Нов доклад: Много ваксини — висока детска смъртност

При ново проучване, резултатите от което бяха публикувани в Human and Experimental Toxicology — рецензирано списание, беше направен изводът, че държавите с по-висока (по-честа) детска смъртност са тези, при които е задължително на бебетата да бъдат поставяни повече ваксини. Например бебетата в Съединените щати получават по 26 ваксини — това е най-много в света — като на всеки 1000 бебета умират над шест. От друга страна, Швеция и Япония поставят 12 ваксини на бебетата, най-малко, като там детската смъртност е под три на 1000 живородени.

Авторите на изследването — Нийл З. Милър и д-р Гари Голдман — са направили преглед на литературата за имунизационните практики в Съединените щати и 33 от държавите с по-ниска детска смъртност. След това са направили статистики за общия брой на ваксините, поставяни на деца под еднагодишна възраст във всяка страна. За всички 34 държави са направени таблици, при които се съпоставят данните за детската смъртност и задължителните дози ваксини.

При съпоставянето на тези данни е открита връзка, отчитана в огромното болшинство от държавите. А именно, че когато броят на поставяните ваксини е висок, се отчита и висока детска смъртност. (Продължава »)

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

48 коментара за "Нов доклад: Много ваксини — висока детска смъртност"

 1. Fluti  27.06.2011 г. | 11:51 ч.

  „Fluti, в цитата се съдържа тезата на P.E.A.C.E.
  Описаният от теб експеримент сравнява две групи от ваксинирани хора! Защо за Бога не сравнява ваксинирани и неваксинирани?!“
  Глупости. И ти не можеш да четеш май. Контролната група не са ваксинирани. На тях им е дадено плацебо, т.е. инжектирани са с физиологичен разтвор. Т.е. не им е сложена ваксина.
  Как може изобщо да измислиш словосъчетанието „ваксинирани с плацебо“ !? То не е смешно, то е тъжно направо. Ти наистина ли мислиш, че плацебо-ефектът може да те предпази от заушка, морбили, полиомиелит, хепатит, дифтерия, коклюш???
  Ако хората и учените разчитаха на една „гола вяра“ в експериментите, нямаше да си правят труда да ги преглеждат, проверяват и повтарят многократно. Резултатът от един експеримент не е достатъчно доказателство. Но когато различни екипи провеждат многократно експеримента и получават едни и същи резултати, това вече е доказателство.
  Все още очаквам да видя вашите доказателства. КЪДЕ СА???

  Що се отнася до експеримента, който предлагаш, той се провежда от самосебе си. И резултати има, ето, пускам отново, понеже явно си ги пропуснал:
  http://www.huffingtonpost.com/2011/04/21/europe-measles-outbreak-france_n_851911.html
  http://www.bbc.co.uk/news/health-13561766
  http://www.nature.com/news/2011/110525/full/473434a.html
  http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm6020a7.htm

 2. Fluti  27.06.2011 г. | 13:03 ч.

  Още нещо – доколкото разбирам, според теб плацебото действа като ваксина, а ваксината не само не действа, но и пречи на „ефекта“ на плацебото, така ли е? Тогава би следвало резултатите от експериментите да са точно обратните – при ваксинираните заболеваемостта да е по-голяма. Само че резултатите категорично отхвърлят подобно проедположение.

 3. Михаела  27.06.2011 г. | 13:27 ч.

  Все още очаквам да видя вашите доказателства. КЪДЕ СА???

  Fluti, аз нямам какво да ти доказвам и не усещам порив да удовлетворявам твоите очаквания. В случай обаче, че у теб се появи искрен интерес към моята гледна точка и решиш да слезеш от ринга на противопоставянето, бих ти разказала за нея. Но ще трябва да ме помолиш. Не обичам да ми крещят. 🙂

 4. Fluti  27.06.2011 г. | 13:35 ч.

  Да разбирам ли, че нямате доказателства? Тогава откъде знаете, че ваксините не са ефективни и са вредни?

 5. Стопанина  27.06.2011 г. | 13:46 ч.

  Тогава откъде знаете, че ваксините не са ефективни и са вредни?

  От собствените им листовки:
  http://www.ivanstamenov.com/2009/09/499/

  Уважаеми гости, ако продължавате тази безсмислена „дискусия“, ще се наложи да заключа коментарите за една седмица, докато се уталожат страстите. Сега е моментът дебатите да продължат във форума.

 6. Fluti  27.06.2011 г. | 21:22 ч.

  Заповядайте в темата във форума: http://www.ivanstamenov.com/forum/index.php?topic=495.0

 7. Fluti  29.06.2011 г. | 16:10 ч.

  Само да вметна, че вече съм с бан (не думай! 🙂 ) от форума, та да не се хабите да говорите с мен там. Щото Стопанина леко е пропуснал да го напише в темата.

 8. P.E.A.C.E.  01.07.2011 г. | 16:28 ч.

  http://vaksinite.eratrio.com/
  Ето много добър сайт, където се виждат всичките „помощни“ вещества.
  Според мен това е само драскотина на повърхността, както от FDA признават – може да са махнали живака в някои ваксини, но все още има „trace amounts“ (остатъчни количества).

 9. Fluti  02.07.2011 г. | 01:56 ч.

  Хехе, „формалдехид (отрова за мишки)“ – да бяха написали поне „консервант за трупове“ (може да го ползвате за виртуалния ми труп във форума, да можете по-дълго да се погаврите с него, виждам, че ви харесва 🙂 ). А ти знаеш ли, че формалдехидът е естествен продукт на човешкия метаболизъм? А чувал ли си принципа „Дозата прави отровата“? Несериозно е да твърдиш, че дадено вещество е отровно и вреди, без да упоменаваш в каква доза.

 10. P.E.A.C.E.  02.07.2011 г. | 11:35 ч.

  А ти знаеш ли, че формалдехидът е естествен продукт на човешкия метаболизъм?
  Да, организмът го изхвърля, като естествен отпадък.

  А чувал ли си принципа “Дозата прави отровата”?

  Това не е някакъв вселенски закон. Още повече, че тук не става дума за лекарство, защото формалдехидът във ваксините не го слагат за да придобиеш „имунетета на стадото“ (хихи), нито пък индивидуален такъв. За консервант го ползват.
  Ей затова те баннаха от форума.
  Защото повтаряш едни и същи откровени лъжи като папагал!

  За протокола просто, би ли се съгласил, на живо, пред камера, да демонстрираш кое е „полезното“ количество формалдехид, като си го инжектираш подкожно или мускулно. После ще обясниш положителният ефект и естественно, както всичко полезно, през какъв интервал от време, ще продължиш „полезната“ практика?

 11. Мислещ  03.08.2011 г. | 23:53 ч.

  Ние си коментираме, но нещата си вървят по своя ход.
  Днес прочитам следната информация:
  Социални помощи – само срещу имунизация на децата

  Пълни социални помощи на семействата с деца ще се изплащат само ако са направени всички задължителни имунизации и профилактични прегледи. Липсата на едно от условията ще доведе до орязване от полагаемата сума.

  Това реши правителството, след като одобри правилника за прилагане на Закона за социалното подпомагане.

  Целта на промените е засилване на дисциплиниращия ефект за родителите и стимулиране на отговорното родителство, посочват от кабинета.

  Много родители в момента отказват имунизации заради това, че според тях те носят рискове.

  На това ли му казват „Демократичен и Свободен Избор“ ?!?

 12. P.E.A.C.E.  04.08.2011 г. | 12:59 ч.

  Целта на промените е засилване на дисциплиниращия ефект за родителите и стимулиране на отговорното родителство, посочват от кабинета.

  Просто не знам как да коментирам това. На няколко пъти почвах да обяснявам разни неща и трия после.
  Ако това не предизвиква у читателя нещо смесено между „смях от очевидното“ и „страх, че сме много зле“, то може би напълно си заслужаваме българските съдби…
  Знам, че не е по темата, ама „конспиративната“ история ако е вярна, то в момента ние не сме дори и жалки подобия на своите предци… за съжаление 🙁

 13. Стопанина  04.08.2011 г. | 14:07 ч.

  …дисциплиниращия ефект за родителите…

  Какво има да му се обяснява?
  Репресивни мерки с дисциплиниращ ефект.
  Кратко и ясно.

 14. Аха  04.08.2011 г. | 22:38 ч.

  Слушал съм оправдания на родители от сорта на „…ами сложихме ваксината щото няма да го вземат детето на градина…“. Те знаят за това, че могат да си увредят детето, но все пак, по-лесно е да си нямат проблеми с градината. Това е страх, не само че ще се разправям с даскали и чугунени глави от ХЕИ ами и ще крещя ако трябва, аз ваксина няма да позволя да сложат на детето ми

 15. Живко  13.10.2011 г. | 22:29 ч.

  Да и аз мисля, че са си „тихо оръжие“ спрямо хората

 16. Даниела  29.10.2011 г. | 11:00 ч.

  В България все още имунизациите не са толква стриктни. Като пример ще ти дам САЩ където децата до 1 клас получават 33 дози от 10 различни ваксини. На бебетата слагат ваксини по 5 наведнъж, затова и смъртността при новородените деца е най-висока в САЩ. Родителите нямат право да отказват ваксини, защото децата им не ги приемат в детски градини, училище, отказват им застраховки и какво ли още не. С една дума светът е едно страшно място за живеене, какво ли чака идните поколения след тая безразсъдна имунизация.

 17. Dani  29.10.2011 г. | 15:47 ч.

  @Даниела
  САЩ където децата до 1 клас получават 33 дози от 10 различни ваксини. На бебетата слагат ваксини по 5 наведнъж

  Това е повече от ужас и репресии!

 18. Елена  08.11.2011 г. | 15:02 ч.

  „Целта на промените е засилване на дисциплиниращия ефект за родителите и стимулиране на отговорното родителство, посочват от кабинета.“
  Лелеееее, а уж Хитлер и Сталин били садисти!!!!
  Какво е „отговорно“ родителство? Пред кого трябва да отговаря един родител?! Пред държавата (с всичките й потискащи и антихуманни изисквания и закони) в комбинация с мощната фармацевтична индустрия, или пред собствената си съвест, сърце, пред здравето на собствените си деца?!
  Пфуууу, възмутително!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.