Турски учител: Убивайте децата, негодни да служат на Родината

В Турция се появи идея, която намери привърженици — да се изследват гените на новородените деца и тези, които не са способни да отговарят на нуждите на Родината, да се убиват. В статията се отбелязва, че авторът на това предложение е, не кой да е, а училищен директор. Става дума за Мустафа Айдън — директор на училище в Ерзурум.

„Може да изглежда не много нормално, но аз предполагам следното: нека полицията вземе кръвни проби от престъпниците, да им се състави карта на гените и когато се ражда едно дете, да го изследват дали няма идентичните с престъпниците данни. И ако се окаже, че новороденото може да нанесе вреда на Родината, да бъде убито до момента, в който то започне да се движи самостоятелно.“

Министерството на образованието в Турция отстрани Айдън и започна разследване по случая.

Продължава в онлайн изданието на „Хюриет“ и в Novini.bg.

 

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

4 коментара за "Турски учител: Убивайте децата, негодни да служат на Родината"

 1. Van  22.02.2012 г. | 14:38 ч.

  Хубавото на тази н овина е, че „Министерството на образованието в Турция отстрани Айдън и започна разследване по случая.“

  Де да можеше в България да отстраняваме привържениците на подобни идеи. Например Симеон Борисов, който твърдеше, че на българския народ трябва да му се смени чипа и Бойко Борисов, който смята, че „материалът“ е калпав.

 2. Стопанина  22.02.2012 г. | 14:45 ч.

  Обикновено такива, като ги отстранят от нищожната службица, която са заемали, ги зачисляват в някоя безконтролна НАДзаконна Агенция, за да могат да работят с развързани ръце по осъществяването на бляновете си.

 3. Ванко  13.03.2012 г. | 18:20 ч.

  А аз съм абслоютно съгласен 4е не един а 5 чипа трябва да се сменят на Българина!Всъщност от ежедневието на Българина аз разбирам 4е ТОИ маи даже и няма такъв напоследък!

 4. ?????/  09.06.2012 г. | 20:55 ч.

  не мога да повярвам не мога да си представя да убия дтете

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.