Лъжите на Бил Гейтс и неговата измамна зелена революция

Бил Гейтс е убеден, че светът трябва да повтори „зелената революция“ от 60-те и 70-те години на миналия век, когато селското стопанство направи резък скок, благодарение на внедрените нови технологии. Той смята, че разработването и прилагането на принципно нови технологии за отглеждането на ориз, царевица и пшеница, ще увеличи значително добивите и ще намали гладуващите по света.

„Светът е пред избор. Нужно е да направим сравнително не големи инвестиции и милиони фермери по света ще могат да нахранят своите семейства. Ако не направим това, един от всеки седем човека на планетата ще продължи да съществува в положение на глад.“

Цитатът е от открито писмо на Гейтс, публикувано на сайта на неговата фондация.

Източник: Money.bg

* * *

Бърз коментар: Това, което няма да ви кажат Гейтс и медиите като Money.bg, които го изтипосват като филантроп, е, че под „принципно нови технологии“ се разбират генно-модифицираните отрови на Монсанто. Те ви спестяват и важната подробност, че Бил Гейтс наскоро купи дялове от биотерористичната мегакорпорация Монсанто, които всъщност представляват въпросните „сравнително не големи инвестиции“ на фондацията му.

Тези малки инвестиции и съответната пропаганда за въображаемата „зелена революция“, ако им мине номерът, един ден ще гарантират пълното господство на Монсанто и Гейтс над селското стопанство. Най-малкото защото генно-модифицираните ориз, царевица и пшеница са с патентовани семена, които дават само една реколта, а семената от реколтата са ялови. За да сеете отново на следващата година, пак трябва да си купите семена от Гейтс, после пак, и пак, и пак… Така гладът на тези, които не могат да си плащат ежегодния данък на Гейтс и биотерористите, е гарантиран!

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

2 коментара за "Лъжите на Бил Гейтс и неговата измамна зелена революция"

  1. Ариман  27.01.2012 г. | 21:44 ч.

    Тия дни из Лондон Unicef събират „животоспасяващи“ помощи за купуване на ваксини за Африканските деца.Казах им ,че няма да им дам ,защото съм стипца и защото ваксините са вредни за здравето 😆 Taaa съвременните благодетели мамата си джасат 😉

  2. zaharia  24.09.2013 г. | 15:32 ч.

    Статия на английски: Seed freedom is the answer to hunger and malnutrition

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.