ФБР: Суверенните граждани са потенциална заплаха за полицаите

Антиправителствените екстремисти, които са против събирането на данъци и много от законите, представляват все по-голяма потенциална опасност за служителите на реда в Съединените щати, предупреди Федералното бюро за разследвания, цитирано от Reuters.

Тези хора, които често се определят като „суверенни граждани“, смятат, че могат да живеят, без да зачитат каквато и да било власт, предупредиха агенти на ФБР на пресконференция. Те отказват да плащат данъци, противопоставят се на екологичните разпоредби на правителството и смятат, че Съединените щати са фалирали с отказването си от златния стандарт.

Източник: Дневник

* * *

Декларация за лична независимост и суверенитет от държавата

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Един коментар за "ФБР: Суверенните граждани са потенциална заплаха за полицаите"

  1. Захария  08.02.2012 г. | 12:14 ч.

    Леле, вече „екстремизъм“ ли почнаха да му викат на несъгласието с плащането на данъци… 😯

    Сякаш взе да прилича на средновиковието малко, когато все „вещици“ са били тези дето са малко по-умни и несъгласни с религиозната доктрина… Това значи, че не е далеч времето, когато модерната инквизиция ще започне да ни праща на кладите… 🙁

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.