У нас: Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil набира обороти

Из днешна статия на Монитор: (Започва се с общи приказки и постепенно насаждане на страх чрез сложни термини и ужасни перспективи за лечението) Ракът на маточната шийка е лечим, най-вече в ранните стадии. Предраковите състояния са напълно лечими с приложението на различни хирургични ексцизионни техники. Лечението на инвазивния карцином е в зависимост от разпространението на заболяването. Хирургичният метод е приложим в стадий 1 и 2 на заболяването, когато процесът е локализиран и няма засягане на съседни тъкани и органи. При случаите с напреднало заболяване се прилагат методите на лъчетерапията, а в крайните форми само симптоматично лечение.

(Наплашени ли сте вече от проф. Виктор Златков, директор на АГ болница „Майчин дом”? Спокойно, ето го предлаганото решение, което „случайно“ идва точно когато властите решиха, че тази година ще ни предлагат този продукт на фармафията:)

Ваксините създават имунитет при 90-100% от случаите. Препоръчва се ваксинирането да започне след 10-12-годишна възраст, преди началото на половия живот, като таргетната група обхваща момичетата и жените до 26 години. Тези ваксини са и на българския пазар, като само времето ще покаже техния положителен ефект върху епидемиологичната характеристика на заболяването.

(Обърнете внимание на червения текст — верен с оригинала. С други думи, ВИЕ СТЕ ЕКСПЕРИМЕНТЪТ — опитните мишки, които тепърва ще показват ефективността на ваксината в дългосрочен план. Проф. Златков е поредният аморален пропагандатор на ваксини, от когото всички майки трябва да спасяват щерките си.)

Ваксините срещу рак на маточната шийка не са включени в задължителния имунизационен календар, но цените им са достъпни.

(Колко рекламно звучи! Да, ако искате да си играете на руска рулетка с ДОКАЗАНО смъртоносна или осакатяваща ваксина като тази, за която пропагандира проф. Златков, моля, ваша воля…

Количествата са налични, а цените — достъпни, благодарение на престъпното правителство, което за пореден път дава милиони от нашите данъци за фармафията и техните отрови. Ваксината не е евтина — веднъж сте платили за нея с данъци, а ако я използвате, може да платите прескъпо и с живота на най-скъпите си същества: децата.)

* * *

Подробности за опасната и потенциално смъртоносна ваксина можете да намерите в края на тази статия, както и в хиляди здравни чуждоезични сайтове и специализирани печатни издания. А тук ще намерите пропаганда отпреди няколко дни в друго българско издание. Тепърва можете да очаквате и продължения – зависи колко са готови да инвестират мафиотите в реклама. Да, това е очакваната рекламна кампания, която ще е изцяло основана на насаждане на страхове и се дължи на корпоративния слугинаж на престъпните власти.

Пазете децата си от лапите на фармафията!

Предупредени сте.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

24 коментара за "У нас: Пропагандата за смъртоносната ваксина Gardasil набира обороти"

 1. Мислещ  02.02.2012 г. | 07:59 ч.

  Ще прибавя един коментар (който направо кърти) от преди два дена, във в.19минути. Нека всеки сам да си направи изводите.
  Лъчо Мозъка пробута 2 милиона за ваксина – убиец на бебета

  …….Хиляди млади момичета, които са започнали полов живот рано могат да останат бездетни заради хитра бизнессхема. 2 милиона лева записаха депутатите в бюджета на НЗОК за ваксини срещу рака на шийката на матката. Предложението бе на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов, което първоначално не бе подкрепено от бюджетната комисия. От мнозинството обаче склониха. Според експертите е препоръчително жените, на които се прилага медикаментът, да не са водили полов живот. Ако обаче някоя тийнейджърка не признае пред лекарите или родителите си, че вече прави секс и се ваксинира, тя като нищо може да изгуби детеродните си способности……….

  Бъдете внимателни, преди да предприемете някакво действие касаещо здравето и/или живота, както на вас, така и на вашите близки.
  Бъдете активни в търсенето на повече информация, относно даден продукт, услуга или препоръка. Не се оставяйте на течението. Не се доверявайте сляпо, само защото някакъв си „експерт“ или „учен“ са ви залели с „рекламни“ аргументи за ползата на дадения продукт и услуга.
  Бъдете Информирани, информацията ще ви направи свободни и ще ви даде възможност да направите най-правилния за вас избор.

 2. Стопанина  02.02.2012 г. | 11:28 ч.

  Направило ли ви е впечатление, че всяка година се променя „най-честото раково заболяване“? И винаги се променя според ваксината, която трябва да се пробута – да, „пробута“ е точната дума.

 3. Емо  02.02.2012 г. | 12:58 ч.

  Не се бях замислял, но сега като го направя (замислям се от време на време :)) този коментар е много на място.
  Каквото лекарство/ваксина излезе – винаги е срещу „най-често срещаният…“ и опасен, и страх, страх…

 4. Стопанина  02.02.2012 г. | 13:11 ч.

  Даже не важи само за лекарства и ваксини. Ето тук преди три години писах за една уроложка, която искаше да прави бъркането в задника на мъжете задължително, защото ракът на простатата уж бил в челните позиции:

  http://www.otizvora.com/2009/09/438/

  Нали се сещаш, че както печелят от поставянето на ваксини, така печелят и от самото бъркане в задници. Лъжи, страхове – ариманизъм до костите на мозъка им.

 5. Мислещ  02.02.2012 г. | 13:23 ч.

  На времето когато заявявах сред приятели, че няма как „водещи“ здравни организации и „видни“ лекари да знаят предварително какъв грип ще ни сполети, освен ако не е предизвикан умишлено от тези които произвеждат ваксините, ми се усмихваха и съветваха по-малко книги за конспирации да чета.

 6. Виолета  02.02.2012 г. | 23:23 ч.

  Тази вечер гледах, че се рекламира Cervarix – те нали са две ваксините за рак на маточната шийка от двама производители. Гардазил със сигурност се използва в САЩ и Великобритания. Но у нас май ще е Церварикс, както казаха по тв-то. Който иска да се заяжда, ще каже, че те лошите странични ефекти не са от Церварикс, а от Гардазил, която не се използва в БГ.

 7. Стопанина  02.02.2012 г. | 23:32 ч.

  Cervarix е същата помия със същите последствия – единствената разлика е, че е с клеймото за качествена отрова от GlaxoSmithKline.

 8. Мо  04.02.2012 г. | 22:48 ч.

  Геноцид. Това е целта. Стерилитет. Пазете момичетата! Масово се водят и съдебни дела на запад, цял свят ги е отрекъл и двете, като подигравката е, че се рекламира превенцията на рак на женски орган, но се опитват да го въведат и при момчета. Преди седмица изследвах Рунета, има го и в Ютуб и на западни сайтове – БЕСПЛОДИЕ, смъртни случаи и навсякъде на ниво Здравна каса се опитват да ги пробутат. Естествено започват с по-неграмотното население, и евреите от шоу-бизнеса правят мощни рекламни кампании, в случая против рака на шм. В 44% от случаите обаче именно ваксините създават аномалии, които водят до рак!

 9. garan4e  06.02.2012 г. | 14:26 ч.

  Да, писах за това преди месеци по друга тема за ваксините. Доста бързо се задействаха влечугите и отново предсрочно. Пак се сбъдват най-лошите ми прогнози… Моля се по-малко да са невежите, които ще обездетят напъ:!:лно съзнателно и доброволно невинните си момичета.

 10. Светльо  15.02.2012 г. | 14:09 ч.

  Награда за добре свършената работа: Шефката на Здравната каса си дала 30 хил.лв. бонуси за 2011-та

 11. len  10.03.2012 г. | 21:31 ч.

  Най-ужасяващото е, че пропагандната машина работи с невероятни обороти и голяма част от хората приемат всичко на юнашко доверие. От сума време си задавам въпроса защо най-интензивно мре /прощавайте за точно тази дума/ поколението родено в 50-те години на миналия век /и аз принадлежа към него/. Единият от отговорите според мен е това, че до 60 и някоя година се правят надземни ядрени опити. Тоест това поколение е прекарало детските си години сред много Чернобили, вдишвало е стронций, цезий и пр., а после се чудим защо човек, който никога не е пушил например, си отива от рак на белите дробове. Но не бях се замисляла, че всъщност отново това поколение е първото, което е масирано подложено на ваксини. Едва ли нашите родители, родени в 20-те и 30-те на миналия век са били ваксинирани. И повечето доживяват до почтена възраст, въпреки мизерията на последните преходни години. А тези на възраст между 50-60 мрат скоропостижно. И в тази връзка си мисля за поколението на нашите деца – през тях мина Чернобил, ваксините са ужасяващо много, химията в храните и навсякъде – също много. Страх ме е да си помисля.

 12. viki  23.06.2012 г. | 12:49 ч.

  Лекарите са за бой, че са полагали клетва. Майка ми е фармацевт и директно ми е казвала. Определен доктор предписва определен антибиотик на определена фирма. Ама, че детето само кихало и с чайче и почивка може да оправи – няма значение. Наред на всички еднакви рецепти в силни дози. Защото изпълняват бонус програми с награди кеш, лаптопи. Същото е с ваксините в 3 стъпки. Намира се гадна болест, обяснява ти се,че си сред потенциално умиращите и 3 – предлагат ти ‘решението’. Но ако много авторитетни, неподкупни лекари открито се намесят и защитат хората, това нямаше да се случва.
  С ‘нетърпение’ очаквам какъв вид грип ще ни предложат тази или следващата зима – конски ли ще е, кучешки ли ще е….

 13. Светльо  28.06.2012 г. | 16:11 ч.

  Още пропаганда за ваксината

 14. Стопанина  28.06.2012 г. | 16:18 ч.

  Имах предвид да пускате линкове към тази статия в чуждите сайтове, където се натъкнете на пропаганда.

 15. Георгиева  30.06.2012 г. | 19:19 ч.

  Във Франция непрестанно забраняват някакви лекарства или ги обявяват за недействащи, съответно, излишни. Лекарите отдавна са търговци, за фармацефтите (специално във Франция) да не говорим.

 16. Дорина  01.05.2014 г. | 12:22 ч.

  „Високопоставен лекар, който е работил за лекарствения гигант Мерк & Ко, създател на ваксината Гардасил (Gardasil) за рак на шийката на матката, е направил някои разтърсващи публични признания за опасностите и неефективността на тази спорна ваксина. По време на скорошно интервю за френското списание Principes де Sante, д-р Бернар Далберг признава, че Гардасил е безполезна ваксина, която не само, че не защитава срещу рак на шийката на матката, но и излага лицата на риск от парализа, енцефалит, синдром на Гилен-Баре и множество други инвалидизиращи заболявания…“

  Ето цялата статия от 29.04.
  http://biopogled.com/%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0/

 17. Петьо  01.10.2014 г. | 10:39 ч.

  Пропагандата продължава.

  http://ruse.dir.bg/news.php?id=17493724

  В тази статия се казва, че все по-млако родители ваксинирали децата си. Пропуска се да с екаже защо. За сметка на това се говори за популяризиране на ваксината сред самите момичета и чрез социалните мрежи.

 18. Стопанина  01.10.2014 г. | 10:51 ч.

  Грипната епидемия идва в края на октомври

  „Оказва се, че сега е и най-добрият момент за ваксини“ – обобщава памфлетът от тазгодишната есенна кампания на фармафията.

 19. Мислещ  11.06.2015 г. | 16:07 ч.

  Пoтpecaвaщo! 14-гoдишнo мoмичe гacнe cлeд бeзплaтнa вaкcинaция cpeщy paк нa мaткaтa

  Лили и ceмeйcтвoтo ѝ ce нaдявaт нa чyдo, зa дa мoжe дeтeтo дa ce въpнe към живoтa. Вceки дeн пpeoдoлявaт мope oт нeчoвeшки тpyднocти и пpeпятcтвия

  Tя e Лили. Живee във вeликoтъpнoвcкoтo ceлo Сaмoвoдeнe c мaйкa cи Аннa Мeдapoвa и бoлнaтa cи бaбa. Нa 27 юли щe cтaнe нa 15 гoдини. Taзи cъбoтa зaминaвa зa Вaтикaнa, зa дa тъpcи лeкapcкa пoмoщ зa cъcипaнoтo ѝ здpaвe. Живoтът нa кpacивaтa и жизнeнa Лилия Хpиcтoвa ce cpивa ceдмицa cлeд кaтo нaвъpшвa 13 гoдини.

  Бaбaтa нa мoмичeтo пo бaщинa линия e c paк нa гъpдaтa, мaйкa ѝ имa пpoблeми c яйчницитe. Зaтoвa ceмeйcтвoтo ce cъглacявa нa дeвoйкaтa дa бъдe пocтaвeнa бeзплaтнaтa вaкcинa “Цepвapикc AHPVA121BD” зa пpeдпaзвaнe oт чoвeшкия пaпилoмaвиpyc кaтo пpeвaнтивнa мяpкa cpeщy paк нa шийкaтa нa мaткaтa. Вaкcинaтa e пocтaвeнa oт личния лeкap в Сaмoвoдeнe. Никoй и дyмa нa oбeлвa зa eвeнтyaлни cтpaнични peaкции, a тe пpи Лили ca пaгyбни.

  Toчнo eднa ceдмицa cлeд пocтaвянeтo нa вaкcинaтa пo глaвaтa нa кpacивoтo мoмичe ce пoявявaт мнoжecтвo paни, a живoтът ѝ зa миг ce пpeoбpъщa нaoпaки. Вaкcинaтa oтключвa мoщнo aвтoимyннo зaбoлявaнe – “Гpaнyлoмaтoзa нa Вeгeнep”. В нaчaлoтo лeкapитe нe ycпявaт дa paзбepaт дoбpe кaквo и зaщo ce cлyчвa c Лили. Кopтикocтepoидитe, c кoитo я лeкyвaт, ycлoжнявaт cъcтoяниeтo ѝ. Пopaзeни ca бeлитe дpoбoвe, paзвивa ce ювeнилeн apтpит и кocтитe ce чyпят, oтключвaт ce диaбeт, глayкoмa, хипepтoния, пpoблeми c жлъчкaтa, pязкa пpoмянa в тeглoтo нa дeвoйкaтa, хoлecтepoлът ѝ cкaчa дo нeбecaтa, paзвивa cиндpoм нa Къшинг.
  Кpacивoтo мoмичe днec ce cpaмyвa oт външнocттa cи, дpacтичнo пpoмeнeнa oт зaбoлявaниятa и лeкapcтвaтa, кoитo пpиeмa. Вceки дeн Лили взeмa пo 14 тaблeтки, paзпpeдeлeни cyтpин, oбeд и вeчep.
  Нa 16 ceптeмвpи 2014 г. Лили e ocвидeтeлcтвaнa oт TЕЛК към Унивepcитeтcкaтa бoлницa “Свeтa Анa” в Сoфия. В eкcпepтнoтo peшeниe e зaпиcaнo, чe мoмичeтo, cтpaдaщo oт “Гpaнyлoмaтoзa нa Вeгeнep”, e c 88 % cтeпeн нa yвpeждaнe и ce нyждae oт чyждa пoмoщ. С мнoгo хoдeнe пo мъкитe нacкopo мaйкaтa нa Лили ycпявa дa бъдe oдoбpeнa зa нeин личeн acиcтeнт. Taкa ceмeйcтвoтo щe имa пoнe минимaлнaтa paбoтнa зaплaтa кaтo пocтoянeн дoхoд……………………….

  ……………………….. Слyчaят нa Лили e в Пpoкypaтypaтa
  Мaйкaтa paзкaзa, чe лeкyвaщият лeкap нa Лили в Сoфия дoц. Михaйлoвa e пoиcкaлa cpeщa c пpeдcтaвитeлитe в Бългapия нa пpoизвoдитeля нa вaкcинaтa “ГлaкcoСмитКлaйн”. Пo дyмитe ѝ тe oткaзaли кaтeгopичнo дa пoeмaт oтгoвopнocт. “Обaдихa ми ce пo тeлeфoнa и ми кaзaхa: “Tъpcи cи дpyги нaчини дa cи лeкyвaш дeтeтo. Събиpaй cи cpeдcтвa, нe чaкaй нa нac.”
  “Нe тъpcя възмeздиe, иcкaм caмo пpoизвoдитeлят нa вaкcинaтa дa пoeмe финaнcoвaтa cи oтгoвopнocт и дa ocигypи кaчecтвeнo и aдeквaтнo лeчeниe нa Лили, кaктo и пo-дoбъp живoт зa дъщepя ми”, кaзвa мaйкaтa. С пoмoщтa нa Цeнтъpa зa oбщecтвeнa пoдкpeпa Аннa Мeдapoвa нaeмa пpeз мapт т.г. вeликoтъpнoвcкитe aдвoкaти Илиян Бaйчeв и Бopиcлaв Бopиcoв, кoитo дa движaт cъдeбнитe пpoцeдypи и дa ги пpeдcтaвлявaт c Лили.
  –––––––––––––––––––––––––-

  А спомняте ли си само до преди две-три години как се рекламираше една кампания за Безплатно ваксиниране на момичета на 12-годишна възраст за рак на шийката на матката.?

  Къде го оня алчен лицемер Лъчо Мозъка сега???
  Лъчо Мозъка пробутал смъртоносна ваксина. След негово предложение правителството намери 2 млн. лв., за да купи ваксини срещу рак на шийката на матката за 12 – годишните момичета у нас.

  ГЕРБ промотира скандалните ваксини на Лъчо Мозъка

 20. Стопанина  11.06.2015 г. | 16:33 ч.

  Никoй и дyмa нa oбeлвa зa eвeнтyaлни cтpaнични peaкции, a тe пpи Лили ca пaгyбни.

  Да бе, да. Така им уйдисва. Кой трябва да обели тези думи за страничните ефекти и за високата смъртност? Що думи се изписаха, и тук, и по други медии, включително големи новинарски сайтове и форуми като БГМама.

  Жалко за детето, но близките трябва да осъзнаят преди всичко цената на собственото си лековерие и безмерна селска простотия. В информационната ера никой няма право да не знае за опасността от ваксините, важи и за селските люде. А ако някой там е знаел, но е избрал да направи съдбоносната стъпка, понеже вярва на „авторитети“ като Ангел Кунчев и техните корпоративни публикации, де факто си е избрал да гледа болно дете.

  Желая им успех в търсенето на компенсация от фармафията.

 21. Стопанина  11.06.2015 г. | 17:09 ч.

  И отново по въпроса – кой трябва да обели дума:

  Отваряме новинарския сайт „Дневник“ и с „изненада“ откриваме още на първа страница цял раздел, спонсориран от GlaxoSmithKline. Със сигурност и други водещи медии са „подкрепяни“ от фармафията, без това да е отразено толкова коректно.

 22. Мислещ  08.07.2015 г. | 11:50 ч.

  Мислещ
  Пoтpecaвaщo! 14-гoдишнo мoмичe гacнe cлeд бeзплaтнa вaкcинaция cpeщy paк нa мaткaтa

  Продължението на историята за Лили, с фатален край!

  Момиче почина в нечовешки мъки след ваксиниране

  14-годишната Лили Христова от великотърновското село Самоводене, която разви автоимунно заболяване след ваксинация срещу човешки папилома вирус, почина в адски мъки и агония в клиника във Ватикана. В последните четири дни от живота си тя е била в реанимация с изключително ниски жизнени показатели, на командно дишане и упоена с морфин, защото е крещяла от нечовешки болки.

  Всички официални институции казват, че причината не е във ваксината срещу рак на маточната шийка, поставена преди две години. Именно след нея обаче животът на Лили рязко тръгва надолу и от красива млада дама тя се превръща в агонизиращо дете на инвалиден стол.

  От компанията производител на ваксината отговор все още няма, но майката е решена да търси правата си в съда. Тя иска да бъде направена аутопсия от независими експерти, които да установят точната причина за разболяването на момичето.

  Трудностите пред семейството на Лили обаче все още не са приключили, тъй като не могат да приберат тялото й в България. За това са необходими 5000 лв., с които изтормозените родители не разполагат. Нямат и помощ от посолството ни в Рим.

  Кметът на Велико Търново е поел ангажимент средствата да бъдат осигурени и Лили да бъда погребана тук.

 23. iordanka mineva  08.07.2015 г. | 19:17 ч.

  Да, и аз го прочетох и ме потресе! Не разбрах само, къде ѝ е сложена ваксината, в България, или в Италия?!
  Защото, в Италия, е пълно с деца, с увредено здраве, заради ваксините.Видях го и го виждам, работейки, като учител по музика, от повече от 10 години, в италианските детски градини и начални училища!

 24. Мислещ  09.07.2015 г. | 08:33 ч.

  iordanka mineva
  Не разбрах само, къде ѝ е сложена ваксината, в България, или в Италия?!

  В България и е поставена ваксината. В последствие е била на лечение в клиника във Ватикана, където и умира.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.