Бил Гейтс: Животът ще е по-добър под световно правителство

В наскорошно интервю, дадено за немското издание „Сюддойче Цайтунг“, Бил Гейтс прави смущаващи коментари в полза на световната тирания. Той не само говори като адвокат на глобалното правителство, но се изказва положително за ООН и НАТО, като напълно пренебрегва това, че те се явяват едни от главните сили на потисничество на планетата. НАТО не може да проведе и една среща, без да предизвика хората да излязат по улиците, за да протестират срещу действията им.

Бил Гейтс: Животът ще е по-добър под световно правителство

Някой, който е дълбоко забъркан в световните афери, какъвто е Бил Гейтс, би трябвало да е наясно с тези неща. По време на интервюто от миналия месец той заявява:

„Да вземем ООН, която е създадена специално за сигурността по света. Готови сме за войни, защото сме взели всевъзможни превантивни мерки. Имаме НАТО, имаме бойни дивизии, джипове, обучени хора. Но как е при епидемиите? Имаме ли толкова учени и лекари, колкото самолети и палатки? Ако работеше нещо такова, като едно световно правителство, щяхме да сме по-добре подготвени.“

До неотдавна тази тема се смяташе за пълна измислица или конспиративна теория, но сега най-богатите хора на света открито я предлагат като добра идея. А държавните власти днес всъщност са доста лоша идея. Дори когато са малки, те пак могат да причинят огромни вреди.

Така че, когато едно правителство царува над цялата планета, и най-богатата фантазия трудно може да предвиди възможните ужаси, на които ще е способно.

Автор: Джон Вайбс

Източник: Activist Post

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

2 коментара за "Бил Гейтс: Животът ще е по-добър под световно правителство"

  1. Антиантихрист  25.02.2015 г. | 18:53 ч.

    Световно правителство може и да не е чак толкова лошо, въпросът е кой ще организира изборите и брои бюлетините? 🙄

  2. ПроХрист  02.04.2015 г. | 17:51 ч.

    Вселената и глупостта са безкрайни, за първото не съм сигурен – горе-долу това казва Айнщайн. Хубав афоризъм, ако не беше толкова тъжен и…верен. Измерване сочи, че „глупостта“ е константна величина от порядъка на около 60% във всяка човешка структура (вкл. ООН, Римския клуб, Билдербергите, КГБ, българското правителство, КТБ, Университета по библиотекознание и пр.). Та, накратко, това е причината, залегнала в идеята за световно правителство и поддържана напоследък от иначе умни и спеведливо забогатели хора. Горките, те вярват, че ще ограничат глупостта във вземането на решения от отделните правителстава. А как ще избегнат константните 60% @

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.