумения относно изводите на тези автори в техния научен доклад. Те разкриват следните неудобни истини, които средствата за масова информация категорично отказват да отразят:

1) Ваксините против тетанус се използват като „медицински параван“ за ваксини, целящи депопулация.

2) Тази ваксинационна кампания се прилага в съчетание с инициативи за „общественото здраве“, разработени от Световната здравна организация.

3) Целта на тази програма е депопулация на чернокожите в Африка.4

4) Химикалът hCG, водещ до безплодие и използван в тази геноцидна ваксинационна атака срещу чернокожи жени, поощрява тялото на жената да атакува собственото ѝ неродено дете, сякаш е нежелано чуждо тяло. Резултатът е спонтанен аборт.

Становище от Кенийската конференция на католическите епископи

Като имаме предвид горните основания, ние, католическите епископи в Кения, бихме искали да заявим следното:

• Шокирани сме от степента на безчестие, както и от бездействията на властите спрямо един такъв сериозен проблем.

• Докладът, представен пред Парламентарната комисия по здравеопазването на 4 ноември 2014 от Министерството на здравеопазването, в който се твърди, че властите са тествали ваксината и не са открили Beta-HCG хормон, представлява лъжа и целенасочен опит за изкривяване на истината и подвеждане на 42 милиона кенийци.

• Изумени сме от опитите за сплашване и изнудване на медицински професионалисти, които подкрепиха данните за ваксината въпреки заплахите за „дисциплинарни мерки“. Поздравяваме и подкрепяме всички експерти, които застанаха на страната на истината.

• Няма да се разколебаем в призоваването на всички кенийци да избягват кампанията за ваксинация против тетанус, защото сме убедени, че това всъщност е прикрита кампания за депопулация чрез Beta-HCG.

Обърнете внимание, че в тяхното отворено писмо се говори за „опити за сплашване и изнудване на медицински професионалисти“. Звучи ли ви познато? Това е мафията с ваксините, която неуморно прави същото в Африка, в САЩ и във всяка друга страна: заплашва, притиска, изнудва, охулва или лишава от кариера всеки, който си позволи да говори публично истините за токсичните ваксини.

Автор: Майк Адамс5

Превод: Иван Стаменов

Източник: Natural News

* * *

Още по темата:
Спасението от „задължителните“ ваксини — съвети на много лош човек
Репортаж за опасна ваксина разкрива и по-страшна реалност
Ето как българските учени се отрекоха от трудовете си против ваксините
Конгресът на САЩ: Живакът във ваксините НИКОГА не е бил тестван
Ето как тимеросалът във ваксините осакатява или убива децата
Накратко за реалните рискове от ваксините
Що за лекар говори за опасните ваксини със закъснение и още лъжи?
Отношението на Учителя Беинса Дуно към ваксините
Махатма Ганди за ваксините — мъдрост без давност
Изнамериха пророкуваната ваксина против влечението към духовнотоБележки:

  1. В превод: „Открит HCG във ваксините против тетанус на СЗО за Кения буди тревоги в развиващите се страни“ [^]
  2. Удебеляването в резюмето е от автора Майк Адамс — бел. пр. [^]
  3. След като е известно, че подобни чудовищни ваксини тепърва се разработват и стават по-мощни, а не е ясно в кои страни (ще) се пласират, намирам тази статия за важна с оглед на българската демографска и национална сигурност — бел. пр. [^]
  4. Аналогични програми се провеждат и в други страни, включително европейски — бел. пр. [^]
  5. Обширната статия на Майк Адамс е препечатана тук със съкращения. Подбрах и преведох само най-важните сведения от нея — бел. пр. [^]

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.