Кралското общество и плановете за депопулация на човечеството

Световният елит си има най-различни клубове, където се обсъждат плановете им за постигане на световно господство. Един от тях е този на Кралското общество (Royal Society), то е основано преди 350 години и се състои от водещите елитисти, които пропагандират измамата за антропогенните климатични промени, която прикрива плановете им за масова депопулация. Същите те са замесени и в издигането на „демократично избрани“ властници, които прокарват законите за въвеждане на въглеродни данъци. Несметните суми се преночват към елита, за да финансира тяхното глобално владичество.

Наскоро качиха на сайта си един доклад, наречен „Хората и планетата“ (People and the Planet). Ако се вярва на Кралското общество, положението е следното:

„Световната човешка популация, съчетана с безпрецедентни нива на потребление, представлява огромно предизвикателство (пречка) за здравето, благосъстоянието и околната среда.“

Тази група екофашисти вярва, че окупирането на ресурсите в страните от Третия свят, комбинирано с намаляването на глобалното потребление, ще стабилизира планетарната екосистема. Сър Джон Сълсон от Проекта за човешкия геном казва:

„Тази тема на няколко пъти се повдига пред последните десетилетия, а сега, изглежда, отново е обект на внимание за политиците и техните планове. Така че моментът е подходящ за Кралското общество да поръча изследване, което обективно разглежда научните обоснования за промените в популацията, различните регионални и културни фактори, които могат да окажат влияние, както и последиците от промените в (броя на) популацията с оглед на бъдещето и устойчивото развитие.“

Ако умеете да баламосвате хората, като жонглирате с идеалистични увещания за ваксините, измиращите бели мечки и пандите, рециклирането и изобщо всичко „зелено“, опитайте да се зачислите на хонорар към някой елитарен клуб.

Кралското общество подкрепя план Virtuous Green Path на ООН, който ще бъде обявен през юни в Рио. Предваритено се знае, че ООН са акцентирали върху биоразнообразието, като обвиняват човечеството не само за климатичните промени, обезлесяването и изчерпването на водните запаси, но също и за масовото измиране на животински видове всяка година.

От Кралското общество и ООН, разбира се, красноречиво пропускат да уточнят, че всички тези проблеми директно се причиняват от международни корпорации и самите държавни власти — главните причинители на такава специфична разруха по нашата планета. Вместо важното уточнение, тези глобалисти призовават за депопулация — масовото убийство на 90% от хората по света, което щяло да спаси планетата от унищожение.

Колко милиарда черепа са основите на „зеления“ световен ред?

Според един от докладите на ООН, „популацията на най-развитите страни ще остане почти непроменена, около 1.2 млрд. души до 2050 г.“. С други думи, техните намерения за депопулация са ответно действие срещу бума в раждаемостта в Третия свят, което те определят като унищожител на света. Убеждават ни, че индустриалните държави балансират популацията си и чрез разни форми на социален контрол, докато населението в неиндустриалните държави е извън контрол.

Докладът на Кралското общество стига до извода, че комбинирането на ограничение в потреблението (сиреч икономически геноцид) и програми за семейно планиране (сиреч пропаганда на аборти, ваксини, питателни ГМО и пускането на лабораторни вируси-убийци — бел. Стопанина) ще доведе до балансиране на популацията и околната среда, което ще реши и проблема. Джулс Прити, представител на работната група, сформирана от Кралското общество, предлага:

„Когато забавим (растежа на) популацията, еманципираме жените и осигуряваме повече пари за по-изостаналите държави, които се инвестират в образование. Повечето (образовани) жени искат по-малко деца.“

Колко милиарда души ще станат тор за „зеленото“ движение?

Джонатан Порит, член на Кралското общество и бивш председател на Комисията за устойчиво развитие във Великобритания, открито заявява, че населението на Острова трябва да се намали от 60 милиона на 30 милиона, за да се съхрани устойчивото общество.

Професор Пол Ерлих, съавтор на книгата „Еконаука“ (Ecoscience) заедно с царедвореца Джон Холдрън он администрацията на Обама, беше цитиран от в. Guardian как изразява подкрепата си за драстичното съкращаване на човешката популация по света, преди да е достигнала 9 милиарда души през 2050 г. Той каза:

„Колко ще останат накрая (да живеят на Земята), зависи от стандарта на живот. Спряхме се на (бройката) 1.5 или 2 милиарда души, защото тогава можем да имаме големи, оживени градове, но и дива природа. Ако искате свят, в който да живеете като пиле в кафез, всеки да разполага с малко жизнено пространство и малко храна, може би (в такъв случай) ще могат да останат 4 или 5 милиарда души. Но ние вече броим 7 милиарда. Така че трябва хуманно и колкото се може по-бързо да пристъпим към съкращаване на популацията. Въпросът е: Можем ли да минем без някакво бедствие, като световна чума или ядрена война между Индия и Пакистан? Ако (растежът на световната популация) продължава със същите темпове, ще има различни видове бедствия. Някои от тях може да са бавнодействащи, например хората да измират от все по-нарастващ глад. Но може и да се стигне до катастрофални бедствия, защото колкото повече са хората, толкова по-голяма е вероятността някой непознат вирус да премине от животинската в човешката популация, след което да настъпи пологоловно измиране.“

Обществата, образуващи световния елит, имат ясна цел, която включва депопулация на планетата, прикрита като загриженост за околната среда и климатичните промени, и осъществявана чрез (все по-тираничен) държавен контрол. Те самонадеяно публикуват плановете си, защото най-добре скритото е това, което на открито, но малцина му обръщат внимание.

Автор: Сюзан Посел @ Activist Post

Превод: Стопанина (Вижте още плановете на друго елитарно общество, Римския клуб, който не само работи за човешката депопулация и налагането на лъжите за антропогенните климатични промени, но дори се ангажира с конкретни срокове.)

 

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

27 коментара за "Кралското общество и плановете за депопулация на човечеството"

 1. FCB  08.05.2012 г. | 00:10 ч.

  “ Същите те са замесени и в издигането на „демократично избрани“ властници, които прокарват законите за въвеждане на въглеродни данъци. Несметните суми се преночват към елита, за да финансира тяхното глобално владичество.“
  Какво да им финансират – нали те си печатат парите ?

 2. Стопанина  08.05.2012 г. | 00:17 ч.

  Те може и да печатат парите, но не могат произволно да пускат нови пари в обращение, защото това ги обезценява. Обезценяването на парите не винаги служи на икономическите им планове, а отделен е въпросът, че има нещо извратено в задоволството да караш слепите да плащат за пълното си поробване.

 3. garan4e  08.05.2012 г. | 14:22 ч.

  @Стопанина
  „че има нещо извратено в задоволството да караш слепите да плащат за пълното си поробване.“
  За някои същества точно извратеностите доставят върховното удоволствие… Ние, българите сме подложени на „бавнодействащото“, т.е. най-мъчителното изтребване – от глад. Което е велика перверзия, защото сами участваме в нея. Като си продаваме земята на безценица например. Но пък утеха да ни бъде, че сме избрали един тежък урок в този си живот – в този момент, в тази България. И на Земята – едно трудно училище.

 4. Lord of the Defense  09.05.2012 г. | 20:10 ч.

  Аз си мисля друго – наистина животът в момента на малката ни планетка не е особено щастлив. Защо е така ? Дали защото ще има преход към „нова Земя“ ? Или е субективно усещане ?

 5. каппи  14.05.2012 г. | 21:21 ч.

  И двете, Лорде….. :mrgreen:

 6. Маймун  21.05.2012 г. | 23:53 ч.

  Може да изглежда извратено, но покачването на популацията над 10 милиарда неизбежно ще доведе до борба за все по -ограничените ресурси вкючително и войни. Свидетели сме на започналите петролни войни,въпрос на време е такива да започнат да се водят за храна и вода.Масовата миграция на араби към Европа е поради невъзможност на тези общества да осигурят нужната икономическа среда и от там достойно съществуване на плодящото се население.А да се мисли, че ще бъдат спряни с преговори и ООН-ета е глупост.Въпросът е, че мирното намаляване на популацията в третия свят и мохамеданските държави едва ли е възможно.Така, че идеята че това мможе да стане с мирни средства е малко утопична.Още по-лошо е че те търсят спасение в радикалната си религия,която обаче използва методи и похвати от средновековието,когато хората са били 10 пъти по-малко.

 7. Leo  22.05.2012 г. | 11:36 ч.

  @Маймун

  От написаното

  Въпросът е, че мирното намаляване на популацията в третия свят и мохамеданските държави едва ли е възможно.Така, че идеята че това мможе да стане с мирни средства е малко утопична.

  си правя извода, че си застъпник на насилственото намаляване на популацията или казано с други думи – избиването на много хора с бързо- и не-чак-толкова-бързо- действащи методи. Че даже си си избрал и кои да са „съкратените“.

  Аз пък, от друга страна, съм поддръжник на тезата, че не може някой човек да избира кои други хора да бъдат хуманно избити в името на някаква кауза. Също така смятам за редно някой, пропагандиращ разни практики, да дава личен пример с тях. И съответно се запитвам защо тези велики хуманисти, които така милеят за бъдещето на планетата и всички хора на нея, не покажат лично на всеки как да намали популацията, стига да споделя вижданията им. Може би ти ще ме просветлиш?

 8. dragonn  22.05.2012 г. | 13:35 ч.

  Това с пренаселването на Земята си е пълна лъжа. Русия от 1992 г. до наши дни е загубил повече от 13 милиона от населението си. България според последното преброяване през 1985г. е имала 8 948 649 жители, а през 2011г. 7 351 234 жители.
  В Европа като най-гъсто населеният континент се наблюдава като цяло отрицателен прираст на населението. В Китай имат закон за едно дете и сигурно скоро време ще паднат под милиард. В Африка всеки ден умират по 40 000 души от глад и болести.

  Ето ви и нещо за четене.
  Демографът Игор Белобрадов за истерията по повод раждането на седеммилиардния жител на земята

  http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/10/22/realnata-opasnost-ne-e-prenaseliavaneto-na-zemiata-a-obezliu.839650

 9. Маймун  23.05.2012 г. | 00:12 ч.

  Военните решения за намаляване на човешката популация в такива граници без увреда на средата на живот едва ли са възможни. Например през Втората световна война са убити колко? стотина-200 милиона човека .При това воюващите се страха много.То не бяха бомби,то не бяха концлагери.А как ви сеструва избиването на 3 милиарда?Както разбирам от статията и авторите го съзнават.Тук става въпрос за мерки от рода на семейното планиране,еманципация на жените и т. н.Които според мен са утопични и неприложими заради културни ,религиозни и цивилизационни различия между обществата.А дали земята може да поеме 10-12 милиарда човека и да се запази средата и стандарта на живот е доста въпросително.Не забравяйте ,че една от теориите завеликото преселение на народите е промяна във глобалната температура с 2-3 градуса надолу.А това преселение е разсипало древния свят.

 10. Маймун  23.05.2012 г. | 00:31 ч.

  Още нещо -мирното съществуване на 10-12 милиарда човека при този икономически модел на света ми се струва невъзможно.А не точно изхранването им.Защото той засилва дисбаланса между бедните и богатите общества.Така че -гадно е да призная, но има шанс врачките да се окажат прави/не дай боже!/.

 11. Gergana  23.05.2012 г. | 02:57 ч.

  Маймуне, защо им угаждаш на мафиотските сметки? Не сме в повече, просто на малцината владеещи над 50% от земните ресурси, няколко мъртви души плюс вече им идват в повече. Проблемът си е техен. Ще си го решават съответно чрез натрупани познания по психология, продажни души и черна магия (applied sciences).

 12. Владимир Помаков  28.05.2012 г. | 16:37 ч.

  Много рядко влизам в този сайт и когато правя отварям нещо наслуки – както този път…
  Какво мисля? – Мисля, че Маймун е прав (с изключение на т.нар. „велико преселение на народите“, което въобще не се е състояло, т.е. то си една от многото ненаучни измислици на „определени учени“). Та, има си една сериозна наука, която се казва популационна биология. И тази наука е установила, че има един фактор от изключително значение за живота на популациите и той се нарича „носеща способност на местообитанието“ (habitat carrying capacity) и като всяко нещо в нашият материален свят това НСМ си има предел. Когато този предел бъде достигнат и популацията няма възможност да се разширява пространствено (процес наричан „популационна експанзия“) – тя е изправена пред един-единствен изход – да започне да намалява числеността си! И ако не може – да загине по особено гаден начин, за жалост. Просто и ясно, нали? При това всички останали условия на средата остават непроменени. Но ето какво ни чака през идните трийсетина години и с тия условия: астрофизиците казват, че Слънцето „заспива“ (вече близо 500 дни на неговата повърхност не се е появило нито едно петно); това „заспиване“ – освен разните други неща – за нас означава промени в глобалния климат на Земята и в геофизичните процеси в нейните недра – глобално застудяване и увеличаване на броя, честотата и интензивността на природните катаклизми, напр. земетресения. Само това вероятно ще е такъв бич за човечеството, че нищо чудно да го съкрати с 4/5! Можете да си представите какво става напр. със традиционното сега земеделие по света при спадане на средногодишните температури с 2, 3, 3.5 градуса Целзий. И съответно с осигуряването на храни, особено в гладните региони на света. Според един наш учен астрофизик и геофизик, доц. Борис Комитов, именно затова т.нар. „световен елит“ (според Дейвид Айк „лошите влечуги“, според Григорий Климов – „прослойката от дегенерати в световната човешка общност“ и пр.) от години и до днес пробутва номера с глобалното, причинено най-вече от човека, затопляне – защото те са в паника пред неизбежната загуба на „елитарното“ им положение и търсят някакъв начин да запазят властта и привилегиите си, от които най-важната може би е – да не носят никаква отговорност за нищо пред човечеството.

 13. Александър  28.05.2012 г. | 16:50 ч.

  не стига,че мониторът тук ми скапва очите , а сега трябва и да си скапя мозъка чрез четенето на тези разсъждения , и още по-зле – да намеря някаква логика и истина в тях – Не,мерси , мисля да пропусна 😉

 14. Владимир Помаков  28.05.2012 г. | 17:41 ч.

  Демек не ти се мисли много-много, така излиза от това което си написал. Нищо – няма лошо, така е с повечето хора на тая планетка…

 15. Александър  28.05.2012 г. | 19:11 ч.

  така е , всяко престараване е вредно 8)

 16. Маймун  12.06.2012 г. | 23:12 ч.

  Хайде една илюстрация за да бъда разбран по лесно: Бамбукът дава плодове веднъж на 50 години.Когато ги даде те са толкова много,че настъпва масово намножаване на мишоци.Мишоците ядат бамбуковите плодове и се плодят в огромни количества – толкова много че навсякъде гъмжи от тях.В даден момент плодовете свършват и те се прехвърлят на ориза на селяните.След което изяждат и него и поради липса на храна и извънредно големия им брой започва глад и канибализъм.След което всички мишоци умират.Това е действителен цикъл-случва се в Индокитай.Е ние мязаме на тези мишоци.Голяма част от човечеството е за съжаление недпособно на ограничи броя си по мирен и нормален път- арабския свят, Африка,Индия например.Бъдещите битки колкото да не ми се иска да се случват,за съжаление са неизбежни.Лошото е че и те може да не решат оптимално проблема.

 17. Gergana  13.06.2012 г. | 00:13 ч.

  Ние не сме мишоци, а човеци. И като тези мишки са толкова влиятелни, защо йндикитайците не са измряли.
  Шегата на страна, как ти се струва, маймуните или човеците?

 18. Unknown  13.06.2012 г. | 15:51 ч.

  Маймун
  Хайде една илюстрация за да бъда разбран по лесно: Бамбукът дава плодове веднъж на 50 години.Когато ги даде те са толкова много,че настъпва масово намножаване на мишоци.Мишоците ядат бамбуковите плодове и се плодят в огромни количества – толкова много че навсякъде гъмжи от тях.В даден момент плодовете свършват и те се прехвърлят на ориза на селяните.След което изяждат и него и поради липса на храна и извънредно големия им брой започва глад и канибализъм.След което всички мишоци умират.Това е действителен цикъл-случва се в Индокитай.Е ние мязаме на тези мишоци.Голяма част от човечеството е за съжаление недпособно на ограничи броя си по мирен и нормален път- арабския свят, Африка,Индия например.Бъдещите битки колкото да не ми се иска да се случват,за съжаление са неизбежни.Лошото е че и те може да не решат оптимално проблема.

  Пълна простотия, в свят в който господстват парите всичко може да се постигне по всеки път…. Пример давай по 10 бона на всеки мангал (или друг индивид) да се си направи операция за стерилност и ще видиш ти тогава прираст. Това може да се постигне във всяка една държава (не арабска ами ако щете извънземна), всеки е зависим от парите и в определен момент всеки се налага да направи нещо което не иска за да отцелее…. Колкото до 10те бона на човек елитът има толкова много пари че могат да дадът на всеки един нещастен жител на тая планета по милион и пак ще им останат! Просто явно им е по-интересно да си правят гавра с народа като го уморяват психически чрез икономиката на дадена държава (така наречената „КРИЗА“).

 19. Goodman  13.06.2012 г. | 16:28 ч.

  Unknown
  Пълна простотия, в свят в който господстват парите всичко може да се постигне по всеки път…. Пример давай по 10 бона на всеки мангал (или друг индивид) да се си направи операция за стерилност и ще видиш ти тогава прираст. Това може да се постигне във всяка една държава (не арабска ами ако щете извънземна), всеки е зависим от парите и в определен момент всеки се налага да направи нещо което не иска за да отцелее…. Колкото до 10те бона на човек елитът има толкова много пари че могат да дадът на всеки един нещастен жител на тая планета по милион и пак ще им останат! Просто явно им е по-интересно да си правят гавра с народа като го уморяват психически чрез икономиката на дадена държава (така наречената „КРИЗА“).

  Ако довечера дадеш на всеки по „10 бона“, на сутринта инфлацията ще бъде 1,000,000% и цялата финансово-политическа схема ще рухне на секундата!

  В момента, когато някой получи своите „10 бона“, на секундата ще забрави да се стерилизира!

  10-те бона, икономиката, кризата и политиката са за КОНТРОЛ!

  ГМО, ваксини, хранителни добавки, chemtrails са за ДЕПОПУЛАЦИЯ!

 20. Unknown  13.06.2012 г. | 17:43 ч.

  ъъъ Кой дава парите първо? Първо работата тогава парите!
  10 бона са пример може и за 1 да го направят повечето хора, мисълта ми е че който плаща той поръчва музиката тоест ако има кой да ивестира в идея за депопулация по мирен път ще се намери начин!

 21. Unknown  13.06.2012 г. | 17:51 ч.

  Също така кой ти говори да напечатат пари за да ги дадът на хората, та да е свързано с инфлацията? Говоря да си дадът част от богаството за каузата!(както знаете 90% от всички пари са в 1% от населението, така че няма да осетят голяма разлика, а и парите винаги могат да си ги върнат, чрез по – голями данъци и прочие) Това имам предвид че има начин но те просто не го искат този начин.

 22. Goodman  13.06.2012 г. | 18:47 ч.

  Unknown
  ъъъ Кой дава парите първо? Първо работата тогава парите!
  10 бона са пример може и за 1 да го направят повечето хора, мисълта ми е че който плаща той поръчва музиката тоест ако има кой да ивестира в идея за депопулация по мирен път ще се намери начин!

  Абе брат, стига с тия мракобесия!

  Щял да плаща на хората да се стерилизират.
  Вземи измисли нещо съзидателно и дай да го обсъдим.

 23. Unknown  13.06.2012 г. | 19:26 ч.

  Goodman

  Unknown
  ъъъ Кой дава парите първо? Първо работата тогава парите!
  10 бона са пример може и за 1 да го направят повечето хора, мисълта ми е че който плаща той поръчва музиката тоест ако има кой да ивестира в идея за депопулация по мирен път ще се намери начин!

  Абе брат, стига с тия мракобесия!
  Щял да плаща на хората да се стерилизират.
  Вземи измисли нещо съзидателно и дай да го обсъдим.

  Видя че нищо не си разбрал от идеята ми и почна да осмиваш примера ми, няма да спамя повече, надявам се и хората като теб който не са наясно с неща който коментират също ще спрат със спама.

 24. Goodman  13.06.2012 г. | 19:30 ч.

  Unknown

  Goodman

  Unknown
  ъъъ Кой дава парите първо? Първо работата тогава парите!
  10 бона са пример може и за 1 да го направят повечето хора, мисълта ми е че който плаща той поръчва музиката тоест ако има кой да ивестира в идея за депопулация по мирен път ще се намери начин!

  Абе брат, стига с тия мракобесия!
  Щял да плаща на хората да се стерилизират.
  Вземи измисли нещо съзидателно и дай да го обсъдим.

  Видя че нищо не си разбрал от идеята ми и почна да осмиваш примера ми, няма да спамя повече, надявам се и хората като теб който не са наясно с неща който коментират също ще спрат със спама.

  Смятам примера ти за мракобесен, даже ти го написах. Не го осмях, предложих ти нещо по-добро. Проповядвай си теориите за редуциране на населението някъде другаде, а не ме пращай мен там.

 25. Goodman  13.06.2012 г. | 19:34 ч.

  Unknown
  Също така кой ти говори да напечатат пари за да ги дадът на хората, та да е свързано с инфлацията? Говоря да си дадът част от богаството за каузата!

  Инфлация = пари в обращение.

  Когато извадиш пари от касата и ги вкараш в икономиката – раздуваш инфлацията. Не е само печатането.

  Има и трети начин. Но понеже „аз не разбирам нещата, които коментирам“(цитирам те), ще те оставя сам да се сетиш.

 26. От доста време не бях чела нещо подобна и останах без думи.Да се забави цялостното развитие, за да се намали развитието, а тези страни, които са по изостанали да ни настигнат…общо взето това разбрах от статията и мога да кажа, че е пълно безумие.Няма как да ни стигнат страни, които не желаят да се развиват и за тях живота като робство е лукс и за нищо на света не биха се отказали от него.Но признавам, че беше интересно и любопитно да видя какво измислят някои умове.Очаквам с голям интерес о следващите ви публикации, тъй като блога ви е страхотен.

 27. Astrolog  08.10.2014 г. | 21:49 ч.

  Страните от БРИКС едва ли стоят и чакат някой да ги „популизира“

  :mrgreen:

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.