Поредно изследване: Живакът във ваксините уврежда мозъка

Токсичното въздействие на живака – известен още като тимеросал във ваксините – за пореден път беше потвърдено. Този път от учени към Бразилския университет. Техният доклад е шестият значителен само в рамките на няколко месеца, който заклеймява използването на живак в медицината – аргументацията е, че живакът нанася сериозни поражения върху мозъка и е свързан с появата на аутизъм и други заболявания при децата, а при възрастните води до развитие на Алцхаймерова болест.

Д-р Жозе Дореа и неговите колеги са извършили продължителен, задълбочен и критично признат анализ на информацията от различни по-ранни проучвания и актуални бази данни. Акцентът е бил върху въздействието на тимеросала и/или етилживака върху нервните тъкани.

Резултатите са категорични, че тимеросалът е силен невротоксин, който се натрупва в мозъчната тъкан и там нанася свирепи поражения, като необратимо уврежда или умъртвява нервните клетки.

Автор: Итън А. Хъф

Източник: Natural News

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.