14 знака, предвещаващи края на съвременната цивилизация

(Преводен материал)

Мнозина вярват, че светът — такъв, какъвто го знаем — ще свърши на 23 декември 2012 г. Бих казал — това са небивалици. Много по-точно е да кажем, че краят на нашата цивилизация вече е започнал. И това не означава свършек на планетата; означава приключването на една епоха и зараждането на нова. Живеем в преходен период между два отрязъка от време. Този преход обаче ще е най-опустошителният и скъпо платеният в историята на човечеството.

Не чакайте до декември 2012 г., за да се огледате за предупредителните знаци. Предлагам 14 знака, че светът — такъв, какъвто го познаваме — постепенно се срива и в наши дни. И ще започне нова епоха. В бъдеще, когато мислят за нашето време, то ще е миг от историята. Но за нас, които живеем сега, сякаш това време се движи със скоростта на охлюв. Нека все пак не се заблуждаваме: Ние живеем в началните страници на края на съвременната цивилизация и след нея ще възникне един нов свят — много различен от този, който познаваме днес.

#1
Торнада, урагани, земетресения и цунамита

Първоначално зачестяването на тези явления изглеждаше като случайност; но сега са закономерност. Времето става все по-екстремно. Над 120 торнада наскоро връхлетяха централните щати на САЩ. Тексас гори и страда от изтощителна суша. А където има засушаване и пожари, има и наводнения. Това е само началото… обърнете внимание на следващите странни прояви на времето през идните 18 месеца.

#2
Мълчанието на пчелите

Изчезването на пчелните колонии продължава да се разраства в Северна Америка (и не само там – бел. Стопанина). Вече знаем, че частично този проблем се дължи на химическите пестициди и вероятно се усложнява от ГМО-тата. Но химическата индустрия прави всичко по силите си да прикрие или да отрича тази истина, докато пчелите, опрашващи растенията по света, страдат от невиждан досега колапс в своята популация.

#3
Провалът на ядрената наука

Катастрофата във Фукушима показва едно нещо: Учените са гибелно арогантни, когато планират мащабни проекти, тъй като редовно не взимат под нужното внимание опустошителната сила на Майката Природа. Ядрената наука ни беше обещала чиста, зелена енергия — реално ни донесе тиха и невидима отрова, която заразява планетата.

#4
Яростното гонение на WikiLeaks

В епохата, в която властват измамите и заблудите, няма място за истината. Затова тези, които казват истината (като WikiLeaks) са гонени и наричани престъпници.

(Бел. Стопанина: Откакто научих, че гаранцията и съдебната защита на Джулиан Асандж е платена с пари, внесени от адвокат на фамилия Ротшилд, вече не съм толкова убеден, че WikiLeaks е това, което много ми се искаше да бъде. Безспорно има много истини сред материалите, но покрай тях безспорно се провежда и организирана политика — например за „ядрените програми на Иран“ и по линия на „11 септември 2001 г.“. Важното тук е, че аргументът в статията си остава валиден — разследващата журналистика е особено опасна професия.)

#5
Възходът на медицинската полицейска държава

Акции на специалните части (SWAT) като тази срещу Мериан Годболдо в Детройт са само началото. (Става дума за скандален случай, при който властите опитаха да отвлекат дъщерята на една жена, която отказвала да тъпче детето си с психиатрични лекарства – бел. Стопанина) Истината е, че медицинската система отдавна използва оръжия и по-префинени средства, за да наложи своите ваксини и химиотерапия.

Здравната система стана толкова безполезна, корумпирана и опасна, че медицинският диктат вече може да се наложи само когато изпраща въоръжени мъже срещу хората, които трябва да бъдат „убедени“ да си взимат хапчетата. Когато човек е принуждаван да прави нещо под дулото на пистолет — това е заплаха срещу здравето и свободата ни.

#6
Увеличен дефицит на храни и намалена реколта

Забелязахте ли как скачат цените на храните? И това е само началото. Цените ще продължават да растат до небесата през идните години. Това лесно може да се прогнозира заради проблемите с природните бедствия, изчезването на пчелите, глобалното замърсяване с ГМ сортове. Истинската храна става все по-оскъдна в нашия свят. Може би сега е моментът да се замислите за собствено производство.

#7
Унищожението на света от енергийните компании

Радиоактивното замърсяване от Фукушима не е единственият начин, по който енергийните компании съсипват планетата. Да не забравяме за Deepwater Horizon и петролния разлив в Мексиканския залив. Този разлив всъщност още не е приключил. И днес, една година от началото на проблема, продължават да тровят залива с корексит.

#8
ГМО като напаст за нашата планета

Тази може да се окаже най-неприятната глава от последните страници на нашата цивилизация — ширещото се генетично замърсяване на планетата чрез генно-модифицирани организми. Едно престъпление срещу природата и срещу човечеството. Това е един „генетичен разлив“, подобен на нефтените, но с тази разлика, че може би никога няма да бъде овладян.

Стоките с изкуствено ДНК ще изместват естествените храни, докато накрая отчетем невиждани загуби в реколтата и се обречем на гладна смърт. Използването на ГМО без преувеличение може да се нарече сатанинско явление в съвременното земеделие. Мотивите за производството и разпространението на такива храни-мутанти произлизат от чистото зло.

#9
Тиранията и криминалните действия срещу останалите храни

Пие ви се прясно мляко без химически добавки? Няма да го намерите. А тези, които могат да ви го предложат, вече са атакувани заради „престъпления“ като това, че са опитали честно да продадат няколко литра на съседите си. Идват ченгетата и ги арестуват. Има нещо напълно сбъркано в сегашния свят и то се случва всеки ден из цяла Америка.

Наскоро стана ясно, че федералните служби са вдигнали мерника и на амишите! (Амишите са религиозна общност, известна с консервативното си отношение към технологичния прогрес и с практиката си да консумира предимно собствено произведени храни – бел. Стопанина)

#10
Неограниченото отпечатване на пари без покритие

Икономическата система вече се провали на няколко пъти и наближава нов колапс. А глупавите (дали? – бел. Стопанина) политически лидери могат единствено да измислят „решения“, които реално само допълнително ускоряват икономическите проблеми. Безотговорното печатане на пари без покритие от страна на Федералния резерв и другите „спасителни мерки“ са класически знак, че наближава краят на сегашната система. Икономическата лудост е видима за всеки, който все още може да прави елементарни сметки.

#11
Сриващият се интелект на широката публика

Един от най-обезпокоителните знаци, че нашата цивилизация е пред падение, се явява значителното затъпяване на хората. Тези, които имат интерес към безсмислени теми, както и зомбитата, които гледат CNN, преобладават в пейзажа и не допринасят с нищо за света. Те са „безмозъчните консуматори“, които бързат да се ваксинират, гледат телевизия и ядат фабрични боклуци, наричани храна. Освен това са дрогирани с психиатрични лекарства и вярват на всичко, което им кажат властите. Повечето от тези хора, разбира се, няма да преодолеят тежкия преход между двете епохи.

#12
Пълното и аморално фабрикуване на новини

Значителна част от новините в корпоративните медии днес са изцяло измислени и дирижирани. Примери за това са начините, по които се представят теми като: акта за раждане на Обама, войната в Либия, икономиката на САЩ и държавния дълг. Каквато и тема да вземем, всичко е толкова неистинно и невероятно, че на един интелигентен човек, който гледа или чете тези новини, не му остава друго, освен да избухне в смях.

Имаме ясен знак, че масмедиите вече, дори да искат, не могат да съобщават истината и  съответно се налага да прибягват до развяването на още повече лъжи и политическа пропаганда. Важи и за здравната реформа, и за съдбата на паричната система, и за каквото се сетите.

#13
Несекващото фармацевтично замърсяване на света

Отровите за планетата и хората не се изчерпват само с разпространението на ГМО и радиацията. Има и фармацевтично замърсяване, което може да се разглежда в две направления. От една страна, фармацевтичните фабрики изхвърлят продуктите си в реките, а от друга — много над половината човечество по света ежедневно приема някакви химически лекарства. След като лекарствата преминат през телата им, се отделят и попадат във водата, където започват да дрогират рибите. А лекарствата се отделят и чрез екскрементите, които се преработват и се пакетират, а след това се продават като „естествена тор“.

#14
Радиоактивната храна в търговската мрежа

Ето още един знак — поредната мерзост: Световното производство на храни вече е замърсено с радиоактивни частици от Фукушима. Властите ни убеждават, че нивата са „ниски“, но ни спестяват важната подробност, че радиоактивни изотопи на цезий ще останат в храните в течение на няколко столетия.

Човечеството как ще оцелее след всичкото това излагане на радиация от химиотерапията, радиоактивната храна (дори солта и подправките вече се подлагат умишлено на радиационно облъчване – бел. Стопанина), рентгеновите апарати, скенерите по летищата и дори от скритите мобилни рентгени, които ви облъчват при влизане в обществените сгради и футболните стадиони? Общото радиационно облъчване вече е на такова ниво, че наближаваме точката, в която ще говорим за масов стерилитет. А може би безплодието на хората е крайната цел…

Знаци като тези и други тепърва ще зачестяват

Декември 2012 година може да се окаже междинен момент в кризата. Може и да е дата, след която ще се задействат ускорени процеси или ще започнат да се разплитат нещата. Но не се заблуждавайте: Ние вече сме свидетели на пропадането на съвременната цивилизация. И всеки от нас седи на първия ред — а може да има главна роля в шоуто!

[… съкращения на лирични отклонения …]

Пазете се от корпорациите, от държавните власти, от „самарянските“ институции, които работят като параван за разни частни интереси. Не позволявайте да бъдете управлявани от която и да било институция, която съществува единствено на базата на илюзорната власт и е проектирана от човешката алчност.

И бъдете подготвени за ускоряването на събитията, които ще сложат край на настоящата цивилизация. Ако четете това, може би вие сте бъдещето на човешката раса. Имате висше морално задължение да останете живи, да запазите гените си и да сте в състояние да изградите Новото човечество, което ще се яви, след като съвременното потъне в историята.

Автор: Майк Адамс

Източник: Natural News

Превод и подбор на илюстрациите: Стопанина

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

4 коментара за "14 знака, предвещаващи края на съвременната цивилизация"

 1. Мислещ  05.05.2011 г. | 01:00 ч.

  Няма да скрия, че автора Майк Адамс прави супер попадения със своите статии. Тази не прави изключение, да отдадем нужната похвала за труда по превода на „Стопанина“.
  Аз ще си позволя да ви препратя към една друга негова статия, която си заслужава вниманието.

 2. ------  05.05.2011 г. | 15:21 ч.

  Само аз ли вярвам, че цунамито в Япония е причинено от човешка намеса? За мен хората, стоящи зад 11 септември, стоят зад последните природни бедствия. А сега със „смъртта“ на Осама си създадоха основа за нови терористични атаки.
  Мисля си – 11 септември 2012, тогава ще сме свидетели на нещо голямо – „отмъщението“ на Ал Кайда. Естествено, че до този момент ще има нови атаки, предимно случващи се на датите 11 и 29. Има нещо особено в това число 11:
  – полет 11; 11 души персонал на борда; двете кули имат по 110 етажа и приличат на „11“ погледнати отдалече; 11 септ е 254-тия ден от годината……примерите са много. 911(9+1+1=11) дена след 11 септември е 11 март 2004, тогава бяха атентатите в Мадрид. И точно 7 години след това е цунамито.
  12 Януари 2010 имаше земетръс в Хаити, какво ни кара да си мислим, че не са искали да го направят на единайсти? Много автори пишат за оръжия предизвикващи земетресения, не мисля, че имаме основание да се отнасяме с пренебрежение!
  7/7/2005(2+5=7) бяха атентатите в Лондон! Защо има толкова много странни съвпадения, кой стои зад тях?
  Вярвам, че сме затънали до ушите в конспирация и всички дремем, облъчват ни със скрити послания в музиката и филмите, главно на сексуална основа. Някои индивиди наистина заговорничат срещу нас и ни карат да изпростяваме, много е важен и страха. Секса и страха са нещата с които ни контролират най – добре. Списания като космополитан не са нещо целящо само парична печалба. Манипулативни тактики като „25-ти кадър“ са нещо останало в историята, вече всичко е много по – развито. Холивудските филми са нещо с което ни подготвят за НСР, погледнете последната година – беше пълно с филми за извънземни, няма да се шашна правителствата да обявят съществуването на извънземни и да създадат нов измислен враг като Осама.

 3. Иван Ралчев  05.05.2011 г. | 19:22 ч.

  Благодаря за превода и снимките, Стопанино 🙂

 4. Румен  08.05.2011 г. | 19:52 ч.

  За съжаление май всички неща, които се случват в момента, вече сме ги гледали в т.нар. филми за конспирациите… Т.е. според невярващите това са само измислени конспирации, но като се гледа преди колко години са правени филмите, нещата, които „предсказват“ и сегашните събития, ма има доста истина в тези филми…

  А колкото до природните катаклизми от последните години – системата HAARP, която е изградена в Аляска, може да прави точно тези неща, за които пише автора на горния коментар… Включително земетресения и управление на ураганите.
  Всъщност може и много по-лоши неща, особено като се има предвид, че американците постоянно увеличават мощността й…
  Щом с 30 вата мощност може да се излъчи импулс, който да се отразява в нефтени полета на дълбочина над 100 метра дали искаме да си представим какво би станало, ако към земните недра се излъчи импулс с мощност 1 гигават?! А тази система в момента може да излъчи толкова… А увеличението на мощността й продължава…

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.