Как да спасим детето си от ваксинация (Q&A – 06)

Въпроси и отговори за тънкостите около „заобикалянето на системата“

След една от наскорошните ми статии на тема ваксини, която беше препечатвана на много места, предимно в социалните мрежи и групите за и против ваксините, заваляха писма с въпроси. Главният: как точно да спася детето си от задължителните ваксини? Това налага този непланиран материал от поредицата с „Въпроси и отговори“.

Често препращам читателите и слушателите към друга статия — тя е именно как да се отървете от „задължителните“ ваксини. От писмата, които дойдоха, вече ясно осъзнавам, че съветите как да се отървете от терора не се разбират.

Тук коментирам най-честите грешки:

Подкастът в аудио формат (MP3 | 19.2 MB)

Наскорошната статия, която провокира писмата с въпроси

Спасението от „задължителните“ ваксини — съвети на много лош човек

Рисковете от ваксините (подкаст с полезни препратки в описанието)

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

6 коментара за "Как да спасим детето си от ваксинация (Q&A – 06)"

 1. House M.D.  12.05.2017 г. | 23:48 ч.

  Отново великолепен подкаст. Малко по-остър в интонационно отношение, но и Христос е раздавал шамари /напр. на търговците от храма/. Възможно ли е написването на статия, съдържаща духовните закони и принципи, всеки от които да бъде илюстриран с подходящ пример /реален или хипотетичен/?

 2. Стопанина  12.05.2017 г. | 23:58 ч.

  Чак пък да съм раздавал шамари…

  За основно представяне на някои закони винаги съм препоръчвал „Съдбата като шанс“ на Торвалд Детлефсен. Има книга за висшата мистика по Словото на Учителя, като не всички закони са за … висшисти.

  Важното е да се разбират поне:

  Каквото горе, такова и долу
  Подобното привлича подобно (закон за резонанса)
  Едно-друго от кармата

 3. Сандо  16.05.2017 г. | 13:20 ч.

  Тягостно ми стана да слушам дреболии, но пропагандирам идея за родителите. Просто поискайте гаранция-писмена, че ваксината няма да увреди детето ви. Няма да получите навярно! Ваксината какво е? Разболяване на здрав организъм! Много въпроси има около дейността на „агентите в бяло“ и начина им на лекуване и информирането на обществото. Още не съм чел някъде, че има организация на лекари, които са се обявили срещу некачествени ваксини или храни…Всекиму според разбиранията и културата му!

 4. Стопанина  16.05.2017 г. | 18:03 ч.

  поискайте гаранция-писмена, че ваксината няма да увреди детето ви.

  А когато ваксината увреди детето, какво да го правим? Да го заведем с гаранцията и касова бележка в някой технически сервиз? Или направо да поискаме да ни го сменят с нова фабрична бройка без дефекти?

 5. Мария  16.05.2017 г. | 23:26 ч.

  Не разбирам защо да не искаме отпадане на задължителните ваксини. 80% от страните в Европа нямат задължителни ваксини и дори съществува фонд за пострадали от ваксини.

 6. Стопанина  17.05.2017 г. | 12:05 ч.

  Не разбирам защо да не искаме отпадане на задължителните ваксини.

  Искайте, но трябва да действате и с оглед на това, че искането ви скоро няма да бъде удовлетворено.

  Важно е и как се иска. Когато човек гласува и легитима законодателната власт на хора, които редовно показват собственически манталитет и надменно отношение към исканията на гласоподавателите, общественият договор се извращава и електоратът свиква с идеята, че може да иска и да не получава.

  С други думи, никой досега не е поставил ребром условието, че би гласувал за управници, които биха сложили ред по въпроса с ваксините. Като имаме предвид това, се получава: кучетата си лаят, керванът си върви.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.