Фармафията извън контрол – вече печели и от канибализъм

Почти половината от всички фармацевтични медикаменти в Съединените щати не само се произвеждат в чужбина, но шокиращите 81% от тези 3765 чуждестранни фабрики никога не са били проучвани от Агенцията за контрола на храните и лекарствата (FDA). (Положението едва ли е много по-различно в страните-членки на ЕС – бел. Стопанина.) Много от тези фармацевтични заводи не подлежат на регулация и се намират в Китай. Още по-смущаващото е, че процентът нараства още повече, като обърнем внимание на активните съставки в медикаментите. Около 80% от тях също се произвеждат там.

Тези открития показват, че всъщност нямаме пълна представа нито за качеството, нито за съдържанието на фармацевтичните продукти, които приемаме. И друго – един официален държавен доклад от 2008 г. разкри, че на FDA са й били необходими между 2 и 5 години, преди да посети чуждестранни фабрики след подаден сигнал за нарушения в протоколите за сигурност или за хигиената. Става дума за заводите, които изобщо са били посетени и проверени. С други думи, дори FDA да знае, че някъде застрашават здравето ви, никой няма да направи нищо по този въпрос в срок от поне 2-5 години. Гражданите са оставени на „милостта“ на безнадзорните производители.

Автор: Антъни Гучиарди @ Activist Post

* * *

Китайски фармацевтични компании обвинени в продажба на хапчета от мъртви бебета

Може би звучи отвратително и невероятно, но южнокорейската SBS TV излъчи документален филм, в който китайски фармацевтични компании бяха уличени в продажбата на „енергийни хапчета“, съдържащи останки от мъртви бебета. В изнесената информация е посочено кои болници и клиники за аборти продават трупове на бебета на разни компании, които след това смилат телата, за да получат част от съставките на хапчетата. Правени са ДНК тестове на някои от тези продукти, а резултатите сочат, че в 99.7% от тях има човешки материали.

Изданието IB Times пише:

„Корейският екип се е сдобил с капсули, за които се е твърдяло, че съдържат материал от мъртви бебета. Направените тестове показват, че 99.7 процента от хапчетата са от човешки съставки. При тестовете са намерени остатъци от коса и нокти, а в някои случаи е било възможно и да се установи полът на бебето. Репортаж и документален филм без цензура бяха излъчени (за пръв път) на 6 август 2011 г. по южнокорейската телевизия SBS TV.

По-късно от SBS хвърлиха светлина и върху бизнес мрежа между Китай и Южна Корея, която от много време насам посреща нуждите от „бебешки капсули“ за (черния пазар) пазар в Южна Корея. Разбра се още, че друг често срещан бизнес в болниците на Китай е, редом с бебета за хапчета, да се осигурява и сушена плацента, обработена с микровълни.“

Източник: NaturalSociety

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

15 коментара за "Фармафията извън контрол – вече печели и от канибализъм"

 1. inranxan  18.01.2012 г. | 11:52 ч.

  нещо ми намирисва на модерна форма на канибализъм

 2. Захария  18.01.2012 г. | 14:49 ч.

  Не можах да разбера с каква цел са се слагали човешки материали в хапчетата. 😕 😳 Нали сега е модерно всичко да се прави синтетично? Някаква специална съставка ли има в мъртвите бебета, която съставка не може да се направи по изкуствен начин? Обяснете ми, моля…

 3. dragonn  18.01.2012 г. | 15:10 ч.

  Не можах да разбера с каква цел са се слагали човешки материали в хапчетата.

  Стволови клетки. Най-много има в пъпна връв…абе, извратена работа.

 4. Захария  18.01.2012 г. | 15:16 ч.

  Абе то че е извратена работата е ясно, ама доколкото знам стволовите клетки могат да се превръщат в други клетки само в лабораторни условия. Не виждам никаква файда от тях при положение, че хапчетата със стволови клетки преминават през храносмилателната система… Сигурно нещо друго има, нещо гнило, много гнило…

 5. dragonn  18.01.2012 г. | 15:53 ч.

  Другото което ми идва на акъла е, че в сатанинските ритуали най-често се използват бебета за жертвоприношение, след което плътта му се изяжда. Може и по този начин като човешки материали в хапчетата, косвено се опитват да ни причислят към сатанистите.

 6. bigstoyan  18.01.2012 г. | 16:13 ч.

  Ако изключим обикновената шарлатания и желанието на някого да продава изродски продукти, за да спечели, то тогава наистина „сатанинската“ теория остава най-вероятна.

 7. Стопанина  18.01.2012 г. | 16:13 ч.

  В статията е уточнено, че хапчетата се предлагат като енергийни – за повишаване на тонуса. Твърде вероятно е повечето консуматори да не са наясно какво точно поглъщат.

 8. Захария  18.01.2012 г. | 16:24 ч.

  Е хубаво де, ама има и други субстанции, които се водят „енергийни“ и „повишаващи тонуса“, например кофеина и други подобни. Защо не се използват такива, ами вместо това се използват човешки части?

  На Драго предположението за някакъв вид модерен сатанизъм ми се струва сякаш по-близо до истината…

 9. Стопанина  18.01.2012 г. | 16:54 ч.

  Захи, опитвам се да ти обясня, че трябва да разграничиш производителите от потребителите. Тези, които купуват такива хапчета, вероятно не знаят какво има в тях. А тези, които произвеждат хапчетата, знаят. Те са морално деградирали и обсебени от бесове – може да го правят от лакомия, а на най-висшите етажи вероятно се преследват и тъмни окултни цели.

  Обобщено:

  При производителите е сатанизъм.
  При потребителите (вероятно) е глупизъм.

 10. еднабългарка  23.01.2012 г. | 02:35 ч.

  Опитват се да пристрастят хора към човешко месо.Един път свикнали да се тонират по този начин няма да могат да се спрат,както наркоман не може да се спре и ще почнат да налитат на други хора .И така хората самоизяждайки се, като канибали сами ще изпълнят плана за намаляване на човечеството.

 11. Захария  23.01.2012 г. | 13:35 ч.

  @еднабългарка

  По какъв начин точно ще стане „пристрастяването“? И какво точно е „тониращото“ в човешкото месо, някакъв наркотик ли се съдържа в него?

 12. еднабългарка  24.01.2012 г. | 00:16 ч.

  Защо според теб много хора ядат свинско,пилешко, телешко или др .месо от животни?Защо не се откажат за да станат вегетарианци?Нали в месото няма наркотик.Защото им е вкусно и са свикнали.Това с енергийните хапчета си е класически метод на руския учен Павлов за условния рефлекс,на кучето като му светне лампата или му звънне звънецът преди ядене и почват да му текат лигите.Дали човек вземал от хапчетата след време няма да реагира по същия начин,примерно като подуши разголено човешко тяло да му сработи условния рефлекс за вкус и да му потекат лигите.

 13. Захария  24.01.2012 г. | 02:04 ч.

  Мда, и аз съм учила за експериментите на „учения“ Павлов, който е рязал гръкляните на кучетата, за да може да наблюдава как им изтича слюнката! 👿 Повръща ми се само като си помисля за това!

  Моите уважения, но не вярвам, че един човек може да бъде „дресиран“ по такъв начин, че чак да започне да гладува за човешко месо, само защото някой го е прилъгал да изпие хапче с човешки съставки.

 14. Gergana  24.01.2012 г. | 08:36 ч.

  Пропускате, че за да извършим нещо (примерно месоядство), трябва да се превърнем в касапи. Да ти се отвори глътка е едно, но да разрежеш гръклян е друго… Останалото е опаковка.

 15. Захария  17.03.2012 г. | 22:57 ч.

  И Пепси май иска да печели от канибализъм – по време на експерименти за подобряване на вкусовите качества на новия продукт Pepsi Next са се използвали материали от абортирани човешки зародиши. Е, естествено твърди се, че в крайния продукт няма да бъдат използвани такива съставки, ама то как да им има човек доверие на такива сатанисти…

  На всичкото отгоре администрацията на Обама не вижда нищо лошо в цялата тази работа… 🙁

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.