Отзвук от поредната детска смърт след ваксинация

Лекарският кабинет е едно такова място, на което отиваш, когато си болен. Зле ти е, немощен си и имаш нужда от помощ, за да не ти е зле. И в лекарския кабинет намираш един човек – лекар – който прави разни неща, от които би трябвало „зле“-то ти да намалее, после да изчезне и вече да не си немощен. Сиреч, вече да не си болен, а да си здрав и така животът ти да е по-лесен и приятен.

Вчера в такъв един лекарски кабинет умря едно дете.

Ако едно дете бъде прегазено от кола или падне от 16-ия етаж, или бъде наръфано до смърт от доберман и лекарите направят „всичко по възможностите си“ да го спасят, но не успеят, новината за това нещастие покъртва дълбоко душите на състрадателните и обичащи ближния българи. И всички вестници и телевизии с дни говорят как шофьорите трябва да внимават или как терасите трябва да бъдат обезопасени, или как трябва да всички добермани да бъдат вързани и с намордници. И колко е жалко едно дете да загине по такъв ужасен начин.

Ако едно дете изведнъж се разболее от нелечима болест, често новината за това покъртва дълбоко душите на състрадателните и обичащи ближния българи. Мнозина отделят от залъка си, за да помогнат на родителите с по някой лев, за да заведат рожбата си на лечение в странство, където има „модерни болници“, със „съвременна техника“, в които „лекарите правят чудеса“. И всички вестници и телевизии публикуват банковите сметки, по които българите могат да проведат своите левчета и пишат и с дни говорят колко е жалко едно дете да бъде сполетяно от такава ужасна болест.

Вчера в един лекарски кабинет умря едно дете и това не е някаква суперновина –

такива неща се случват в лекарските кабинети. Случва се дете да е пострадало тежко или да е тежко болно и лекарят да не успее да спаси това дете и то да умре. Вчера обаче в този лекарски кабинет е влязло едно здраво дете – дете, което не е пострадало от нищо и не е болно от нищо. Макар че е здраво и че не е пострадало от нищо, един лекар намира причина и забива в тялото му инжекция – и то не една, а две.

И след миг това здраво, непострадало от нищо до този момент дете вече е умряло дете. То умира, докато иглата на втората инжекция е в плътта му. То умира от иглата на тази инжекция, която лекарят му прави, докато то е здраво и не е пострадало от нищо.

Лекарите, оказва се, имат причини да правят инжекции на здравите ни деца. И тези причини били страшно „научно доказани“. А такива инжекции спасявали милиони деца и даже целия свят. Вчера тази инжекция не беше спасителна за Николай. Тя го умъртви.

Отзвук от поредната детска смърт след ваксинация
Сега много и важни лекари ще кажат, че е нормално да се случват такива неща – а именно, здраво и непострадало от нищо дете да бъде умъртвено от лекар с инжекция. И те ще го казват много важно и уверено (и разбира се, с прискърбна нотка), защото чрез тяхната уста говори „съвременната медицина, която е наука, базирана на доказателства“.

Е, аз не приемам, че това е нормално – а именно, здраво и непострадало от нищо дете да бъде умъртвено от лекар с инжекция. А други важни лекари да ми казват важно, че това е в реда на нещата.

Аз мисля, че това е перверзно и че наука, съгласно чиито закони е сторено това, не може да бъде наричана наука, още по-малко „съвременна“ и още по-малко пък „базирана на доказателства“. Това е „наука“, в съгласие с чиито закони Николай умря за миг, а беше здрав.

Николай също е доказателство

Някой умен лекар, някъде, трябва да види това доказателство и да се замисли дълбоко какво доказва то. И да не казва, че „не знаем кое е причинило смъртта на Николай, но то няма нищо общо с инжекцията“, която е била в плътта му, когато той от здраво дете ставаше мъртво дете.

Бог ще приеме невинната душица на Николай и ще я утеши. Дано помогне и на скръбните родители да намерят някакъв смисъл в живота. Но ако ние – състрадателните и обичащи ближния българи – продължим да приемаме, че е нормално да плащаме тази кръвнина – Кому? Защо? – няма бог, който да ни разбере и да ни прости.

Няма бог, който да ни вземе за разумни хора, ако продължим да приемаме, че е нормално здрави и непострадали от нищо деца да бъдат умъртвявани или разболявани от лекари чрез инжекции. И пак да не търсим сметка от този, комуто плащаме тази кръвнина! И да продължаваме да слушаме брътвежи, че това е за всеобщо добро и да им вярваме. Не може да е добро такова „добро”, заради което в лекарски кабинет, чрез инжекция биват умъртвявани здрави деца!

Боже, пази българите и техния здрав разум! Или по-скоро, върни на българите здравия им разум, за да могат пак да отличават добро от зло! И им върни храбростта да защитават доброто и да убиват злото.

Автор: д-р Румен Стойчев
Източник: Поредна смърт, която можеше да бъде избегната

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

31 коментара за "Отзвук от поредната детска смърт след ваксинация"

  1. Коловос  16.08.2015 г. | 13:24 ч.

    Борисова
    Ако това, което се твърди в статията е вярно, защо не са дадени имената на детето, лекаря, чийто практика се засяга, в кое болнично заведение става това, защо не се пусне бързо известие до местия РИОКОЗ, защо родителите не настояват за това, ако ЛЛ отказва, защо не се заведе следствие и т.н.? Аз съм лекар и не съм съгласна, че всички са изроди, просто някой не са достатъчно осведомени, просто не са достатчно смели, за да отхвърлят доктрината, трупана с години! Аз съм и майка на дете, пострадало от ваксинации и съм за СВОБОДНИЯ ИЗБОр да сложиш или НЕ ваксина на детето си! Така, не дай си Боже, или който и каквото е там, ако го има, детето ми ще съди само мен! Мен, единствено и само мен! А, аз – аз не мога да продължа…Много е трудно, за да го направя! За това, ако статията е вярна, нека не плюем кой какво, а авторът да посочи конкретни факти – коя ваксина, номер на самата ваксина и т.н. и да доведе тези факти до знанието на правилните хора, не на обикновения читател, за да се предприемат мерки. Плюенето не върши работа – действия трябват! Това ни проблема на нас Бг-те. Все някой ни е виновен и друг тр да ни свърши работата…

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.