Ваксината против херпес зостер и опасните ѝ съставки

Твърди се, че ваксината против херпес зостер, наречена Zostavax (в някои региони — Zoster), намалявала „риска от появата на херпес зостер“ у някои възрастни хора и болката, свързана с него. Комисията по имунизационни практики (ACIP) препоръчва тази инжекция с ракообразуващи химикали за лица на възраст над 60 години и на онези, които вече са имали херпес зостер, за да се предотврати неговата „повторна поява“.

За начало, ако сте имали херпес зостер, вероятността да заболеете отново е нищожна — също като при шарката. Освен това тази ваксина съдържа моносодиев или мононатриев глутамат (МСГ), добре известен невротоксин, който, след като бъде инжектиран, може да поощри заболявания на централната нервна система и увреждания на мозъка. И трето, ваксината против херпес зостер съдържа желатин, който се добива от колагена в кожата и костите на прасета, а инжестирането на този хидролизиран свински желатин повишава риска от възпаления заради синтетични хоромни на растежа. Четвърто, възрастните хора са особено уязвими, тъй като вече имат по-слаб имунитет, отчасти и заради други ваксини, фармацевтични хапчета и храни без истинска хранителна стойност (освен ако не си ги отглеждат сами).

Ваксината против херпес зостер и нейните опасни съставки

Защо се смята, че хората на възраст между 50 и 59 предполагаемо били защитени от херпес зостер, а щом навършат 60 и… бум, изведнъж имат нужда от ваксина? Центърът за контрол на заболяванията (CDC) ни информира от сайта си, че „защитата за срок повече от 5 години не е сигурна; затова възрастните, на които е поставена ваксина преди 60-ата им година може да не са защитени, когато рискът от херпес зостер и неговите усложнения са най-големи“. С други думи, ваксината върши работа само няколко години, след което трябва да си поставите следваща, после пак и пак. Изрично предупреждават, че не трябва да си поставяте тази ваксина, ако имате отслабена имунна система, а кой няма такава, след като лекарите редовно предписват антибиотици, унищожаващи здравата чревна флора и сериозно понижаващи имунитета.

CDC ни казва още, че НЕ трябва да приемате ваксината против херпес зостер, ако сте бременна. А кой е бременен на над 60-годишна възраст? Освен това, ако не трябва бременни жени да си поставят тази ваксина, съдържанието на която е почти същото с всички други ваксини, включително противогрипните, тогава от CDC какво ни казват тук между редовете? Ако вече не сте интелектуално осакатени заради токсините във всички тези ваксини, би трябвало лесно да се досетите.

Нека разгледаме един списък със съставки във ваксината против херпес зостер, като източникът ни е самият сайт на CDC. И по-специално на химикалите във ваксината Zoster:

Сукроза1 хидролизирана (тоест разредена с химикали), свински желатин, мононатриев L-глутамат, двуосновен натриев фосфат, едноосновен калиев фосфат, неомицин, калиев хлорид, остатъчни компоненти от MRC-5 клетки, включитено ДНК и протеини, телешки серум.

Какво означават тези неща?

Ваксината против херпес зостер и нейните опасни съставкиТелешкият серум се извлича от кожата на крави и когато се инжектира в хората, води до увреждане на съединителната тъкан и поощрява появата на артрит, лупус, задух, болка в гърдите и разбира се, редица кожни проблеми. А сега да си припомним, че херпес зостер причинява болезнени обриви по кожата, така че къде тук е логиката за смисъла от ваксината?

Нека погледнем и какво се крие зад MRC-5, защото може би не знаете за какво става дума и до какви опасности води при инжектиране в човешката мускулна тъкан. Клетките MRC-5 се добиват от тъканите на белите дробове, които пък се взимат от абортирани човешки ембриони.

Националният център за информация относно ваксините (NVIC) наскоро проведе независимо изследване върху съдържанието на детските ваксини и откри, че много от тях се произвеждат с обезпокоителни съставки, като протеини от абортирани човешки фетуси, генетично модифицирани ДНК материали и дори геннетично изменен албумин.2 Проучването беше извършено заради бързите темпове, с които зачестяват случаите на аутизъм и неврологични поражения сред ваксинираните деца.

Тези детски ваксини съдържат много от ингредиентите на ваксината против херпес зостер

Да се върнем преди 20 години, когато едни учени извлякоха белодробна тъкан от 14-седмично абортирано бебе и разработиха клетъчната линия, известна денс като MRC-5. И до днес тя се използва за Varivax — ваксината против варицела, MMR, “Pro-Quad”, тази за хепатит A, D-Tap и полио. Подобна клетъчна линия — RA 27/3, е извлечена от друго абортирано човешко бебе през 1964 г., като се използва до днес в Pro-Quad и MMR II.

Хората си нямат представа какво представляват ваксините, които съдържат генетично изменен човешки протеин или рекомбинантен човешки албумин. Те не знаят, че западната медицина ги инжектира с човешка кръв, както и такава, източниците на която „не се уточняват“, което означава, че публиката няма право да знае откъде или от кого идват тези човешки клетки. Затова и се чудят защо имат алергии, астма, възпалени черва, аутизъм и много други все по-зачестяващи хронични заболявания.

Ваксината идва с листовка, която никой не чете. В нея не се съдържа каквато и да било информация за произхода на човешката кръв. Но CDC предупреждава жертвите си, че херпес зостер също така може да доведе до „пневмония и мозъчно възпаление“. Пропуснали са да кажат, че до същото водят и ваксините!

Ваксината против херпес зостер, наред с другото, съдържа и неомицин, който потиска естествения имунитет, като убива полезните бактерии. Затова предупреждението, че хората с отслабен имунитет трябва да се въздържат от тази ваксина, всъщност се отнася за абсолютно всички хора.

Искате природна защита от херпес зостер или облекчение от него?

Консултирайте се с лекар-натуропат какви са подходящите за вас дози витамин B12 и витамин С — те възпрепятстват размножението на болестотворните организми. Проучете и как с витамин D можете да засилите естествения си имунитет. Прочетете нещо и за аминокиселината L-лизин. Ще бъдете приятно изненадани колко ефективни са природните методи за лечение и предпазване!

Автор: С. Д. Уелс

Превод: Иван Стаменов
Бележки:

  1. Латинско име, „захароза“ на български — бел. пр. [^]
  2. Белтъчно вещество — бел. пр. [^]

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.