Хиляди лекари получават милиони за пропаганда на ваксини

72-страничен документ, който може да се намери на сайта на фармацевтичния гигант Merck, показва нещо, което едва ли ще е изненада за мнозина – лекари получават тлъсти хонорари, за да изнасят лекции и да пропагандират в полза на ваксини и други спорни химически коктейли. Само компанията Merck през 2009 г. е платила хонорари в размер на $18,810,495.52 (близо 19 милиона щ. долара) за такива инициативи.

Друго, което показва документът, е, че тази сума е само за последното тримесечие на въпросната година. Тя включва хонорарите на специалисти-пропагандатори от различни области на медицината. Сумата, платена специално за изнасяне на лекции в полза на ваксините, възлиза на ок. $2,313,942.81.

Източник: VacTruth

* * *

Бърз коментар: Сега пресметнете каква е сумата, която се плаща от Merck за цяла една година, а не само за тримесечие. После опитайте да познаете каква е сумата за подкупи на разните Агенции за превенция на заболяванията и Агенциите за одобрение на храните и лекарствата. Към сбора добавете и парите, които Merck плаща за глоби и извънсъдебни споразумения заради пласиране на некачествена стока, заблуждаващи реклами и причиняване на средни или сериозни щети върху здравето на хората, а в много случаи и смърт.

Докато смятате, прибавете и инвестициите в средствата за масова дезинформация, които без заобикалки ви поощряват да си купувате тази или онази фармацевтична стока. Тук можете, макар и не непременно, да прибавите спонскорството на пропагандни филми като Contagion.

Накрая тази сума, получена от досегашното пресмятане на цифри от Merck, я умножете поне по 10, тъй като толкова са големите фармацевтични картели в Европа и САЩ. И се запитайте: Откъде фармафията има толкова пари за раздаване, че даже и да остават като печалби за нови разработки и закупуване на по-малки фармацевтични компании?

Отговорът: От безнадеждно увредените ни съвременници, които всяка година отиват да се ваксинират (сиреч да се лоботомизират с живак, скуалин, наночастици и ракови клетки). Те водят и децата си да бъдат неврологично поразени, а даже си и плащат за това… Както вдовидиците при репресивните режими плащат куршумите, с които тираните и палачите екзекутират мъжете им и синовете им.

* * *

Истината за ваксините: тук и тук.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

18 коментара за "Хиляди лекари получават милиони за пропаганда на ваксини"

 1. ARRI  10.01.2012 г. | 12:33 ч.

  От тази година, ще се ваксинират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 12годишни момичета с ваксина с/у рак на шийката на матката. Става дума за оная скъпо струваща отрова на корпорациите „Мерк & Ко“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия), която причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания у над 20 000 жени, от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други.

 2. Захария  10.01.2012 г. | 13:08 ч.

  @ARRI

  От къде е тази информация?

 3. ARRI  10.01.2012 г. | 13:39 ч.

  На 7 декември парламентът гласува парите за здравеопазване за 2012 г. Улисани от скандалното орязване на бюджета с близо 244 милиона лв., не забелязахме как по терлици в Закона за бюджета на НЗОК се промъкна един друг гешефт на гербаджиите. Парламентарното мнозинство гласува да прехвърли 2 милиона лева от парите за имунизации на Министерството на здравеопазването към бюджета на НЗОК, която през 2012 г. с тези пари щяла да реимбурсира поставянето на ваксини против рака на шийката на матката на 12 годишни момиченца (т. 6 от приходната част в закона), информира в. Атака.

 4. Georgiev  10.01.2012 г. | 15:33 ч.

  Не ме разбирайте грешно, но нито вестникът буди доверие, нито в цитираният материал се говори за задължително ваксиниране

 5. ARRI  10.01.2012 г. | 21:06 ч.

  Информацията е лично проверена от мен. Наистина са го гласували. Не знам дали си на ясно, но когато отидеш да подадеш молба за детски надбавки, единия от документите е от личния лекар, дали са поставени всички ваксини на детето. Ако само една не е поставена, ти отказват детските. Знам, че веднага ще кажеш, че не си за някакви си кирливи 35лв. на месец, ама за повечето семейства това са си пари и няма да се лишат от тях.

 6. S  12.01.2012 г. | 02:20 ч.

  И търсачките прибират пари да не забравяме:
  http://www.kaldata.com/61176/
  (а колко още прибират скрито…)

 7. Georgiev  12.01.2012 г. | 21:14 ч.

  ARRI, искам да ми докажеш „Информацията е лично проверена от мен“, че „От тази година, ще се ваксинират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 12годишни момичета с ваксина с/у рак на шийката на матката.“, както си се позовал на в.Атака, където пък въобще не се говори за това. Реимбурсиранено означава, че който пожелае/към този момент е по желание, в бъдеще могат и да се опитат друго/, ще я получи безплатно.
  Искам правилно да ме разбереш. Аз съм твърдо против задължителните ваксини, имам две деца и съм имал проблеми с това. При това децата ми ходеха на градина когато парите бяха в неимоверен недоимък по времето на Виденов
  Въпросът, който поставям е, че не може да се громи злото с дезинформация. И то не за първи път го поставям този въпрос. В тоя ред на мисли , въобще не става дума за „някакви си кирливи 35лв.“, а и не е добре да се скача от теза в теза, като едната теза да доказва друга хипотеза, но реално са различни неща …и прочие и прочие.

 8. ARRI  12.01.2012 г. | 23:23 ч.

  Точно това и мен ме интересува, защото имам племенница. Гласували са го. Има го и в архивите на нс. А на мен ми го потвърди депутат, и не от атака. За това писах, че е след мое лично разследване. Стори ми се странно да ваксинират 12 годишни деца с/у рак на шийката на матката.

 9. Светльо  13.01.2012 г. | 11:10 ч.

  Това го разбирам, че се ваксинират по желание, при личния лекар, а сумата се покрива от НЗОК

 10. Стопанина  13.01.2012 г. | 11:14 ч.

  Да, нищо общо с фантасмагориите на ARRI. Даже се предполага, че държавата ще покрива само 50%. Другата половина от куршума ще си я плащат родителите.

 11. Arctos  13.01.2012 г. | 11:31 ч.

  ARRI май е объркал Извора с онази клоака xnet, където всеки може да си съчини и пусне някаква конспиративна фантасмагория, „проверена лично от сигурен източник“, за да генерира силно негативни реакции сред останалите.

  По-лееееко с конспирациите, защото както могат да са отварящи очите факти, така в следващия момент се превръщат в едно от най-мощните оръжия на ариманизма.

 12. ARRI  13.01.2012 г. | 22:13 ч.

  Eто тук в таблицата на т.6 пише:
  “_____Получени трансфери от Министерството на здравеопазването за финансиране на разходите за ваксини по национални програми за профилактика на рак на маточната шийка за определена популация по чл. 82, ал. 2, т. 3 от Закона за здравето (+) _____“
  http://www.parliament.bg/bg/laws/ID/13721
  А законопроекта е внесен от Лъчезар Иванов още миналата година. Има го на сайта във секция “внесени законопроекти“.

 13. Стопанина  14.01.2012 г. | 01:26 ч.

  @ ARRI

  Цитатът не потвърждава това, което твърдиш, че си „проучвал“, камо ли „ексклузивната“ ти информация от първа ръка.

 14. tapa balkanska tikwa  14.01.2012 г. | 20:53 ч.

  http://www.kmr.nu подобни взаимоотношения се разглеждат от тая организация по човешките права от години насам

 15. ARRI  14.01.2012 г. | 22:10 ч.

  Nаписах, че т.6 е в отговор на внесения законопроект на лъчезар иванов, който е лобиста на тази ваксина за рак на ш.на м.Законопроекта е на сайта в секция “ Внесени законопроекти“ . Утре, ако имам време ще го намеря и ще дам линка. Колкото и да не Ви се иска, той е факт. Между другото, вече разбрах как ще става задължителното имунизиране. Във класа на моя племенник, две деца са с хепатит А. Сега всички родители са се побъркали, понеже инкубационния период е 40 дена. Вчера родителите са решили, че ако децата са били имунизирани, е нямало да стане “белята“ И са взели решение да не се допускат в клас деца, които нямат имунизация за грип….защото за хепатит вече е късно. И ще задължат директора да изисква за напред всички деца в училището да показват бележки от Джи Пи за направените му имунизации. Което дете не представи такава бележка, да бъде отстранявано веднага от училището, защото било заплаха за за здравето на останалите ученици. Сега очакват да плъзнела и зараза от едра шарка, варицела и заушка, понеже някое дете му е била пропусната тази имунизация. Яко са се панирали. И не мога да убедя моята сестра, че ако на Жорката му е направена ваксина за варицела, дори и да има неваксинирано и болно дете, той не може да се разболее….Ама иди и обясни на луда майка..Заяли са се, дете без имунизация да не стъпва в училището, и до няколко години щели всички съвестни родители да изискат и в училищата в които учат тяхните деца да станат образцови учебни заведение като тяхното. Яко са се нахъсали в мисията си. Щяли да ходят при Гала, понеже дъщеря и и тя учи в тва училище и е била лично заинтересована да даде медийна изява на напъна им да си опазят децата. Смяяяяхххх. Та не се учудвайте, ако след 3-4 години, детето Ви е отстранено от училището, ако не е имунизирано с/у грип. Сами се вкарваме в лапите на ариманчо…..

 16. ARRI  25.01.2012 г. | 20:10 ч.

  Ето, че започва пропагандата на ваксината с/у рак на ш. на м.

  България е с най-високата смъртност в Европа вследствие на рак на маточната шийка

  Повече за ваксинациите и българската политика за ограничаване на рака на маточната шийка – четете по-късно на Дневник.
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/01/25/1752990_bulgariia_e_s_nai-visokata_smurtnost_v_evropa/

 17. Стопанина  28.06.2016 г. | 23:03 ч.

  За кой ли път масмедиите изостават с цели години след новините:

  http://www.segabg.com/article.php?id=810796

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.