Зад кулисите на ваксините: Смес от бъбреци, смлян гръбнак, гной и…

Проблемите, свързани с опасностите от ваксините, изискват поглед върху това, как те се произвеждат и какво точно си причиняваме. И така, какво представляват ваксинациите? Най-общо казано, ваксинациите са биологично заразяване, което цели да ни даде имунитет срещу определено заболяване. Нашите защитни механизми се стимулират, след като инжектират в организма ни отслабени разновидности на дадени бактерии или вируси.

Материалът за бактериалните ваксини се отглежда в петриеви панички, докато този за вирусните ваксини изисква жив гостоприемник. Новите медицински постижения са разширили сферата на това какво точно означава „жив гостоприемник“.

Едуард Дженър, комуто се приписва откриването на ваксината против дребна шарка едра шарка, забелязал, че краварките, изкарали кравешка шарка, развиват имунитет и към дребна шарка едра шарка. Първата „ваксина“ на Дженър била направена, като инжектирал 8-годишно дете с гнойта от раните на доячка, заразена с кравешка шарка. (Бел. пр.: Учителят на Едуард  Дженър често повтарял съвета: „Не мисли, опитвай!“)

Съвременните ваксини

Трагично, но факт: Въпреки огромните крачки, направени в модерната медицина, методите за забъркване на ваксини всъщност са станали още по-лоши. Първоначално ваксините са били правени, като се е използвала заразена материя от едно човешко същество, след което се е въвеждала в тялото на друг човек. Истинските проблеми започнаха, когато за гостоприемници започнаха да се използват и животни.

Запознайте се с д-р Джонас Солк – един участниците в надпреварата за разработка на търговска ваксина против полио (детски паралич). Солк и неговите колеги забъркали една смес, каквато може да се очаква само лудите учени в комиксите. Тя включвала: смлян гръбначен мозък от починал 9-годишен пациент, вода, кръв, мухи, фекалии и човешка клетъчна материя. Тази смес била инжектирана в мозъците на маймуни, повечето от които умрели веднага или се парализирали.

Непоколебим, Солк продължил напред и в края на краищата създал търговска версия на ваксината срещу полио, разработена отчасти и от „изпражненията на три здрави деца от Кливланд“. По ирония на съдбата този позорен баща на полио ваксината съвсем наскоро беше уличен в извършване и на незаконни експерименти върху психично болни пациенти.

Макар днешните формули във ваксините да не съдържат изпражнения, те все пак се извличат от живи гостоприемници като крави, маймуни, прасета, пилешки ембриони и човешки диплоидни клетки. Клетъчната материя се извлича от гостоприемниците, комбинира се с токсични химикали като тимеросол (разбирайте: живак), формалдехид, алуминиев хидроксид и какви ли не други вещества, преди да бъде инжектирана в нашите тела. (Още за съдържанието на ваксините тук и тук.) Страничните ефекти са аутизъм, астма, диабет, SIDS (Синдром на внезапната детска смърт), множествена склероза и др.

Ляво: Рекламните и пропагандните снимки за производството на ваксини от яйца и пилешки ембриони създават впечатление за стерилност, чистота и дори може би свежест и красота. Дясно: Истината обаче не винаги е такава, каквато искаме да бъде.

Замърсяването във ваксините

Вирусната клетъчна материя представлява значителен риск за здравето заради множеството опасни животински вируси, РНК, ДНК и други чужди вещества, които не могат да бъдат филтрирани при направата на крайния продукт – ваксината. Журналистката Джанин Робъртс, автор на бестселъра „Страх от невидимото“ и съавтор на още трудове, свързани с разкриване истината зад производството на ваксините, отбелязва:

„Ваксините не се филтрират от мръсотиите. Остатъци от съдовете на производителя, в които вирусите са създадени от субстрат от смачкани пилешки ембриони, смлени маймунски бъбреци, или скандалните клонирани човешки диплодни клетки, са проверявани само за няколко познати зарази. Останалите (съставки и мръсотии) си остават точно такива – непознати.“

Дори по-лошо, държавните власти осигуряват юридическа защита на тази индустрия и техните замърсени продукти чрез наредби от FDA (Американската администрация по храните и лекарствата), по-точно 21 CFR.

„Взаимодействието на вирусите не може да се контролира – тяхната същинска природа е такава, че те са мутиращи организми. Налага се добре обоснованото опасение, че тези животински вируси могат да преминават междувидовата граница и да се адаптират към средата на техния нов гостоприемник (човека).“

Д-р Ленард Хайфлик, вирусолог в Станфорд и Калифорнийския университет в Сан Франциско, би тревога, че общоприетият метод за култивиране, използван за направата на ваксини с животински и птичи ембриони, е създал една ситуация, при която е „очевидно, че тези клетки съдържат много нежелани вируси, някои от които са смъртоносни за хората“. Например вирусът SV40, който произлиза от маймуни, е съумял да навлезе в човешката популация чрез полио ваксината и е свързван с мозъчни тумори и NHL (Неходжкинов лимфом – вид рак на лимфните възли, който по-късно се разпространява и в цялото тяло).

Световната здравна организация е наясно, че MMR ваксините (комбинирана ваксина против шарка, заушка и рубеола) са заразени с вируса на avian leukosis (птича левкоза), който е свързван с появата на левкемия. А една от последните скандални ваксини е Rotarix, за която се разбра, че е сред онези, заразени с ДНК на животни – в конкретния случай: от прасета.

 

ВАКСИНИРАХТЕ ЛИ ДЕТЕТО СИ? ЧЕ КАКВО ЛОШО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ…

Лицемерието на държавните власти

В отговор на въпроси относно безопасността на ваксините един държавен представител отговори:

„Въпросите за безопасността (на дадена ваксина) се разглеждат според естеството на използваните материали. Ние се надяваме, че ще се подбират материали, които ще са по-безобидни или ще представляват по-малък риск, но това не винаги е възможно.“

Макар да признават, че съставките на ваксините не са безопасни, държавните власти остават верни на постоянните си уверения към народа, че ваксините се изискват, за да опазят децата ви… здрави. И все пак, явно рисковете са твърде големи, щом Конгресът на САЩ през 1986 г. гласува Закон за вредите от детските ваксини, който осигурява парично обезщетение за стотиците хора, които тогава са завели съдебни дела за здравни щети или смърт, причинени от разни ваксини.

Истината за ваксините е както при повечето неща – който плаща, той поръчва музиката. През 2009 г. фармацевтичната индустрия гушна над 29 милиарда долара само от ваксини и се кани да спечели още 54 милиарда до 2016 година. Определена част от тази печалба се използва за хонорари на медицински съветници, които подкрепят кампаниите за масови ваксинации. (Бел. пр: Това е тип пропаганда, която вече навлезе и у нас. Не се чудете, ако личният ви лекар извъднъж стане „искрено загрижен“ за вашето здраве и ви заобяснява колко много ви трябва определена ваксина.)

Срамното сътрудничество на държавните власти с фармацевтичните компании, което цели увеличаване на печалбите и намаляне на съдебните дела, е поредното доказателство, че интересите на политиката нямат нищо общо с интересите на гражданите. Това, което фармацевтичната мафия най-силно се опитва да скрие, е, че ключът за справяне с болестите не са ваксините, а грижите за доброто здраве – чиста храна, чиста вода и чистота като цяло.

„Най-сигурните фактори, водещи до подобряване на здравето, са приемането на качествена храна, както и поетапното възприемане на модерните идеи за лична хигиена. Главният фактор за по-доброто здраве в развиващите се страни вероятно не е някоя здравна мярка, а икономическото развитие само по себе си. Един болестотворен агент не е задължително да предизвика клинично заболяване, след като попадне във вас, и много често не го прави.“

Недохранването е от особено значение, защото то възпрепятства естествените защити на тялото и действа „съвместно“ с болестотворните агенти за разпространението и за усложнението на клиничните заболявания. (Бел. Стопанина: Тук под „недохранване“ не се разбира непременно хронично гладуване. Хората в развитите страни не гладуват – те може да се хранят по много пъти на ден, вкл. с висококалорични храни, които обаче нямат никаква реална хранителна стойност за организма. Става дума преди всичко за „лоши хранителни навици“, които водят до чувство за ситост, но и до фактическо недохранване.)

Мислете дълго и усилено, преди да запретнете ръкав за следващите ваксини. Резултатите могат да са нещо съвсем различно от това, за което сте се пазарили.

* * *

Автор: Кейтлин Мур (По публикации от Sharpston M.J., Health and the Human Environment, in (Ghosh P.K. editor) Health, Food and Nutrition in Third World Development, International Development Resource Book No. 6, Greenword Press, Westport, Conn., U.S.A., 1984, pp. 85 и 80. Вижте още Janine Roberts, „Опасните нечистотии на ваксините“, и това резюме.)

Превод: P.E.A.C.E.

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Емо

emo@otizvora.com | Преводач на свободна практика за „От Извора“. „Трябва ли по-напред да отровим водата и земята, за да разберем, че парите не стават за ядене?“

Всички публикации

169 коментара за "Зад кулисите на ваксините: Смес от бъбреци, смлян гръбнак, гной и…"

 1. Дорина  09.04.2014 г. | 16:22 ч.

  В групата „За или Против задължителните ваксини“ във фейса днес хората пуснаха анкета:

  Можем ли да се обединим и да осъдим държавата?

  Да, има смисъл ( готов съм да действам )
  +31

  Не ме интересува, аз съм извънземно.
  +3

  Не. Пълна загуба на време. ( мързи ме да дишам )
  +1

  Да, но от резултата не зависи нищо. ( малко съм зает в момента..)

  За астмата също се смята, че е „плод“ на ваксините…, малкият ми син се оказа с такъв „плод“! Защото реално по ничия линия от страна на мен или баща му нямаме астматици, пушачи или каквито и да било белодробни заболявания… 🙁

  А за аутизма скоро чух статистика, че всяко осмо дете е аутист!!! 😯

 2. Стопанина  10.04.2014 г. | 10:39 ч.

  Ваксините: Зловещата измама

  История на ваксините и движението срещу тях
  ● Класифициране на ваксините
  ● Аргументите на движението против ваксините
  ● Рекламата на ваксините – чиста демагогия
  Ваксините – огромната измама
  ● Пропагандата на изфабрикувания свински грип
  Какво съдържат ваксините
  ● Принудителното ваксиниране е престъпление!
  Ваксината против папиломавируса опит за стерилизация?
  Бил Гейтс за „Ваксината за съкращаване на населението“
  Ваксините – страшният експеримент с децата ни
  ● Ваксините съдържат скрити вируси на рака?
  ● Защо учените лъжат
  Генномодифицираните ваксини новата „месомелачка“ за децата
  Ваксините за елита се различават от ваксините за простолюдието
  Американският лекар Ръсел Л. Блейкът: Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие
  ● Как се произвеждат ваксините
  ● Какво става с мозъка след ваксинирането?
  Нанотехнологиите – конкурент на ГМО в унищожаването на хора
  Нановаксината: тайната чипизация
  Безпощадната имунизация
  ● По книгата на Александър Коток
  ● Основните проблеми на ваксините
  ● Медицинският аспект на ваксините
  ● Наплашването на родителите със страх от инфекциозни болести
  ● Токсикологичните вещества във ваксините
  ● Едрата шарка (вариолата) и първите ваксини
  ● Варицела зостер (лещенка)
  ● Хепатит A
  ● Хепатит B
  ● Грипът
  ● Дифтерия
  ● Коклюш (магарешката кашлица)
  ● Историята на вируса SV-40 и на вируса на СПИН
  ● Ваксината на Себин – оралната поливаксина
  ● Тетанус
  ● БЦЖ
  ● Тестът „Манту“

  http://www.book.store.bg/p118357/vaksinite-zloveshtata-izmama.html

 3. Мандара  10.04.2014 г. | 13:46 ч.

  Изглежда, че ще става все по-тъмно. Нищо чудно скоро да забранят хомеопатията със закон. http://www.vesti.bg/tehnologii/zdravoslovno/homeopatiiata-ne-e-efektivna-pri-68-zaboliavaniia-6009484

 4. Дорина  10.04.2014 г. | 15:24 ч.

  Проблемът не е в хомеопатията, а в хомеопатите. За да е човек днес хомеопат, е нужно да е Посветен. А това означава да умееш да „виждаш“ и „чувстваш“ субстанцията, която изписваш. Това пък означава да умееш да виждаш и чувстваш чрез Духа, Духа в човека срещу теб. Само че, в класическата хомеопатия /каквато я изучавам в момента/, за Дух не се говори, а само за жизнена енергия и точка по въпроса – кое, как, защо, не се коментира. С изключение на някои преподаватели и практикуващи /много точни хора!/. Проблемът е този – хомеопатията се комерсиализира като всичко останало. Достатъчни са лаптопите ни, програмата, и всичко е ок! Жалко. Така че, сами си вкарваме автогол, който бива използван за тоталното смачкване на класическата хомеопатия, най-вече от стандартните медици, някои от които учат „хомеопатия“ и я прилагат за симптоматично лечение с шепа от няколко „подбрани хапове“ за случая…

 5. Дорина  10.04.2014 г. | 22:17 ч.

  Отмениха глоба на майка, отказала да ваксинира детето си

  http://www.blitz.bg/news/article/260026

 6. Дорина  12.04.2014 г. | 21:52 ч.

  Запис на Кръглата маса от 11.04.2014 год.
  http://www.streamer.bg/bg/428/filmviewer-go

  Информираното съгласие ще доведе до доброволно ваксиниране
  http://www.kmeta.bg/informiranoto-syglasie-shte-dovede-do-dobrovolno-vaksinirane-25982.html

 7. Стопанина  12.04.2014 г. | 23:40 ч.

  Не можело от днес за утре, викат. Терористът Кунчев пак ни плаши с епидемии и очаква наивниците да му вярват, че току така ще откаже добре платения си слугинаж на фармафията. А властолюбците като Стоянов ще чакат пак да ги изберат, за да гласуват закони, даващи права и свободи… евентуално някой ден. Поредната гавра с раболепните и прости родители, ползвани и за подсъзнателна предизборна агитация. Умните и отговорни родители отдавна са намерили правата и свободата в себе си и съответните решения срещу терора с ваксините.

 8. Стопанина  13.04.2014 г. | 00:09 ч.

  Честно казано, не очаквах ЧАК такова словоблудство в резултат на тази среща. Обещават „доброволно ваксиниране“ на едни наивници, а други наивници правят от това новина.

  Е, една новина и от мен за двата типа наивитет: то и сега ваксинирането е доброволно, така че са се изгаврили с вас и по тоя параграф. Да не би някой да ви отвлича децата, за да ги ваксинира? Не, сами ги водите – може и да не ви харесва, ама го правите… доброволно.

  Тепърва голям зор чака тия, дето се оставят да ги лъжат по такъв циничен начин и докато узреят за откритието, че освобождаването е първо вътрешен процес, а след това се проявява външно като несъучастие и/или гражданско неподчинение.

 9. Дорина  13.04.2014 г. | 08:07 ч.

  И само ден след тази Кръгла маса… :evil:, което говори как всичко е толкова жалко, и е един фарс!

  Може да се либерализира режимът за имунизации на децата
  http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/mozhe-da-se-liberalizirat-imunizaciite-na-decata-6009685

  Джипита поискаха промени в наредбата за задължителните имунизации
  http://news.ibox.bg/news/id_989558805

  Сменят задължителната ваксина срещу пет заболявания с шествалентна
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1248156

 10. Снежанка  13.04.2014 г. | 11:04 ч.

  Загледах началото на конфренцията, послушах сричането на Д. Стоянов и….се отказах. Ами той дори не можа да произнесе правилно „хомеопатия“!

  Дорина, извини ме, ако съм нахална, но би ли ми препоръчала някои добри материали за хомеопатията и антропософската медицина. Аз си намерих и поизчетох в последно време някои неща, но ми се ще да ме насочи човек, който се занимава сериозно с това. Защото аз съм си чист любител. А и ми е много любопитно, как се съчетават с Димков, когото много уважавам и следвам.

  Благодаря ти предварително!

  Ако прецениш, че ще оспамим темата, може и на лични да ми ги пуснеш.

 11. AntiVax - ProHumanity  13.04.2014 г. | 18:20 ч.

  http://sun-bg.com/880/kakvo-sadarzhat-vaksinite-i-kak-vliyayat-na-mozaka/#.U0qowvl_uZE

  Какво съдържат ваксините и как влияят на мозъка?

  Американчетата се ваксинират с повече от 20 ваксини преди да са навършили 6 годинки. Но това е игра на руска рулетка с децата, при положение че всяко инжектиране на ваксина би могло да предизвика припадък, кома, аутизъм или дори смърт.

  Скорошно проучване, публикувано в американското списание „Pharmaceutical Regulatory Affairs” оповести нови доказателства, че вирусните компоненти, съдържащи се във ваксината Gardasil срещу човешкия папилома вирус са способни да предизвикат възпаление на кръвоносните съдове в мозъка, което може да доведе до тежки автоимунни заболявания и дори до смърт.
  =============================================================================
  Тимерозал – вид живачно съединение, което може да причини постоянно и тежко увреждане на нервната система. Живакът е силно токсичен за мозъка. Главоболието след поставяне на ваксина е причинено от химикалите, които буквално „изяждат” мозъка. По данни на комисията над 30 процента от ваксинираните получават главоболие или мигрена след инжектиране на ваксината. Кое от веществата във ваксините би могло да причини главоболие, мигрена или разрушаване на мозъка? Може би формалдехидът, алуминият или мононатриевият глутамат?
  Дори и да вярвате в теорията, че ваксините помагат по някакъв начин за стимулиране на имунната система да разпознава патогенните щамове, защо някои, особено лекарите, мислят, че е нормално да инжектират тези вещества на хора? Аргументът на всички поддръжници на ваксините е, че всяка ваксина съдържа единствено малка доза от тези високо токсични субстанции, които не оказват негативно влияние върху човешкия организъм.
  Американчетата се ваксинират с повече от 20 ваксини преди да са навършили 6 годинки. Но това е игра на руска рулетка с децата, при положение че всяко инжектиране на ваксина би могло да предизвика припадък, кома, аутизъм или дори смърт.

 12. AntiVax - ProHumanity  13.04.2014 г. | 18:38 ч.

  http://www.otizvora.com/2012/01/3523/
  В страната на фармачудесата: Как ваксините пазят от грип (даже когато не го правят)
  =======================================================================
  http://edinni.com/p/forum/forum_viewtopic.php?14366.post
  Ваксините – скрит геноцид и тероризъм в световен мащаб, от новородени до възрастни?
  =======================================================================
  https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/vaksini/2-ima-li-smisl-vaksiniraneto

  ИМА ЛИ СМИСЪЛ ВАКСИНИРАНЕТО?
  д-р Щефан Ланка и Карл Крафелд
  =======================================================================
  http://vactruth.com/2014/02/26/unvaccinated-children-healthier/
  Studies Prove Without Doubt That Unvaccinated Children Are Far Healthier Than Their Vaccinated Peers
  =======================================================================
  http://rasper-bg.com/?p=2350
  ВАКСИНАТА СРЕЩУ ПАПИЛОМА ВИРУСА – ОПИТ ЗА С-Т-Е-Р-И-Л-И-З-А-Ц-И-Я
  =======================================================================

  Стерилизация с помощта на ваксините (бълг. субтитри)
  =======================================================================
  http://drrimatruthreports.com/hpv-vaccine-experiments-on-infants-dr-mengele-would-be-proud/

  HPV-vaccine-experiments-on-infants-dr-mengele-would-be-proud
  =======================================================================
  http://zdrawe.eu/vreda-ot-vaksinite/velikolepnoe-zdorove-neprivitich-detey-d-r-fransuaza-bertu-shveytsariya.htm
  ВЕЛИКОЛЕПНОЕ ЗДОРОВЬЕ НЕПРИВИТЫХ ДЕТЕЙ-Д-р Франсуаза Берту (Швейцария)
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
  Великолепното здраве на неваксинираните деца – Д-р Фрасоа Берту (Швейцария), на РУСКИ език
  =======================================================================
  http://eltimir.ovo.bg/news/smrtonosnite_evrejski_vaksini/2013-07-16-298
  Смъртоносните еврейски ваксини
  =======================================================================
  http://aliya.blog.bg/drugi/2012/11/22/brutalnata-istina-za-vaksinite.1023190
  Бруталната истина за ваксините
  =======================================================================
  http://www.bnews.bg/article-94431
  Ваксина против хепатит уби 8 бебенца в Китай
  =======================================================================

 13. Мислещ  14.04.2014 г. | 09:40 ч.

  Вътрешен човек прави шокиращи разкрития за ваксините (част 1)

  Това интервю е взето от пенсиониран изследовател и разработчик на ваксини и макар проведено през далечната 2002 година, информацията с която ще ви запознае важи с пълна сила и в наши дни.

  Четейки го ще откриете, че проблемите, пред които сме изправени днес свързани с насилствена ваксинация със създадена в лабораторни условия ваксина, която да ни „пази“ от лабораторно създадени „болести“ (свински грип, птичи грип, т.н.) са заложени от доста дълго време. Изследователят на ваксините цитиран тук, казва в прав текст, че Световната „заличаваща“ организация, СЗО (авторът иронизира Световната Здравна Организация (СЗО); в оригинала: World Homicide Organization – бел. пр.) има за дневен ред НАМАЛЯВАНЕ на населението и че много африкански лидери знаят много добре, че бързо разпространяващия се HIV и СПИН в Африка са причинени от ваксинациите през 1970 г., спонсорирани от СЗО. Този бивш служител във фармацевтичните среди развенчава също и широко разпространеното ДОПУСКАНЕ за безопасността на ваксината, промотирана от традиционната медицина, CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Център за контрол и превенция на заболяванията – бел. пр.), Националния здравен институт, щатските здравни отдели, както и техните верни медийни пропагандисти, които повтарят като папагали СУЕВЕРИЯ вместо ФАКТИ.

 14. AntiVax - ProHumanity  14.04.2014 г. | 21:10 ч.

  26 милиона мъртви. 40 милиона заразени. Континентът на Африка – опустошен. За 20 години СПИН се превърна в най-страшната катастрофа за медицината в човешката история!

  http://zamunda.net/details.php?id=275636

  ## Резюме : Kак СПИН е бил изкуствено предизвикан и разпространен чрез полиоваксината, как са били използвани маймунски органи и кръв за нейното производство, как маймунският вирус на шимпанзето – SIV (Simian Immunodeficiency Virus – маймунски имонодефицитен вирус), заразява големи популации в Африка чрез ваксините и провежданите масови ваксинационни кампании срещу полиомиелит, как и до ден-днешен фармацевтичните компании продължават да използват маймунски органи в производството на полиоваксината, давана на милиони деца по света – това са само някои от най-важните разкрития на разтърсващия док. филм „Произходът на СПИН“ (2004)!

  Филмът показва също ценни архивни кадри и интервюта с много от свидетелите на събитията в годините на масово провежданите ваксинации в Африка. В светлината на разкритите факти и доказателства, лъжите на виновните лица, служители на фармацевтичните компании, стават напълно явни. Противоречията между техните твърдения и реалните документирани факти, са очебиещи и правят вината им още по-голяма.
  =======================================================================
  http://dox.bg/files/dw?a=beedfbd82a

  Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Понеделник 28.04.14.

  Книги разобличаващи ваксините

  П.С. Съдържат се в торента, но съм ги извадил тук, в случай, че някой по някаква причина
  няма възможност или не иска да сваля целия торент. Размерът на файла е приблизително
  18 мегабайта.
  =======================================================================

 15. Мислещ  17.04.2014 г. | 11:23 ч.

  Учени изгубиха 2300 дози със смъртоносен вирус

  Инвентаризация, проведена в престижния френски институт Пастьор в Париж, показала липсата на 2300 епруветки, които съдържат образци с потенциално смъртоносния вирус на атипична пневмония (SARS).
  В понеделник служители на частния Research Institute Pasteur в Париж, известен с откриването през 1983 г. на вируса на спин, признаха, че са загубили около 2349 епруветки от 29 кутии, които съдържат проби от смъртоносния вирус, пише The Local .
  Учените разбрали това по време на неотдавнашна инвентаризация и съобщили за изчезването на пробите в Националната агенция за безопасност на лекарствата и здравните продукти (l’Agence nationale de s?curit? du m?dicament et des produits de sant?).
  Експертите от агенцията преровили лабораторията на Института Пастьор от 4 до 12 април, но напуснали институцията с празни ръце.
  Научилите за този инцидент журналисти припомнят за избухването на взрив на заболявания от атипична пневмония в началото на 2000 г. в Азия , при който загинаха 775 души, а хиляди бяха заразени.

  Въпреки това, учените от Института Пастьор заявиха , че въпреки изчезването на смъртоносния вирус, както и липсата на информация за съдбата на епруветките, няма причина за тревога.

  “ Няма причина за излишна тревога – се казва в изявление на института. Независими експерти от Националната агенция за безопасност на лекарствата и здравни продукти квалифицират риска за оцеляването на вируса, като нулев“…

  Тази информация ме кара да се замисля върху следното:
  Това е явно признание, че някой някъде из лабораториите твори смърт, иначе за какво им е да разработват смъртоносен вирус? Което от своя страна, затвърждава у мен убеждението, че зачестилите през последните години вируси са лабораторни и фармацевтичната мафията работи усърдно по тях.
  Нека сега някой „Велик експерт“ да излезе и да почне да ме убеждава в полезността на ваксините!!!

 16. Мислещ  17.04.2014 г. | 12:16 ч.

  В ЕС няма санкции за непоставена ваксини

  Здравните служби на страните – членки на ЕС — Швеция, Германия, Австрия, Финландия и Испания, опровергават информация на българското Министерство на здравеопазването (МЗ), в която се казва, че в страните — членки на ЕС, в които ваксините са препоръчителни, властите използват други механизми за постигане на висок имунизационен обхват. По данни на МЗ тези механизми са недопускане постъпване в организиран колектив, училище, по-високи здравни вноски за неваксинирани и др. Няма никакви санкции за хората, които отказват имунизация в страни — членки на ЕС, където ваксините са препоръчителни, стана ясно от запитването, което БГНЕС отправи до здравните власти в страни — членки на ЕС — Швеция, Германия, Австрия, Швейцария, Финландия и Испания. Оказва се, че всъщност единствените механизми, които здравните власти в страните в ЕС, където ваксините са препоръчителни, ползват, това са устно и писмено информиране за ползите и вредите преди медицинската интервенция. Обръща се внимание и на страничните ефекти, които могат да настъпят след поставяне на ваксина, докато в България на страничните ефекти не се обръща достатъчно внимание.

 17. Спиро  17.04.2014 г. | 14:12 ч.

  @AntiVax – ProHumanity
  Благодаря за имформацията!

 18. Стопанина  25.04.2014 г. | 22:28 ч.

  Ето една статия на Катрин Фромпович, която разяснява каква е разликата между „информирано съгласие“ (за каквото бълнуват Кунчев и другите ваксинотерористи) и „информиран избор“:

  http://www.activistpost.com/2014/04/motivated-reasoning-and-how-it-works.html

  А кажете, че тая Кръгла маса наскоро е „случайна“, след като по света се повдигат същите въпроси и хората се баламосват по същия начин.

  С мои думи и накратко:

  Информирано съгласие – това е да си информиран защо трябва да се ваксинираш. Чиста проба репресия и психотерор на родителите. Ако не ваксинираш хлапето, следват глоби, проблеми с детски градини и училища, публично заклеймяване, вкл. в медиите и т.н. На практика информираното съгласие го има и сега, така че обещанието за появата му в бъдеще е гавра.

  Информиран избор – родителят знае, че ваксините са пълни с невротоксини; знае, че всъщност предизвикват епидемиите за болестите, срещу които уж се борят; знаят, че дори на теория не могат да са ефективни – особено противогрипните; знаят, че е безумие да ваксинираш бебе срещу БПП; знаят, че няма как нова ваксина, като тези за рак на маточната шийка да са тествани добре – следователно децата са опитните мишки; знаят и за несветските цели на ваксините…

  Съответно правят правилния информиран избор, изразяващ се в информирано НЕсъгласие.

 19. angji  25.09.2014 г. | 22:11 ч.

  Ujasni neshta napravo we potresah, kak moje da se slagat takiva otrovi na DECA!??!!!?..?.!?!?!?!?

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.