Войниците, оцелели в Ирак, загиват в лапите на фармафията

Те оцеляват след пожарите, бомбените експлозии, терористичните нападения и изтощаващите условия в пустините. Но след като се завърнат вкъщи, за да търсят лечение на психическите терзания, съпътстващи войната, американските войници масово биват убивани от фармацевтичната индустрия.

Един от най-пресните примери е случаят на главния пилот Антъни Мена, който се завръща от Багдад и скоро след това умира заради токсичния коктейл, предписан му като част от терапевтичното лечение. Както съобщи и «Ню Йорк Таймс», при аутопсията токсиколозите са открили осем предписани лекарствени продукта в кръвта на младия мъж.

Тези лекарства са включвали обезболяващи, сънотворни, антидепресанти и седативни средства. Медицинският специалист, извършил аутопсията, пише в заключението, че 23-годишният Антъни Мена е починал след натравяне с множество токсични фармацевтични продукти.

Кой убива повече войници – вражеските войски или фармафията?

Отговорът в продължението на статията (на английски): NaturalNews

Коментар от Стопанина: Не превеждам целия материал, тъй като отговорът на въпроса е загатнат още в увода. По-важно може би е да отбележим, че същите тези лекарства се предписват не само на американците и не само на войниците…

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Един коментар за "Войниците, оцелели в Ирак, загиват в лапите на фармафията"

  1. Димитър  03.03.2011 г. | 12:12 ч.

    Естествено! Пенсионерите не са желани особено много напоследък.При това военни пенсионери.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.