Мистериозен вирус със симптоми на СПИН вилнее из Китай

Из цялата територия на Китай се появяват случай на заболели от нов мистериозен вирус, симптомите на който наподобяват тези на СПИН и ХИВ. Според наскорошна публикация на The Epoch Times, пациентите, носещи силно заразното заболяване, страдат от значителна загуба на тегло, нощно изпотяване, вкочанени крайници, жестоки болки по цялото тяло, проблеми със ставите и мъчително повръщане. Болестта води до рязък спад в броя на белите кръвни телца и съответното отслабване на имунната система.

В преводен материал на китайското издание New Express Daily се обяснява, че хората със СПИН-оподобния вирус — който се разпространява чрез телесни течности, включително слюнка и пот — страдат от почти всички симптоми на болните от СПИН, макар изследванията им редовно да показват, че болестта не е СПИН, а друга.

Експертите не са в състояние да идентифицират заболяването или източника му.

Наскоро репортер на New Express Daily интервюира 30 различни пациенти със заболяването, за повечето от които се предполага, че са се заразили след полов контакт. Но няколко от тях са се заразили по друг начин, включително след кръвопреливане от роднина или при гостуване в дома на приятели.

Има покъртителни истории като тази:

„Първоначално мислех, че просто съм настинал, така че продължих да участвам в различни събирания — обяснява пенсиониран военен офицер, който е един от болните. — След това обаче над 100 от колегите ми в армията, роднини и приятели се заразиха от мен.“

По последни данни китайското министерство на здравеопазването е поръчало епидемиологични изследвания в шестте провинции на страната с най-много болни. Това са Пекин, Шанхай, Жеджианг, Хунан, Джиангсу и Гуангдонг. До момента няма окончателни резултати, които да установяват причините или източника на болестта.

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

3 коментара за "Мистериозен вирус със симптоми на СПИН вилнее из Китай"

 1. Hristo  05.05.2011 г. | 00:27 ч.

  Zdravej, mnogo interesno. Predi mesec,dva, 4etoh nqkyde 4e ima plan da se pusne smyrtonosen virus v Kitaj, kojto 6te e aktiven predimno za kitajci ili (jylti). No ne pomnq dali v tvoq website go bqh vidql tova. Moje bi ne. Ako ne znae6 za tova 6te opitam da go namerq i da ti pratq ama dali 6te moga da se setq kyde be6e…

 2. Стопанина  05.05.2011 г. | 00:35 ч.

  Потърси го, моля те.

  Много е важно за мен.

 3. Тим  05.05.2011 г. | 10:44 ч.

  По всичко изглежда, че въпросният вирус или много подобен е активен от около две години, което естествено не изключва вероятността да е планиран и насочен към азиатците:

  http://www.infowars.com/new-infectious-disease-spreads-in-large-areas-of-china/ – New infectious disease spreads in large areas of China, June 4, 2009

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.