Данъкоплатци финансират лоби на хомосексуалисти и педофили

Членове на Европейския парламент започнаха открито да задават въпроса: защо данъкоплатците в Европейския съюз са принуждавани да финансират огромна лобистка група на хомосексуалисти, която неотдавна беше изобличена във връзки с разни организации на педофили? Активисти сред гейовете и лесбийките отвърнаха на този въпрос с необуздани атаки.

След наскорошно разследване, резултатите от което бяха публично оповестени, се разбра, че Международната асоциация на гейовете, лесбийките, бисексуалните и транссексуалните в Европа (ILGA) получава над две трети от средствата си директно от данъкоплатците с благословията на Европейската комисия. Откакто миналата година започнаха да се заделят пари и от данъците на холандците, официално над 70% от приходите на ILGA идват от парите на данъкоплатците в Европа. Останалите проценти се запълват от милиардера Джордж Сорос и още двама крупни дарители.

Адвокат Я. К. фон Кремпах, който наблюдава положението с човешките права в Европа и който беше един първите, повдигнали въпроса с финансирането на ILGA, казва:

„Както изглежда, това е организация от марионетки, служеща на двама-трима дарители. Това наистина ли е „неправителствена“ организация или е част от „гражданското общество“? Или пък е неофициална Агенция към ЕС?“

Критици на ILGA отбелязват, че лобистката организация има тесни връзки с властите в Европа, а миналото й беше изпълнено със скандали. Например през 1990-е години, след като беше оказан международен натиск, ILGA се принуди да се откаже от членството на няколко дъщерни организации. Сред тях беше и позорното сдружение NABLA в Северна Америка, което открито проповядваше легализирането на педофилията (особено връзките между възрастни мъже и малки момчета – бел. Стопанина) и приемането й като норма.

От много време насам ILGA се бори да бъде официално призната от ООН като „неправителствена организация“. Разбира се, за тази цел много пъти на лобистите им се налагаше да отричат безбройните връзки с поддръжници на педофилията. В един момент натискът от страна на някои европейски правителства успя да спечели бленуваната акредитация от ООН.

Но въпросът относно основанията ILGA да получи признание като неправителствена организация отново са на дневен ред, като проучванията на организацията ще станат още по-обстойни в близко бъдеще. Всъщност ILGA не покрива критериите на ООН, според които „по-голямата част“ от средствата на една неправителствена организация не могат да идват от данъци и изобщо от правителствата на отделни държави.

Скандалът, че ILGA се издържа от пари на данъкоплатци, избухна през декември миналата година. Той беше разпространен и в САЩ от тамошните организации, защитаващи  католическото семейство, и Института за човешки права. Според критиците, Европейският съюз използва парите на данъкоплатците, за да лобира вътрешно и (да си разпределя парите) в тесен кръг, докато Европейският съд е с развързани ръце да репресира страните-членки.

[…]

Междувременно тъй нареченият Европейски съд за човешките права наскоро отсъди, че страните-членки на ЕС имат право да потискат и да преследват всеки, който проявява нетолерантност към правителствената пропаганда в подкрепа на хомосексуализма. Свободата на словото, както излиза, не се смята за „човешко право“, ако влиза в противоречие с интересите на властите.

Става дума за скандален случай в Швеция, при който четирима младежи бяха осъдени за „агитация“, тъй като разпространявали листовки в едно основно училище – престъпление, което се наказва с две години престой в шведски затвор. Младежите обясниха, че просто искали да предизвикат обществено разискване за липсата на обективност около политиката на държавните училища, но шведският съд и Европейският съд отхвърлиха тази защита.

В листовките, разглеждащи „хомосексуалистката пропаганда“, се отбелязва, че само за няколко десетилетия хомосексуализмът „и други сексуални отклонения“ вече не са отхвърляни от обществото, а са станали общоприети. Един от текстовете гласи: „Шведските учители са станали (противници на обществото), тъй като много добре знаят, че хомосексуализмът унищожава морала на обществото, но въпреки това опитват да го представят като нещо нормално и добро.“ Посочени са връзките между лобистките групи на хомосексуалисти и разни педофили, а листовките поощряват учениците да не се подвеждат по официалната пропаганда, а да се осведомят и за връзката между хомосексуализма и разпространението на СПИН.

Европейският съд потвърди присъдите, тъй като ставало дума за криминално деяние. В мотивите е посочено, че шведските власти са предприели „законни и пропорционални ответни мерки“ срещу свободното слово, за да защитят „репутацията и правата на други“.

Мартин Кристенсен, съпредседател на европейския клон на ILGA, веднага подкрепи присъдата, като аплодира факта, че вече няма да има индивиди или организации, които да критикуват хомосексуализма, като се позовават само на правото си на свободно слово. Той предупреди, че това съдебно решение е „сериозен сигнал“ към всички онези европейци, които смятат, че могат да отправят „обидни изявления“ за хомосексуализма, без да бъдат наказани за това.

В официално обръщение за пресата Кристенсен твърди, че хомосексуалистите от десетилетия са подложени на яростни и обидни нападки:

„Това е наистина значимо и важно съдебно решение. Твърде дълго онези, които разпространяваха такива изявления, развяваха правото си на свободно слово и лично мнение.“

* * *

Автор: Алекс Нюман

Източник: The New American

––
Бел. пр.: Преводът на статията е със съкращения. Ако сте нов гост, вижте и този материал във връзка с темата.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

20 коментара за "Данъкоплатци финансират лоби на хомосексуалисти и педофили"

 1. inranxan  22.02.2012 г. | 16:55 ч.

  ми така ще принудят хората да говорят за долни леви педали което хем ще е ясно хем иди доказваи че са нямали в предвид съединител на автомобил….а да говориш за съединител на автомобил не е обидно за разширените ануси предполагам

 2. garan4e  22.02.2012 г. | 17:08 ч.

  Да, съвсем скоро сексуалните, (не)моралните и словесните извращения ще се наложат като нещо нормално и естествено и няма да се се приемат за блудства. Снощи попаднах на филма „Антихрист“ с Уийлям Дефо и замалко да умра, физически. Добре, че превключих навреме… Въпросът е как спасяваме децата от това и дали ще успеем…

 3. Стопанина  22.02.2012 г. | 17:20 ч.

  Снощи попаднах на филма „Антихрист“ с Уийлям Дефо и замалко да умра, физически. Добре, че превключих навреме…

  И аз не можах да го изтърпя. Много ми напомняше по непоносимост на Dogville с Никол Кидман, само дето последния, макар и със зор, го изгледах до финала. И все пак по темата – вижте какво беше предлагано на българските деца като „филм за цялото семейство“:

 4. garan4e  22.02.2012 г. | 18:48 ч.

  @Стопанин
  Как да го изтърпиш – то те унищожава направо…
  Режисьорът на „Антихрист“ Ларс фон Триер/ източник Уикипедия: „Роден е на 30 април 1956 г. в Копенхаген, Дания. Отраства в семейство на евреи-комунисти и както той споделя години по-късно, в дома му не са почитани особено чувствата, религията и веселието. Младият Ларс посредством киното съумява да проникне и научи за аспекти на живота, които са били игнорирани от родителите му при възпитанието му.“ Какво да кажа повече…
  А видеото с това уродско антре – „за цялото семейство (орки)“ вече ми се струва закономерно и очаквано.

 5. Стопанина  22.02.2012 г. | 19:11 ч.

  Като каза името му, се сетих, че и Dogville е от същото сатанинско изчадие. Можеш да го изтърпиш до края и всъщност от финала ще научиш много за еврейския и комунистическия мироглед.

 6. garan4e  22.02.2012 г. | 19:21 ч.

  Рогатия не спи и твори… А целокупното човечество какво прави? Спи… После ще има: „къде сбъркахме?“

 7. Nordpol  22.02.2012 г. | 21:51 ч.

  Понеже виждам, че се очертаваме „фенове“ на фон Триер, смятам, че следното уточнение за произхода, с който по-рано се обясняваше и „творческият“ му път, ще е бъде любопитно:

  Непосредствено преди смъртта си през 1995, майката на фон Триер му признава, че истинският му баща не е евреинът Улф Триер, а някогашният работодател на майката, Фриц Михаел Хартман, далечен роднина на композитора Йохан Петер Емилиус Хартман. По собствени думи, фон Триер е дълбоко разочарован, че няма еврейски корени, тъй като се е чувствал изключително добре в ролята на ренегат, който освен всичко принадлежал и към „племето на преследваните“. Пак по собствените му думи в синагога се чувствал далеч п? на място, отколкото в католическа или протестантска църква.
  (по wikipedia)

  Както се вижда, избереш ли да се отвърнеш от Бога и доброто, дори не е нужно да си търсиш оправдания за възхвалата на отвратителното. Не мога да приема, че нечии лични извращения се пробутват за изкуство, както и че посредством образователната система(!) деца биват развращавани. А плодовете вече са налице – днес тръгна новината за 5 годишно английско момченце, което искало да бъде момиче. Диагнозата му „транссексуалност“ била потвърдена от лекари, учители и психолози. Предстои хормонална и поведенческа терапия. Интересно, а ако малкия Зак Ейвъри (Zach Avery) беше решил, че иска да е шимпанзе?

  линк:
  http://www.edgeboston.com/index.php?ch=news&sc=family&sc3=&id=130166&pf=1

 8. giordana  22.02.2012 г. | 23:33 ч.

  Не разбирам, защо се чудите толкова на масовото явление хомосексуализъм, което настойчиво се мъчат да ни натрапят, като нещо хубаво, даже “на мода“.
  Тук, в “ католическа“ Италия, от време си имаме “депутат“(ка) в Парламента, транс, която, преди това “работела“… разбрахте какво! Познайте от коя партия е!? Да, от скъпите “другари“! Не само, в последно време, стана телевизионна звезда! Канят я (го) в различни предавания и шоу!

  Преди някоя година пък, имаше голям скандал с вече бившия областен Президент на Лацио. От време на време, се ползувал от “услугите“ на трансексуални… И това е само върхът на айзберга.
  Не сте ли чували, че третата сила в света са хомосексуалните.

 9. Gergana  23.02.2012 г. | 01:26 ч.

  Моите два пенса, един грош, пет стотинки, по въпроса са:
  Настъпват нови времена. Физическата любов, чрез импулсите на ангелите, се превръща в любов към ближния.

  Сили, с недобри помисли, отклоняват новите импулси към познатото русло на физическите взаимоотношения. Появяват се нови разединения – между хетеросексуални, хомосексуални, транссексуални, и … други необичайни проявления. Защо? Защото така се извършва контрол. Появи ли се жажда за знание, не я насочвай към извора – предложи ? бутилка газирана вода. Това са организациите за защита на каквото се сетите (а техните редови членове дори не се и усещат, за жалост).

  Докато хората не се научат на уважение един към друг (мъж към мъж и към жена, и жена към мъж и към жена), ще цъфтят бодилите на криворазбраните импулси, и ще продължават да ни бодат в очите.

 10. Gergana  23.02.2012 г. | 01:33 ч.

  О, а що се отнася до педофилите – тяхното уравнение е едно от най-простите и, щом и него не са в състояние да решат, за какъв дявол, ще ми пробутват правото си да са невежи. Двойка.

 11. Arctos  23.02.2012 г. | 13:57 ч.

  Настъпват нови времена. Физическата любов, чрез импулсите на ангелите, се превръща в любов към ближния.

  Сили, с недобри помисли, отклоняват новите импулси към познатото русло на физическите взаимоотношения. Появяват се нови разединения – между хетеросексуални, хомосексуални, транссексуални, и … други необичайни проявления. Защо? Защото така се извършва контрол.

  Гери, не знаеш само колко си права. Колко си права!!!

  Забелязвате ли как чистата и безкористна любов към ближния се изопачава и принизява от целенасочено насажданите в обществото нагласи и предразсъдъци? Така например, ако тази любов е проявена към човек от същия пол, твърде вероятно е да ти лепнат етикет „педал“. Ако е проявена към човек от срещуположния пол, съвсем реално да те обвинят в сексуален тормоз (!), в по-лекия вариант си просто досадник. Ако е към атрактивен човек от противоположния пол, към когото обаче не показваш физически желания, определено си педал, в по-добрия случай – импотентен. Ако пък е проявена към някое детенце, вече си наполовина педофил. Само бабите и дядовците са останали „свободна територия“ за безпрепятствено проявление на любовта, но не за друго, ами защото геронтофилията все още не е агресивно натрапвана като патологично състояние с особено опасни последици за обществото.

  Обобщено, почти всички прояви на безкористна, чиста любов към ближния се пречупват през сексуалността. Откачено и извратено, но пък доста удобно, за да се принизи и смачка една мощна духовна сила! 😳

 12. garan4e  23.02.2012 г. | 15:30 ч.

  Въпреки, че се занимавам 20 години с визуални изкуства професионално, не се наемам да давам оценки на тези „велики” (кино)творци на нашето време. Извратеното и гнусното си е такова и колкото се опитват да ни го представят за „нормално” и „естествено”, толкова аз ще съм нопаки. Отвращението, погнусата и разрушението те превземат безпощадно, на мига. И няма време за разсъждения. Колкото до еврейството – нямам омраза, просто за всичко в този живот си има основателни причини, често заключени в произхода на човеците. А точно тези (които смятат мен-гоя за животно) аз гледам да държа далеч от себе си. И педалите така, по същата причина. Има общо с хигиената и с чистотата – духовната;) Смятам, че нейното опазване и поддръжка си е изконно мое право и даже задължение…

 13. Стопанина  23.02.2012 г. | 16:03 ч.

  Колкото до еврейството – нямам омраза, просто за всичко в този живот си има основателни причини, често заключени в произхода на човеците.

  В случая на фон Триер не става дума за произход. Всъщност не става дума и за религия. Евреите са преди всичко религиозна група, а не етническа. Но тъй като родителите на този режисьор са атеисти и комунисти, не можем да търсим произхода на „творчеството“ му в някакъв религиозен мироглед. Става дума преди всичко за извратен мироглед и историческо обосноваване на още повече извращения.

  Пример:

  Филмът Dogville е чиста идеологическа и политпросветна пропаганда, която ни учи, че човек може да прави и най-ужасни престъпления, стига да е страдал. Страданията са оправдание за изстъпленията. Във филма се разглежда частен случай.

  Интересно е обаче да съпоставим тази идеология с историческата обосновка на Израел и политиката на Израел. Има една група – евреи, които са страдали известно време. И макар да получават свободата си и репарации, те сега твърдят, че могат да правят каквото си поискат, включително най-груби военни престъпления и апартейд, защото имали право на съществуване.

 14. giordana  23.02.2012 г. | 16:32 ч.

  Говорейки за евреите, интересно ми е да чуя вашите мнения, за книгите : “Тайнита протоколи“ , “ Новият ред“ и т.н… (4 на брой, ако не се лъжа) на Никола Николов. Доколкото знам, той плати с живота си, заради факта, че ги е публикувал, а сега, мисля, че вече са и забранени в България.

 15. Nordpol  23.02.2012 г. | 17:50 ч.

  Историческата обосновка става несъстоятелна точно в секундата, в която проверката на исторически факти започне да се преследва не само с идеология, но и със закони, като например действащото в Европа законодателство срещу ревизионизма (в частност криминализиране отричането на Холокоста). Основанията за образуването на конкретната държавата варират от мистично-религиозното „Бог ни е обещал тая земя“ до пропагандно-идеологическото „Ние страдахме през войната и за това си заслужихме държава“. Проблемът, разбира се, възниква тогава, когато „страдалите“ започнат, изтъквайки страданието си, да накърняват правото на равнопоставеност (а в отделни случаи и на съществуване) на всеки друг. Посредством безразборно смесване на частния случай с общото правило, един исторически факт (който е забранено да се изследва научно), се използва като основание за една от най-агресивните държавни политики в модерната история. По същия начин възниква изключителното „право“ не само страдалците, но вече децата и внуците им да накърняват чужди права и суверенитет.

  Намирам пряка връзка между това и темата на статията. В Европа насила ни е наложена някаква крайна форма на толерантност към всичко ново и излизащо нормите, нещо което обаче е напълно недопустимо във въпросната държава.

  Една източна мъдрост казва: искаш ли да пребориш врага си – бий се с него. Искаш ли завинаги да го поробиш – възпитавай децата му.

 16. garan4e  24.02.2012 г. | 15:31 ч.

  Темата за еврейството и щетите, които е нанесло съвсем осъзнато на останалото човечество е тежка и натоварена с много опасности. Не се полага на мен да я отварям.
  @giordana
  Книгите на Николов трябва да се четат след солидна психическа и емоционална самоподготовка, за да може човек да премине нататък след това, което научава от тях. Моето мнение е, че там е написана истината, но можеш да загубиш надежда в живота и упование в доброто. Николов не е забранен, просто е добре пазена тайна и наистина е един от тези, които платиха с живота си. Аз имам всичките му книги. Остава да помним, че той отвори очите на много хора и не си отиде без смисъл.

 17. giordana  24.02.2012 г. | 23:24 ч.

  @ garan4e

  Когато прочетох първата книга на Н. Николов, нямах никаква “психическа и емоционална подготовка“, но очите ми се отвориха и още как! Мисля, че това беше неговата мисия, и той я изпълни блестящо! Само фактът, че тези книги излязоха на бял свят, значи, че е имал голяма помощ “от горе“.
  А що се отнася, до“ загубата на надежда в живота и упование в доброто“, единствения начин, да се възвърне, е: вярата, че чрез оръжието на Любовта,доброто на края ще победи! Стига, да четем Светите Писания и Учителя.

 18. garan4e  25.02.2012 г. | 12:55 ч.

  @ giordana

  Нямаме съмнение и разногласия за победата на Светлината и Доброто. Обаче всеки, който чете Щайнер, Учителя, Светите писанията и Пророчествата разбира добре, че тази победа няма да се подари или „даде” от горе. Ние сме войниците в земната проекция на тази битка , ще паднем в нея и тя вече започна! За което съм подготвена и приемам с хладнокръвие. Обаче след нас ще паднат и децата ни, което вече трудно се понася, нали? Не става просто да се уповаваме и вярваме в добрата развръзка – ние ще трябва да я извоюваме – с живота си и този на малките също. Това е, и се случва момента. Тази сянка ми е паднала на душата, а „отворените ми очи” виждат всеки ден настоящия ( макар не окончателен) победен ход на Злото. Това е.

 19. giordana  25.02.2012 г. | 16:21 ч.

  @ garan4e

  “ Ние сме войници в земната проекция на тази битка, ще паднем в нея и тя вече започна! … Обаче след това ще паднат и децата ни, което вече трудно се понася…“

  Като майка те разбирам. Като дълбоко вярваща в Бог и напълно убедена в добрия край на всичко: по-малко.
  Ако жертваме земния си живот, нашия и на децата ни,като “войници“ – а дали ще е така, и кога ще е това, само Бог знае! , в другия, много по-важния, ВЕЧНИЯ живот ще бъдем спасени! Нали това е задачата на този сайт: максимално информирани, за да се подготвим психически и физически да изпълним възможно най-добре мисията, заради която Господ ни е изпратил тук.
  Аз лично минах през толкова мъки и страдания, че никой и нищо не може да ме уплаши вече. Скромно се надявам, че съм разбрала и се старая да изпълнявам моята задача в този живот.
  Старай се да се концентрираш повече в положителното, задавай си въпроса (ако не го знаеш), каква е задачата ти в този живот, защо Бог те е изпратил сега и точно в България? Моли се (много помага), ще видиш, че тъмата около душата ти, ще се разсее… А за децата ти не се притеснявай, последната дума, винаги е на Господ!
  Ще цитирам по памет Учителя: “… И ЕДИН КОСЪМ НЯМА ДА ПАДНЕ ОТ ГЛАВАТА ВИ, АКО ГОСПОД НЕ ГО ПОЗВОЛИ!“

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.