Информираният избор на родителите ще е крах за ваксината Gardasil

Скандалът с Vioxx и глобите за милиарди накараха фармацевтичният гигант Merck да предприеме нов тип търговска измама, този път с ваксината Gardasil. След като през 2006 г. токсичната ваксина получи светкавично одобрение от щатската Агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA), агресивната рекламна кампания на Merck „Още едно момиче“ (One More Girl) изстреля HPV (човешкия папилома вирус) в общественото съзнание като сериозен здравословен проблем. За минимално време HPV се превърна от неизвестен във всяващ страх вирус.

Изведнъж настана истинска HPV истерия

Hello Kitty като анатомичен модел, убеждаващ децата защо трябва да си причинят токсична и потенциално смъртоносна ваксина.

В последната година обаче продажбите на Gardasil са значително по-ниски от очакваното въпреки тактиката за насаждане на страх и способите за популяризиране на ваксината. Както се оказва обаче, много пътища водят до заветната цел. Затова Фондът на ООН за населението (UNPFA) и Sanrio, създателите на франчайза Hello Kitty, който е популярен и на Запад, обединяват усилията си в кампанията Hellosmile Project.

Главна цел на Популационния фонд към ООН е да наложи ваксините против HPV в здравните системи по целия свят, използвайки популярността на Hello Kitty. Според Sanrio техните анимационни персонажи са „посланици, които говорят език отвъд и над думите“. Или с други думи – фактите са ненужни, когато може да се усмихваш и да се стараеш да изглеждаш мило.

Но дали проектът Hellosmile ще осведоми публиката относно
следните факти за Gardasil:

* Над 70% от участниците в клиничните опити на Gardasil развиват нови здравословни проблеми

* Ваксината може да увеличи с цели 44,6% рисковете за предракови състояния у хората, които вече са ваксинирани срещу папилома вируса, с който ваксината уж се бори

* Клинични опити на Merck в Индия бяха прекратени след смъртта на 6 млади жени и заради нарушаване на етичните норми

* Щатски федерален доклад включва в страничните ефекти на ваксината против рак на маточната шийка: припадъци, анафилактичен шок, пяна на устата, тонично-клонични гърчове, парализа и кома

* Други предвидими реакции според VAERS са: смърт, множествена склероза, синдром на Гилен-Баре, както и безчет хормонални, неврологични, имунни и стомашни разстройства

* Срокът на защита след поставяне на ваксината е неизвестен, ако въобще може да се говори за защита

* Редовните гинекологични прегледи и добрата хигиена са единствените доказани безопасни и ефективни начини за предпазване от рак на маточната шийка

* * *

Автор: Роузмари Матис @ Natural News

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil в България.

 

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

55 коментара за "Информираният избор на родителите ще е крах за ваксината Gardasil"

 1. Иван Стаменов  31.07.2012 г. | 10:58 ч.

  Лъчо Мозъка трябваше да му плати навреме…

 2. garan4e  31.07.2012 г. | 11:27 ч.

  Пак си нарушавам мълчания обет, но темата ми е „болна” а битката започна, нека това ме оправдае.
  Най-после официално признание, че са на „оружие” срещу българската жена.Още от 12 годишната й възраст… Е – те започнаха първи. А ние на битки държим всякакви, така ще учим и нашите дъщери – ДА се защитават, НЕ да се подчиняват.
  Тук ще споделя едно свое впечатление от изпълнения със символи и (не)скрити послания олимпийски спектакъл в Лондон – почувствах се ужасно зле при сцената с хора на дечицата, изпълняващи химна. Видях ги като „последните оцелели”, изправени с осакатени гласчета и крачета пред една „кралица”, подменена с двойник… Не знам, така ми изглеждат бъдещите, грижовно ваксинирани наши наследници. Дано да е само лошо видение – предупреждение, а не … Та, нека да ни издържат колената във войната с престъпниците в бели престилки. За тях прошка не може да има.
  P.S. Моля, ако някой тук с повече медицински познания му е известно възможна ли е причинно- следствена връзка вирус – рак, и дали има друг такъв познат модел като при HPV, нека пише. Важно ми е, благодаря.

 3. Стопанина  31.07.2012 г. | 11:41 ч.

  garan4e, нещата не се свеждат само до причинно-следствени връзки. Много хора имат всякакви вируси, но това не значи непременно, че ще се разболеят от болестта, която обиктовено се сочи като следствие от вируса.

  Аналогично един човек може да има ген, който се поставя в някаква причинно-следствена връзка с дадено заболяване. Но това, дали генът ще стане активен, не се определя само гените.

  Аналогично всеки мъж над 30 години вече има ракови клетки в простатата, но това не значи, че раковите клетки на всеки мъж ще предизвикат патологично и потенциално смъртоносно заболяване.

  Казано накратко, за да се прояви опасно даден вирус или даден ген в човека трябва да възникнат определени условия, които не се изчерпват само с физическото тяло. Ако нямаш карма или физическото тяло е в унисон с фините тела, никакви вируси и гени не могат да те пратят в гроба.

  И обратно, ако ти е определено да минеш пред някакво изпитание, можеш да се наблъскаш с ваксини – един път ще минеш през радиационно облъчване на скенер и ще провокираш проблем.

 4. garan4e  31.07.2012 г. | 13:24 ч.

  @Стопанина
  Разбира се, да! Но поставих въпроса така, защото търся аргументи не за себе си. От чисто физическа гледна точка: вирусът е най-вече ключ, който предпоставя среда и катализира болестните процеси в отслабеното тяло. Вирусът не е носител на раков материал. Затова ми се струва безумно да се втълпява на хората, че вирус е причинител, „автор” на рак и че, ако се боцнат ще се спасят. Човечеството не е открило носителят на рака “in general”, но открило ваксина срещу някаква разновидност, разнасяна от „вирус”. Как става това? Ако отпадне това абсурдно обяснение, трябва да се доказва смисъла на ваксинацията и хвърлянето на тези 2 млн.лв. в пещите на Саурон, нали? А слугите му разчитат и на едно „автоимунно” заболяване на българина – „за всеки случай, че не се знае”.
  Две са безумните неща:
  1. Вирусът винаги е външно образувание за организмите ни. Не може да наречеш вирус „човешки”, освен ако не става дума за мутация. В случая – мутация на какво (според мен всички вирусни абревиатури, започващи с „H” “human” изразяват мутация на лабораторно създаден щам.)
  2. Защо се прави задължителна ваксинация срещу HPV, но тази срещу грипа остава доброволна; защо все още няма ваксина срещу HIV, със задължителен характер; съотносими ли са жертвите на HPV и HIV и останалите щамове?
  Това са елементарни въпроси, които хората трябва да си задават от прагматичен поглед. За духовните и кармични причини за болестите (ракът е първи в списъка) няма никакви съмнения.Там нещата си ги обяснявам доста по-бързо. Но за широкият кръг човеци извън духовната наука, които са мишените на тази „здравна” акция, за към тях търся „печелившите” думи. Иначе не можеш им обясни. Говори им за кармичен урок и духовен план и заминаваш?

 5. Стопанина  31.07.2012 г. | 13:40 ч.

  Това са елементарни въпроси, които хората трябва да си задават от прагматичен поглед.

  Съветът ми е да говориш, кажи си всичко, което имаш да им кажеш, но не го натрапвай. Хората имат право на грешките си и да се учат по трудния начин. Не е наша работа на всяка цена да ги предпазим от рисковете на ваксината.

  Накратко, някои хора, много хора всъщност, не са развили умението си да мислят комбинативно, което е тяхна задача в сегашната епоха. Осъзнавайки този свой недостатък, те използват старата и удобна вяра във външния авторитет. И това ще продължава, докато не се опарят достатъчно пъти от „авторитетите“ и не се обърнат към вътрешните си сили.

  Когато се освободят от товара си, сами ще идват да те търсят за съвет, след като по-рано са те напъждали.

 6. garan4e  31.07.2012 г. | 18:41 ч.

  @Стопанина
  Да, „принципът на свободна воля“ в кармичната доктрина, в който дори Той не се намесва самоволно. Върна ме където трябва, благодаря:)

 7. Светльо  02.08.2012 г. | 09:58 ч.

  30 годишна тайна – официални документи доказват, че плановете за ваксиниране в САЩ и Обединеното кралство са базирани на правителствени лъжи. ?“Разкритите официални документи от тайните заседания на Съвместния комитет на Обединеното кралство по ваксиниране и имунизация, независим орган, който подпомага определянето на политиката за плана за ваксиниране в Обединеното кралство, раз
  криват че Комитета е пренебрегнал независими данни, показващи че ваксините не са безопасни, а са използвали съмнителни данни, подготвени от производителите на ваксини, които твърдят че ваксините са безопасни. Също така, групата е обезсърчавала всички изследвания, които могат да оспорят безопасността на ваксините и съзнателно е лъгала родителите, за да повишат общото равнище на съгласие за ваксиниране.“

 8. Светльо  02.08.2012 г. | 09:58 ч.

  Линк към статията на английски

 9. Стопанина  02.08.2012 г. | 11:10 ч.

  Тая статия си плаче за превод направо. Ако такива неща не отворят очите на слепите, не знам какво ще може!

 10. Светльо  02.08.2012 г. | 11:20 ч.

  Почти съм сигурен, че и след такава информация много хора ше си карат по старому. Направо не е за вярване как хората живееят носено по течението и каквито и спасителни пояси да хвърляш, те не само че не ги виждат, а дори ти ги връщат обратно.

 11. Sunshine  05.08.2012 г. | 09:54 ч.

  Никой никога и по никакъв начин не е доказал, че папилома вирусът причинява рак. Избийте си от главите, че ваксината ще ви предпази от онкологично заболяване. А и на болните от рак на маточната шийка не винаги им се открива папилома вирус.

 12. Светльо  09.08.2012 г. | 12:21 ч.

  Глобиха Пфайзер за подкупи давани на лекари, сред тях има и българи!

 13. Стопанина  09.08.2012 г. | 13:40 ч.

  подкупи давани на лекари, сред тях има и българи!

  По делата и медийните им изяви ще ги познаете 😉 Мога да съставя списък от петима човека, за които съм сигурен, че цоцат по тая линия.

 14. Стопанина  20.09.2012 г. | 13:02 ч.

  Честит рожден ден на Тишо! Нека му пожелаем много, много здраве, щастие и… винаги да му се сбъдват (само) мъдрите желания. 8)

 15. Светльо  20.09.2012 г. | 13:04 ч.

  Жив и здрав бъди! Честит рожден ден!

 16. Дора  20.09.2012 г. | 19:05 ч.

  Честит Рожден Ден, Тим! Бъди всякога щастлив! 🙂

 17. Емо  20.09.2012 г. | 19:48 ч.

  Честит рожден ден Тишо – успех по Пътя, онзи Път, който не се вижда с просто око 🙂

 18. Иван Д.  20.09.2012 г. | 20:37 ч.

  Честит рожден ден!Много любов ти пожелавам!

 19. zaharia  20.09.2012 г. | 20:58 ч.

  Да си жив и здрав, Тишо! Честит рожден ден и от мен! Нека Бог да те пази и да праща светлина по Пътя ти!

 20. Огнян (Мислещ)  20.09.2012 г. | 21:19 ч.

  Мемо – Тишо !
  Честито помъдряване! 🙂
  Бог със здраве и любов да те дарява!

 21. giordana  20.09.2012 г. | 23:24 ч.

  Сега отворих компютъра и разбрах, че имаме рожденник. Пращам ти поздравите малко със закъснение:

  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
  Да си жив и здрав, да ставаш все по-мъдър и Любовта да бъде водещата сила в този, и всичките ти бъдещи животи!

 22. Тихомир  21.09.2012 г. | 11:29 ч.

  Благодаря ви на всички за прекрасните пожелания, да ви се връщат многократно 🙂

 23. Огнян (Мислещ)  27.09.2012 г. | 10:01 ч.

  Безплатната имунизация срещу рак ще почака още

  Безплатните имунизации срещу рак на шийката на матката ще се отложат още. До началото на октомври ще влязат в сила всички промени в нормативната уредба, без които ваксинацията не може да започне, стана ясно вчера на среща от проекта „Ваксинопрофилактика и здраве“.

  По предложение на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов парламентът вмени тази година за пръв път на обществена институция – здравната каса, да плаща за ваксинации срещу рак на шийката на матката. За целта са заделени и 2 млн. лв. Ваксини се полагат само на 12-годишните момичета. Изненадващата поправка свари и касата, и здравното министерство неподготвени и бяха нужни редица промени, включително и в Закона за здравното осигуряване, за да се легализира имунизацията. …………

  Лакомията на Лъчо – Мозъка е огромна, а безскрупулността му безгранична.

 24. zaharia  05.10.2012 г. | 19:46 ч.

  Малко промивка на мозъка: Всеки случай на пострадал от ваксини се разследва

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.