Що за светци са Бил Гейтс и Монсанто?

Хуманитарна помощ ли? Бил Гейтс и Монсанто налагат ГМО!

Връзката между „хуманитарните“ усилия на семейство Гейтс и плана за натрапването на ГМО по света става все по-ясна дори и за скептиците. Golden Rice Project (GRP) е новото доказателство за това, че совите не са това, което са. Приветстван като решението на хранителния недостиг в развиващите се страни, GRP всъщност е троянски кон, с който се цели да бъдат въведени ГМО в страните, които досега ги отхвърляха.

Според нови разследвания, фондация Gates е дарила 20 милиона долара за разработката на „златен ориз“, вид ГМО, който имал по-големи нива на витамин А от нормалното. Създателите от Монсанто твърдят, че техният франкенщайнов ориз ще спре епидемията от дефицит на витамин А, която засяга множество азиатски държави. Звучи страхотно, но… това всъщност може да влоши наблюдавания дефицит и да предизвика икономически и екологични поражения с мащабни размери.

От Food Freedom съобщават:

„Златният ориз е троянски кон за налагането на регулации за сигурност, които веднъж поставени, отварят вратата за навлизането на комерсиални, патентовани ГМ култури; USAID и Монсанто постигнаха именно това в Кения с техния проект за сладки картофи.“

Монсанто и един от собствениците й – Бил Гейтс, използват една и съща стратегия, за да установят монопола си в бедните държави. Те се възползват от хранителна или агрикултурна криза, като предлагат захаросана пропаганда за разрешение на проблема. Решението, разбира се, е винаги същото – да убедят земеделците да използват патентовани култури и да ги затворят в система, в която трябва да разчитат на Монсанто за скъпи пестициди и годишни покупки на нови, саморазрушаващи се ГМ семена. По този начин изчезват хиляди местни разновидности на културите с тяхната уникална висока хранителна стойност.

* * *

Технология на Бил Гейтс ще унищожава спермата ви

Масови ваксинации ифранкенщайнски храни“  не са единствената депопулационна стратегия на семейство Гейтс. Преди близо 2 години писахме за изследване, спонсорирано от фондацията им, което цели учени от Университета на Северна Каролина (UNC) да разработят нов метод на контрацепция – стерилизация чрез ултразвук. Наскоро стана ясно, че тестовете над лабораторни мишки са преминали със значителен успех, като с едно облъчване са постигнали шестмесечни резултати.

Според учените обаче технологията ще е само с контрацептивна цел, а няма да е трайно стерилизираща. Въпреки това, доктор Джеймс Цурута, който отговаря за проучването, сподели, че не е ясно дали технологията може да причини дълготрайна вреда и че са нужни повече тестове, за да се определи дали повторно подлагане на ултразвук може да причини трайни последствия.

Гейтс участват и в други контрацептивни технологии (под формата на финансиране), сред които: хапче, което ще спира растежа и узряването на сперматозоидите, и проект за създаването на химични съставки, които предотвратяват достигането на сперматозоиди до яйцеклетката. А тия дни се разбра, че компанията Microsoft е закупила софтуер за разработка на ваксини от фармацевтичния концерн Merck. Този софтуер, както се подразбира от обявленията на сделката, служи за създаването на ваксини, които могат да блокират активността на определени гени. Също като FunVax

 

Споделете публикацията

Google1

За Григор Самуилов

Автор, коментатор и преводач на статии и обзорни материали в областта а политиката, банкерството, науката, религията и образованието.

Всички публикации

6 коментара за "Що за светци са Бил Гейтс и Монсанто?"

 1. Един Българин  04.02.2012 г. | 12:41 ч.

  ?!!!!!!!
  ХОРА,
  ВНИМАВАЙТЕ!
  АСТА НЕ Е САМО ИНТЕРНЕТ!

  Тя слага ръка на сортовите семена и генеричните лекарства също!
  Под ударите и попадат земеделците, кито тази година си купили семена, отделили са си от реколтата и на другата година сеят от своите семена, това са почти 75% от земеделците, зеленчуко- и зърнопроизводителите ни!
  Генеричните лекарства които се произвеждаха свободно след падането на патента им, също са под ударите на АСТА!
  Така правата над тях остават завинаги и цената им ще се вдигне!
  Та това е мечтата на монополиста от векове, да сложи ръка върху храната ни, а те също са интелектуална собственост!
  Моля засегнете и този (според мен най важен аспект) в “темата на нова“
  та тук става въпрос за живот и ЗДРАВЕ!
  България в никакъв случай не трябва да подписва “с особено мнение-резерви“ САМО!!! в частта за Интернет!!!
  ЦЕЛИЯ ДОКУМЕНТ Е НЕПРИЕМЛИВ ЗА НАС, ОБСЛУЖВА САМО КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРЕСИ И ПРЕВРЪЩА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК В ПРЕСТЪПНИК!

  ето текста преведен на Български
  http://register.consilium.europa.eu/pdf/bg/11/st12/st12196.bg11.pdf

  ето и малко информация относно ГМО

  ЗЛОТО си има име и се казва МОНСАНТО !
  това е компанията която притежава патента на всички сортови семена в америка.без неино разрешение нямаш право да си отделяш екологични чисти семена за засяване.в САЩ подготвят указ, според който производството на храна в домашно стопанство ще се смята за углавно престъпление като го приравняват към контрабандата.има пряка връзка с аерозолните престъпления Chemtrails.същите тези хора сега предлагат семена устойчиви на кеселинни дъждове които съдържат:алуминий,барий,цинк,и титаний.звучи ли Ви познато ! ! ! …монсанто са повече от „алчни монополисти“, даже се съмнявам, че парите толкова ги интересуват. тези хора разработват БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ!навремето монсанто са произвели токсичния хербицид „Agent Orange“ използван от американците във Виетнам.по данни на Виетнамското Министерство на външните работи „Agent Orange“ e причинил 400,000 смъртни или инвалидни случая, а 500,000 деца са се родили с дефекти http://en.wikipedia.org/wiki/Agent_Orange
  “хора“ разработили подобен продукт, хора отговорни за масови убийства.нещата отиват натам те да постигнат пълен контрол върху храната ни, като ни отнемат естествените и безвредни сортове, и ни задължат да садим и ядем техните отрови (по един или друг начин).но може би това заслужаваме, защото въпреки примера на хората пострадали преди нас от ГМ културите–въпреки потресаващия пример–ние не се вслушваме и не взимаме поука. защото не ни интересува… в САЩ производството на спераматозоиди у младите мъже намалява с 50% ! храните с чужди гени в тях се отразяват и върху фертилността на жените. също така е доказано ,че при децата пък се проявяват алергии,в следствие на ГМО и се появяват туморни образувания. генетично променените организми понижават защитните сили на имунната система.има ли някой на който да не му е ясно ,че корпорациите занимаващи се с ГМО са по-скоро военни организации отколкото икономически или други субекти!…

  93% от неродените бебета са заразени с ГМО. Забележително ново проучване изобличава още една лъжа на биотехнологичната индустрия. А именно тази, че определен вид генетичен пестицид, използван в култивирането на ГМ посеви, не попада в човешкото тяло. Изследователи от Квебек доказаха, че Bt токсинът, използван в ГМ царевица и други култури, безспорно заразява кръвта на хората. Въпросният токсин е открит и в кръвта на 93% от бременните жени, участвали в теста. Проучването обяснява, че токсинът може да навлезе в тялото не само от приемане на ГМО, но и от консумация на мляко, месо и яйца от животни, хранени с ГМО.http://www.naturalnews.com/032510_unborn_babies_GMOs.html

  в САЩ производството на спераматозоиди у младите мъже намалява с 50% ! а също и ,че храните с чужди гени в тях се отразяват и върху фертилността на жените! също така е доказано ,че при децата пък се проявяват алергии,в следствие на ГМО и се появяват туморни образувания! генетично променените организми понижават защитните сили на имунната система.

  „монсанто“ е обявена за най-лошата компания на 2011 г. от NaturalSociety – като заплаха за човешкото здраве и околната среда !!! http://intelwars.com/2011/12/06/monsanto-declared-worst-company-of-2011/

  Щатският Сенат: “Нямате право да отглеждате храна и да пазите семена“

  Проектозакон, изготвен от щатския Сенат, беше определен като най-опасният в историята на Съединетите щати.
  Въпросният Bill 510 (Food Safety Modernization Act) прехвърля пълната власт на държавата да определя кой има или няма право да отглежда, да продава и да транспортира собствено произведена храна.
  С други думи – Големият брат става пълен собственик на доматите и краставиците в задния ви двор.
  Също така проектозаконът, който, както се очаква, ще бъде приет със сигурност, дава право на властите да арестуват и да лишават от свобода всеки, който продава собствено произведени храни на зеленчуковите пазари.
  Ще се криминализира събирането на семена и всяко неоторизирано превозване на органични продукти, ако не е получено изрично разрешение от федералното правителство.

  http://www.naturalnews.com/030418_Food_Safety_Modernization_Act_seeds.html

  100 % този проектозакон е писан от монсанто и цели натрапване на техните изродени ГМ храни чрез пълно заличаване на природните зеленчуци. като се имат предвид лобистките групи на тази сатанинска компания в ръководните структури на ЕС и отделни европейски държави, очаквайто скоро подобен закон и у НАС!.

  Обама назначи заместник-председател на „Монсанто“ като старши съветник на комисаря при “FDA“ !!!
  http://networkedblogs.com/lMhWu

  http://www.obshtestvo.net/content/view/1642/7/ Процентите в храните са много ниски, защото лабораториите могат да изследват САМО до 2% ГМО в продукт. Така са „настроени“ просто. На тях им трябва да хващат само границата за етикетиране, която сега е 0.9%.
  На практика, това означава, че ако пише, че пробата е с над 2%, това „над“ може да е 10, 20, 50, 80% ГМО и никой не знае колко точно.Над 2% може да значи и 92%. просто машините мерят до 2% !!!

  в САЩ подготвят указ, според който производството на храна в домашно стопанство ще се смята за углавно престъпление като го приравняват към контрабандата ! …http://www.ivanstamenov.com/2011/11/3427/

 2. Стопанина  04.02.2012 г. | 13:13 ч.

  Един Българин и Другите Българи,

  Аз пък искам да разберете, че СЪС или БЕЗ закони като ACTA, те вече правят каквото си искат. Ето един пресен-пресен пример: Федералните заличиха 300 домейна по обвинения в пиратство. Правят го без SOPA, PIPA и ACTA. Не просто блокират сайта, а изтриват целия домейн.

  За храните: Те и сега арестуват амишите, които продават истинско, чисто краве мляко. Те и сега глобяват някои хора, които си гледат кокошки в задния двор. Със или без ACTA, тиранията се шири. Затягат примката и според мен целят на хората да им кипне. Да PIP-нат SOPA-та и да се впуснат в ACT-ция срещу властта. Резултатът ще е военно положение и окончателно установяване на диктатурата, при която гражданите ОФИЦИАЛНО ще са врагът.

  Смятам, че в САЩ това ще стане. Особено като почнат големите природни катаклизми там и безредиците достигнат абсолютна точка на кипене.

 3. Един Българин  04.02.2012 г. | 17:15 ч.

  не си съвсем прав Стопанино,но те поздравявам със снимката тогава…
  СКОРО И У НАС!…
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=128748953894977&set=a.128713227231883.16622.100002796199452&type=3&theater

 4. Стопанина  04.02.2012 г. | 23:49 ч.

  Това… не е… истина!

  Обама назначава един от шефовете на Монсанто за главен съветник на Агенцията за контрол на храните.

 5. Арктис  06.02.2012 г. | 03:52 ч.

  Колкото и пъти да попадна на информация за добър чичко, който ще прави благини за планетата или пък някоя химическа свръх-корпорация, която ще спасява света от глад, суша, СПИН и въшки, се сещам за ротшилдови, билдербергови и компания, и плановете за редуциране на световното население. Не знам има ли нещо вярно в тези теории, но е факт, че ГМО унищожава видовото разнообразие не само в растителния, но и в животинския свят. Започва се с малкото. Генномодифицираните (монсантови) „устойчиви“ растения сами произвеждат токсините, с които се пазят от вредители, т.е. насекоми, които използват частите на растението за храна… (Ами ние, които се храним с плодове или семената на същото това растение?). Между другото, четох някъде, че измрат ли пчелите ни остават 4 години живот. А доволните ротшилдови единствени ще останат да си ядат.. джапанките.

 6. Петрана  07.02.2012 г. | 00:49 ч.

  Гледах наскоро документарлен филм за Кения и помощите на Бил Гейтс точно в областта на ГМО. Напълно съм отвратена – виждаха се обширни оградени площи, има охрана навсякъде. Явно става въпрос отново за пари.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.