България, опази децата от фармафията и аморалните експерименти

Фармацевтични мегакорпорации отдавна използват слабо развитите страни като тестови площадки за експерименти на лекарствата и ваксините си. Лесно им е – като имаме предвид, че хората от тези държави като цяло нямат смелост да отстояват правата си, нямат знания за опасностите от клиничните опити на лекарства. Все повече лекари обаче открито се обявяват срещу тези практики – практики, продиктувани от печалба (чрез местните здравни системи или директно от джоба на самите граждани), а не от полза за науката; практики, прокарващи по-скъпи, но не непременно по-ефективни продукти.

Африка например е арена на многобройни неетични експерименти и смъртоносни клинични опити, провеждани от фармафията в продължение на десетилетия. Корпорациите буквално експлоатират хората като опитни мишки – без да се интересуват от тяхното здраве и като нехаят за живота им, компаниите (със съдействието на корумпираните политици) поставят гражданите пред избора: „Или взимате нашите експериментални лекарства, или няма да получите никакви лекарства“. Резултатът е случаи на смърт и безброй такива на умствени и физически увреждания.

Експериментите и печалбарството обаче намират място и в бели държави, където се шири политическа и научна корупция: От септември в България започва ваксинирането на 12-годишни момичета срещу рак на маточната шийка. Очаква се НЗОК да поеме разходите от милиони левове за ваксината (с пари на данъкоплатците).

Най-известната ваксина против рак на маточната шийка е Gardasil на Merck, която засвитеделствано води до увреждания, смъртни случаи и скок в предраковите състояния при жените. Абсурдът е, че няма данни дали ваксината има някакъв положителен ефект, дали действа срещу папилома вируса, и дали в действителност папилома вирусът е истинският причинител на рак на маточната шийка. Става дума за откровен експеримент с живота и здравето на българските деца.

За повече подробности вижте и Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil, втората половина на този материал, както и статията на колегите от pravda.bg.

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

16 коментара за "България, опази децата от фармафията и аморалните експерименти"

 1. Панчо  22.06.2012 г. | 09:43 ч.

  Е, тази ваксина нали не е задължителна? 🙄

 2. Kepa  22.06.2012 г. | 09:51 ч.

  …задължителна, задължително в кавички:!:

 3. Стопанина  22.06.2012 г. | 10:01 ч.

  Няма такова нещо като задължителна ваксина.

 4. xxTTcc  22.06.2012 г. | 11:17 ч.

  Мисля, че всеки себеуважаващ се човек, трябва да знае, че ваксините и лекарствата, не лекуват, а заглушават. Един вид малко като медииното затъмнение което вилнее около нас. Те не лекуват симптомите, а премахват последствията за сметка на други проблеми, за които също трябва да се пият лекарства. Да вземем например остеопорозата. Никой не ти казва, че когато жената навлезе в менопауза, тялото и спира да произвежда калции и органима започва да извлича калции от мусколите и започва да ги „гори“ един вид. И здрав прав човек става трошлив като съчка. Никой не ти предлага медикамент против това, а за след това. Когато всичко е загубено.
  Никой не ти казва, че ако човек много се поти, освен токсините в тялото си изхвърля и много магнезии, който е нещо като смаската на кръвоносната система и защо после имало инсулти и прочие. Тук единственото което се чува е патенти и пари. Човека го няма като единица вътре във формулата. Той някъде там между патентите и парите. Един вид смятаме го на ум.
  Много показател пример според мен е човека, който е измислил ваксината срещу детския паралич. Но знаеки какво ще се случи с нея, слага една клауза, че никоя компания няма право да държи патента на тази ваксина и тя трябва да е общодостъпна. И след много неразбиране от фармацевтичните компании един взел че го попитал. „А тогава кой държи патента по дяволите“. А отговора бил „Никой, да речем че хората държат патента“ излишно е да казва тогава когато са се случвали събитята, колко компании са били заинтересувани да произвеждат ваксината. Няма нарко бизне, няма контрабанда, фармацията са най-могъщата мафия която може да има на този свят.

 5. xxTTcc  22.06.2012 г. | 12:48 ч.

  А да, може би компанийте за бутилирана вода са им конкуренция…

 6. len  22.06.2012 г. | 17:34 ч.

  Когато преди години четох книгата на д-р Гълъбов, Световна конспирация против здравето, реших да се заровя из Интернет, тъй като като чета такива книги, обичам да засичам информацията от няколко страни. Та като пуснах в гугъл „ваксини“ изскочиха много сайтове, но за мен най-интересна беше една публикация, която представляваше изследване от един голям британски учен /пусто забравих името, но помня, че е бил колега на Дарвин/. Този учен прави едно доста обширно изследване в Англия за ваксината срещу едра шарка /знаете, първата ваксина, измислена от Дженър/ и се оказава, че няма данни за някакво радикално действие на ваксината. Манипулациите почват още отпреди близо два века, за съжаление.

 7. Роберспиер  23.06.2012 г. | 13:28 ч.

  Вчера основната новина в новините на Дарик беше това: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=921970
  Слушайте записа….

 8. Chivas  23.06.2012 г. | 16:16 ч.

  Ваксините не са задължителни за момента. Кой знае какво ще хрумне на управниците един ден. Особено при натиска от страна на фармацевтичните компании. Когато бяха изработили ваксината против птичия грип, група американски учени бяха пуснали мухата да е задължителна. Има ли много пари в играта нищо не може да ме учуди!

 9. Стоян  23.06.2012 г. | 18:45 ч.

  Стопанина
  Няма такова нещо като задължителна ваксина.

  Има има, ако не ваксинираш детето си със задължителните ваксини много има да патиш! Първото което е че няма да стъпи на детска градина!

 10. Стопанина  23.06.2012 г. | 18:51 ч.

  @ Стоян

  Не е задължително детето на ходи на детска градина. А и да беше задължително, си има начини да заобиколиш натрапените „задължения“. Начини, заради които често наричам България с термина Истинската страна на неограничените възможности.

  Ако човек е вътрешно убеден от вредите и рисковете, свързани с ваксините, винаги ще намери начин да се оправи и да спаси децата си. И никакви изнудвания с детските градини и училищата няма да го спрат. Наскоро разбрах и за родители, които не пускат детето си на училище, защото а) не искат да го ваксинират и б) не искат някакви ЧУЖДИ хора да възпитават ТЯХНОТО ДЕТЕ.

  Поклон за тези хора.

 11. len  23.06.2012 г. | 23:30 ч.

  Повечето българи и най-вече българки /имам предвид майките/ въобще не са наясно с вредата от ваксините. Спорила съм с такива, те ми излизат с аргументите, че е опасно за самото дете, което не е ваксинирано, от една страна, а от друга – неваксинираното дете можело да е опасно за другите. Мозъците им са толкова помътени от буквално вкоренената в тях мед.пропаганда, че не искат да повярват, като им давам примери за имунизирани деца, които въпреки всичко се разболяват от морбили, например. Реакцията – ами то може би случайно е станало. Давам пример с моето поколение, върху което е била прилагана за първи път живата ваксина за детски паралич и в резултат – много осакатени, точно от ваксината, казвам им, че мой съученик е сакат, слава богу не на количка. Ни приемат, ни предават, както се казва.

  Има и прогледнали майки, разбира се, и те водят своите битки, законни и незаконни, да отърват децата си от отровите на ваксините. Може би лекарското съсловие трябва да бъде просветено, ноо – там играят парите на биг фарма…

  Давам тук един интересен линк, свързан с нещо, което също ни е натрапвано от съвременната медицина за неоспорим факт, а май нещата не са баш така. http://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=its-time-to-end-the-war-on-salt

 12. Дарин  27.06.2012 г. | 03:35 ч.

  Доколкото съм чувал, ваксината е спряна в Англия заради бързо развитие на рак и е забранена в Швеция и Индия.Навсякъде по света е пожелание. Това са бъдещите български майки….

 13. Gergana  27.06.2012 г. | 21:00 ч.

  В Швеция поне не е забранена, а дори я препоръчват на малките. В Англия планират замяната на Cervarix с Gardasil.
  Родители, пазете децата си!

 14. Светльо  28.06.2012 г. | 15:39 ч.

  Още пропаганда за ваксината

 15. Стопанина  28.06.2012 г. | 15:57 ч.

  Където видите да се води такава компания, може да пускате този http://www.otizvora.com/2012/02/3828/ в комнетарите на съответния сайт.

 16. Огнян (Мислещ)  09.08.2012 г. | 08:34 ч.

  Фармацевтична компания призна, че е давала подкупи на лекари

  Американската фармацевтичната компания Pfizer е признала, че е плащала неправомерно на лекари, включително и в България, съобщиха световните агенции. Лекарственият гигант се е съгласил да плати на американското правителство общо 60.2 млн. долара, за да избегне обвиненията за раздавани подкупи.
  …………………………..

  Нерегламентираните плащания са били извършвани в Русия, България, Хърватия, Казахстан, Сърбия, Чехия, Китай и Италия. Специално у нас от компанията са платили 28 000 долара за „стимулиращи пътувания“ до Гърция с развлекателна цел като награда за лекарите, които са предписвали най-много нейни продукти, обяснява агенция Bloomberg. Отделно са платени и 17 000 долара за участие на медици в медицински конференции, отново заради предписване на продукти на компанията.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.