Професор: Дрогирайте хората, за да приемат зеления Световен ред

В нова научна публикация на списание „Етика, регулация и околна среда“ се твърди, че идеята за медикаментозно въздействие върху населението, за да се усили загрижеността му към околната среда, трябва да се вземе под сериозно внимание. Предлага се и генетично моделиране на бебета с цел намаляване на въглеродния им отпечатък върху планетата.

В интервю за списание „Атлантик“ главният автор на научната публикация – С. Матю Лиао, професор по биоетика от Нюйоркския универитет – защитава тезата, че хората трябва да бъдат подложени на „биомедицински изменения“, за да се подпомогне борбата срещу климатичните промени.

Предложените от Лиао мерки надхвърлят всичко написано от Алдъс Хъксли в антиутопичния му роман от 1932 г. „Прекрасният нов свят“, в който се разказва за една бъдеща научнообоснована диктатура, опитваща се чрез лекарства и генетични манипулации да постави човечеството в абсолютна робска подчиненост. Изразявайки съжалението си, че въведените въглеродни данъци не ще съумеят да намалят отделянето на въглероден газ в атмосферата, Лиао предлага алтернативни методи, като например „фармацефтично предизвикана непоносимост към месото“ чрез определени лекарствени препарати, които биха причинили извънредно силно отвращение към месото, а също така и чрез кожни лепенки, „стимулиращи имунната система да отхвърля обичайните телешки протеини“.

В стремежа си да намали индивидуалния „въглероден отпечатък“ на хората, а също и количеството на консумираните от тях ресурси, Лиао предлага въвеждането на политика, сходна на водената от Китай за „едно дете на семейство“, само че малко по-гъвкава от нея, според която на родителите ще се дава възможност да избират между преспективата да имат едно едротелесно, две средни на ръст или пък три дребни деца. Прокарването на тази политика ще се постигне посредством „предимплантационна генетична диагностика“, с помощта на която човешки зародиши ще се имплантират в матката с оглед на тяхната потенциална височина или използвайки „лекарства, които ще потискат или усилват действието на бащините или майчините гени, за да повлияят на височината на новороденото“.

На въпроса дали смята модификацията на бебета за етична или справедлива дейност, Лиао отговаря, че от морална гледна точка нуждата от противодействие на „климатичните промени“ е по-спешна. По-нататък той предполага, че използването на лекарствени средства, които „по фармацефтичен начин ще подобряват съчувствието и алтруизма“, би повлияло в положителна насока на „волята“ на хората да даряват средства за благотворителни организации като Оксфам, които поддържат идеята за глобалното затопляне.

Лиао споделя:

„Например аз може би знам, че би трябвало да напиша чек и да го изпратя на Оксфам, но поради слабост на волята, да не предприема самото действие. Но ако подобря харектеристиката си на съчувствена личност чрез медикаменти, може би бих преодолял тази слабост на волята и бих написал този чек.“

Разбира се, на същия този принцип лекарствата биха могли да се използват, за да подтикнат всеки човек към извършването на всевъзможни деяния. Това предоставя възможността на всеки с някаква степен на авторитарен контрол да кастрира по химичен път свободната воля на хората. Лиао уточнява в края на интервюто си за списание „Атлантик“, че фармацефтичната индустрия е  показала ентусиазъм пред потенциалните финансови облаги, идващи от разработката на препарати, целящи „биомедицински изменения“.

Професорът заявява:

„Наскоро изнесох реч в университета в Йейл във връзка с предстоящата публикация, а в аудиторията присъстваше и гост, работещ за една от фармацефтичните компании; той явно беше на мнение, че може да са намери огромен пазар за предлаганите модификации.“

Журналистът от списание „Атлантик“, Рос Андерсен, все пак не съумява да разобличи идеите на   Лиао в тяхната дълбока същност – те са инструменти на една научна диктатура, предложени в измамната опаковка на напредничава и либерална загриженост, целяща благото на планетата. Авторите на публикацията подчертават, че евентуалното прилагане на техните идеи ще е на „доброволен“ принцип, а не задължително. Обаче, както видяхме от прилагането на ваксинационната политика, родителите, опитващи се да предпазят децата си от опасните „имунизационни практики“, а и от всяка друга медицинска практика, която за момента е на „мода“, се сблъскват с последици, които на практика превръщат ваксините в задължителни. Имам предвид тормоза и наказанията, налагани от държавните и здравеопазващи органи при неспазване на ваксинационните изисквания.

Защитата на фармацефтичното „подобрение“ на населението, изложена от Лиао, не е първа по рода си. Още през 1977 г. Джон Холдрън, който в момента е главен съветник по научните въпроси в Белия дом, написа книгата „Еконаука“, в която пропагандираше стерилизация на населението посредством лекарствени препарати, за да се спаси планетата. Масмедиите също играят роля в популяризирането на идеите за масово дрогиране на населението, за да бъде укротено. Предложението за добавяне на литий към питейната вода като „стабилизатор на настроението“ например се представя с внушителна тежест. Изявени професори и психиатри призовават още и за изсипването на психотропни лекарства в питейната вода.

И така, за втори път в рамките само на няколко седмици шокиращо неетичните предложения на биоетиците си поправят път към заглавните страници на медиите. Предишния път ставаше въпрос за една спорна публикация, отпечатана в „Журнал по медицинска етика“, в която се застъпваше становището, че „абортът“ (убийството) на новородени бебета е допустим и би следвало да се легализира.

* * *

Автор: Пол Джоузеф Уотсън

Превод: Гергана Мълчанова

Източник: Info Wars

Споделете публикацията

Google1

За Гергана Мълчанова

geri@otizvora.com | Преводач на свободна практика за „От Извора“. „Истината е предпоследната духовна вълна, с която се влиза в Свободата.“

Всички публикации

17 коментара за "Професор: Дрогирайте хората, за да приемат зеления Световен ред"

 1. Мислещ  18.03.2012 г. | 14:04 ч.

  Добре де, аз нещо не мога да разбера. При изнасянето на подобни лекции от такива псевдо учени, пропагандиращи идиотските си идеи за влияние върху масите, чрез медикаменти, не се ли намира някой мислещ журналист или обикновен слушател да го закове с въпроси касаещи същината, а именно превръщането на хората в послушни зомбита с цел тяхното контролиране. Или ще кажете, че те си подбират публиката, пред която да излагат мракобесните си идеи.

 2. Стопанина  18.03.2012 г. | 14:15 ч.

  Изданието е специализирано. Статиите идват наготово. Работата на журналиста е да направи подадената статия четивна и интересна, а не да задава въпроси. И да задава въпроси, най-вероятно са изпратени по имейл, а не е питано очи в очи. В такъв случай идват някакви отговори, а не можеш да зададеш контра-въпроси.

 3. Van  18.03.2012 г. | 14:48 ч.

  @Мислещ
  Или ще кажете, че те си подбират публиката, пред която да излагат мракобесните си идеи.

  Подбират си я, разбира се. Този се е изказвал в Йейл, където аудиторията е с почти завършена модификация.
  Така смотаняци, като тоя биоетик набират минимума слушатели на живо, след което могат да претендират за отпечатване на лекцията и да дават интервюта.

  Тоя пич ме разсмя здраво с опциите за малък, среден и голям грамаж на бебето със съответното запазване на мащаба при оформяне на окончателните габарити.

  Но за да не оставаме с впечатление, че сме пропиляли времето си, четейки безумията на нещастния човечец, можем да погледнем на него като на този, който казва на тъщата, за да се сети снахата.
  Става дума за месото. Едно наистина полезно нещо би било, ако хората се замислят, че яденето на месо (колбаси) има огромно влияние върху сфери от живота много далеч от храненето. Не е хубаво да се модифицират хората, за да преразгледат храненето си, но ако не го правят доброволно, идва един такъв идиот и насочва вниманието към проблема.

 4. Goodman  18.03.2012 г. | 16:18 ч.

  Или ще кажете, че те си подбират публиката, пред която да излагат мракобесните си идеи.

  Подбират си я, разбира се. Този се е изказвал в Йейл, където аудиторията е с почти завършена модификация.

  Йейл е физическото място на ложата – „Череп и кости“ (Skull and Bones 322). Точно от тази черна среда се подбират бъдещите президенти на САЩ, както и шефовете ( не собствениците на капитала ) на най-големите корпорации.

  В тази връзка:

  http://www.blitz.bg/news/article/133758
  (Председателката на СЗО предупреждава, че медицината не може да се справи с епидемиите.)

  Иначе казано, оттук-нататък очаквайте големия МОР!

 5. Захария  18.03.2012 г. | 18:06 ч.

  …Лиао предлага алтернативни методи, като например „фармацефтично предизвикана непоносимост към месото“ чрез определени лекарствени препарати…
  …лекарствени средства, които „по фармацефтичен начин ще подобряват съчувствието и алтруизма“…

  Аз пък не разбирам за какво толкова се впряга професора Лиао, при положение че тези неща – и непоносимостта към месото, и подобряването на съчуствието и алтруизма – ще си станат съвсем масово явление сред хората в следващите няколко хиляди години, и то по съвсем естествен начин, без да е необходима никаква фармацевтична намеса, просто такава е Божията воля за бъдещето на човечеството 😉

 6. Тим  18.03.2012 г. | 18:37 ч.

  …такава е Божията воля за бъдещето на човечеството

  Да, но все пак съществува и микроскопичният шанс човечеството да тръгне в друга посока. А дори и идеите на Лияо да бяха най-най-безкористни, ограничаването на свободния избор и унифицирането на обществото ни водят… точно по дяволите. Проправянето на такива идеи е само началото на придвижването в такава посока.

  Ето още няколко абсурдни новини за англочетящите:

  Дрогирайте хората, за да ги излекувате от расизъм

  Доктор твърди, че кърменето е престъпно и застрашава живота на бебетата

 7. Georgiev  18.03.2012 г. | 19:16 ч.

  В тази връзка:

  http://www.blitz.bg/news/article/133758
  (Председателката на СЗО предупреждава, че медицината не може да се справи с епидемиите.)
  За съжаление тази връзка не е във връзка с идеите на този дебил-професор от статията на Стопанина.

 8. Goodman  18.03.2012 г. | 20:43 ч.

  За съжаление тази връзка не е във връзка с идеите на този дебил-професор от статията на Стопанина.

  Връзката е тази:
  Според изказването на Чан, съвремената медицина не успява да реши елементарни проблеми, като инфекциите след порязване например. Същата тази наука обаче е изключително професионална, що се отнася до клониране, ГМО, синтетични храни. Ако шефа на СЗО е прав, то професора от статията следва да е лицемер. Той е повече от това – сатанист е. И двамата желаят редуцирано население – Чан подсказва вирусна пандемия, Лияо предлага фарма-отрови.

 9. Ангел  18.03.2012 г. | 20:48 ч.

  За англоговорящите – обща информация по темата от Световната здравна организация:
  http://www.who.int/drugresistance/en/index.html

  Тук се признава, че положението се влошава:
  http://www.who.int/drugresistance/amr_q&a.pdf

 10. Припомням  18.03.2012 г. | 20:52 ч.

  Тим, това, което си направил в последния си пост не е коректно. Превел си заглавието грешно,с което подвеждаш читателите. Не става дума,че кърменето е престъпно и застрашава живота на бебетата, а за това,че храненето на бебето с мляко от животни е вредно и дори опасно. Което е самата истина.

 11. Тим  18.03.2012 г. | 21:03 ч.

  Превел си заглавието грешно,с което подвеждаш читателите.

  Абсолютно си права, моя грешка. За другото не знам.

 12. inranxan  18.03.2012 г. | 21:03 ч.

  аз пък искам закон срещу такива уроди професори да се разреши да бъдат малтретирани…включително сексуално с предмети и медикаменти и да се ваксинират през ден с няква ваксина

 13. Стопанина  18.03.2012 г. | 21:26 ч.

  да бъдат малтретирани…включително сексуално с предмети и медикаменти

  😯

  И какво постигаме, ако почнем да вкарваме разни предмети в ректума на лудите професори и ги дрогираме? Какво, освен карма? Нека напомня и че след като умрем, в Кама Лока на оня свят ще изпитаме всичко онова, което е изпитвал професорът, докато е бил насилван сексуално.

  Боже, Боже… аз си мислех, че само мен яко са ме нападнали асурите последните два дни…

 14. Goodman  18.03.2012 г. | 21:43 ч.

  Боже, Боже… аз си мислех, че само мен яко са ме нападнали асурите последните два дни…

  Не си само ти, стопанино…и аз го почувствах!

  @Инраксан
  Копнежа по закони и задължения – влияние на Ариман.
  Мъчения – влияние на асурите.
  Налагане на собствената воля върху другите – отново Ариман.

  Да отговориш на злото със зло – къде тук е Христос?
  Какво правим с онези души, които имат нужда то “шамарите“ на злото, за да се пробудят?
  Нашата задача е да изобличим ‘професорите’ и да устоим в Правдата.

  Даваш изява на паднали духове, личи си от думите ти. Не си само ти обаче. Признавам си без бой.

 15. Georgiev  18.03.2012 г. | 22:02 ч.

  много е добре да се прави разлика между вирус и бактерия

 16. ВОДА  19.03.2012 г. | 14:03 ч.

  Ще кажа това което съм видял и виждам с очите си – в Амстердам,Хол. почти всеки ден пръскат с самолети и ефекта е , че след 20-30 минути небето става като бяля завеса и слънцето започва да се вижда като отблясък, като през плътна бяла завеса .В момента се случва точно това ………. добре ,че сутринта се порадвах на слънцето без сатанинската пелерина ! Повече от година е така и е ужасно – това за жалост е самата истина , а с какво пръскат е вече съвсем друг въпрос …………………………:-(

 17. mitaka  01.04.2012 г. | 12:01 ч.

  Злото се разпространява кът добрите хора мълчат тва се случва щото ни е страх да се опълчим. Господ не помага на хора дето немат инициятива да се изправят срещо неправдата. Достатъчно е само да кажем не и да оставим другото на него. Доброто става постепенно а Злото мигновенно и с много хаос.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.