Roundup: Монсанто трови и водата с опасен глифосфат

Немски университет оповести резултатите от свое проучване. В него се отчита, че канцерогенният химикал глифосфат, използван в хербициди като Roundup на Монсанто, се открива във всички направени тестове на урина. Количеството на химикала надвишава между 5 и 20 пъти допустимата норма за питейната вода.

По-ранно проучване също показа в тази връзка, че Монсанто замърсяват водите с Roundup. А трето проучване доказа връзката на Roundup със стерилитета, тъй като химикалите в него атакуват клетките на тестисите, което води до безплодие и до понижаване на нивата на тестостерон до 35%.

* * *

Бърз коментар: Първоначално Бил Гейтс и неговата „благотворителна“ фондация искаха да стерилизират мъже с ултразвук. После станаха ясни и намеренията им да съкращават човешката популация чрез ваксини. А гореизброените изследвания просто показват, че по евгениката се работи и на трети фронт – Монсанто, който може би дори е най-ефективният.

Гейтс купува акции от тази биотерористична компания, без много-много да му мисли. Не всеки би подложил подложил половите си органи под експериментална ултразвукова машина. Не всеки би се ваксинирал. Но всеки яде! А целта на Гейтс и неговата Монсанто е да не оставят никакъв избор на храната. В урината на всеки вече има следи от канцерогенни пестициди – какво по-показателно от това?!

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

4 коментара за "Roundup: Монсанто трови и водата с опасен глифосфат"

  1. ВОДА  27.01.2012 г. | 09:29 ч.

    Мисля ,че тоя е кукла и над него има истински актьор от тетара на злото – ползват го авторитет на ,който много зомбирани ще повярват (лоша работа)

  2. Мислещ  27.01.2012 г. | 10:15 ч.

    Цялата тази съвкупност от действия цели да се затвори кръгът, като ни наложат Икономическа зависимост. Тоест, да нямаме свободен достъп до жизненоважни ресурси, като храна и вода. Оттам нататък, за нас има само два пътя – пътя на лишенията „отшелничеството“(но свободни) или на привидното задоволяване на нуждите ни, но подчинени (свободата я забравяме). В даден бъдещ момент, всеки ще трябва да направи своя избор и да вземе решение, което счита най-добро за него.

  3. ВОДА  27.01.2012 г. | 11:15 ч.

    Да, наистина затягат примката ………………………

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.