Тъмните духове — 01: Спешното познание

Пилотен епизод на поредицата за тъмните духове Луцифер, Ариман и Асурас

Временно замразявам работата по безименната книга, замисълът за която е да отваря очите на хората за влиянията на тъмните духове. А също и да подготви възможно най-много хора за предстоящото въплъщение на Ариман. След месеци на застой в начинанието и още размисъл окончателно пренаредих приоритетите си:

По-разумно е първо да изработя поредица от видеокастове за развиващия се канал. След това сценариите за всеки от тях ще могат сравнително лесно да се преработят в планираната книга. Само по този начин ще пестя от енергията си и ще я разпределям оптимално на всички фронтове.

Първите два епизода от новата поредица са готови.

Подкастът в аудио формат (MP3 | 8.7 MB | 07:30)

И още:

• Прецених, че може и да нямам отпуснато време за завършване на въпросната книга. Във времена, когато могат да се блокират страници в социални мрежи, без дори да се посочват причините (а по същия начин могат да изчезват цели сайтове и видео канали), се налага да си отварям очите за реалността и да извличам максимума от това, което ни е останало.

Фейсбук страницата на „От Извора“ с нейните над 6000 читатели пострада от безпрецедентна атака, но другите платформи (засега) си остават. И макар социалните мрежи да бяха основното средство за популяризиране на новите материали, дори без изгубената трибуна ще достигаме до по-широка публика, отколкото чрез книга с тираж от 50-100 бройки.

• Ако успея да отида за месец-два на село през това лято, едва ли ще имам тишината и техническите условия да правя редовни подкастове. Вероятно тогава ще обърна повече внимание на книгата. Но засега не мога да поема ангажимент. Всичко се случва…

Вече очаквам и „неочакваното“…

Затова неотложно ще акцентирам на спешните задачи, за които говоря във видеото. Впрочем, готов е и следващият (втори) епизод. Пуснах и двата в YouTube преди броени минути, а вече всеки от тях е гледан повече пъти, отколкото щяха да са закупените бройки на евентуална печатна книга.

Ето защо вярвам, че решението ми е правилно.

Към втори епизод »

До десетина дни ще сваля старите подкастове от старата поредица „Пришествието на Ариман“. Ако държите на тях, не забравяйте да ги свалите в личния си архив.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Един коментар за "Тъмните духове — 01: Спешното познание"

  1. Бойчо  09.06.2017 г. | 13:38 ч.

    Според мен, това е само според моите виждания след размишление, Ариман е олицетворение на Тъмната ложа. Тъкмо тази ложа е подготвяла човечеството столетия да приеме даден човек (Ариман) за единствен ръководител на човечеството.Черната ложа винаги е влияела на развитието на човечеството, както влияят и Ангели, архангели и други светли същества от другите измерения. Общата картина я изграждаме ние, всеки един по един с неговия си микро свят, който изгражда. А общата картина е сбор от всички микро светове обединен в едно цяло. Така, че ако решим да не се следва Ариман, или човекът подготвен от тъмната ложа, то бъдещето може да се промени. Но това е много трудно, заради прекомерната зависимост на социума към материалният свят, да не кажа невъзможно. Затова всички планове се подготвят столетия, за да не могат да се променят.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.