Официален САЩ извършва птичи холокост, жертвите – милиони

Министерството на земеделието на САЩ (USDA) се занимава с нещо, което може да бъде окачествено като птичи холокост – става дума за програмата Bye Bye Blackbird, заради която бяха отровени десетки милиони птици през последното десетилетие. От USDA дори докладват за резултатите от отровителската си кампания – бройката на жертвите е качена като PDF на собствения им сайт. Понеже е възможно властите да премахнат файла, негово копие може да бъде изтеглено и от NaturalNews.

Документът показва, че само през 2009 година са отровени и избити следните птичи популации. Действията на USDA са били умишлени и за целта са използвани пари на данъкоплатци. В списъка с „умишлено умъртвени“ и „убити/евтаназирани“ са:

Кафявоглави воларки: 1 046 109
Европейски скорци: 1 259 714
Червенокрили косове: 965 889
Канадски гъски: 24 519
Гракли: 93 210
Гълъби: 96 297

+ десетки хиляди гарвани, гугутки, патици, соколи, сипки, чайки, ястреби, чапли, сови,
свраки, врабчета, лястовици, пуйки, лешояди, кълвачи и др. Таблицата даже показва, че от USDA „неволно“ са евтаназирали един гологлав орел.

Други животински видове, станали жертва на USDA през 2009-а:

Бобри: 27 000
Американски рисове: 1700
Койоти: 81 000
Сиви лисици: 2000
Планински лъвове: 336
Мормоти: 1900
Бодливи прасета: 130
Миещи мечки: 12 000
Катерици: 20 000
Диви прасета: 30 000
Вълци: 478

Масови убийци във властите проповядват „НЕ“ на насилието?

Нека имаме предвид, че убийствата на животни са проява на насилие. И все пак, като резултат от последните стрелби и покушения, представители на властите в САЩ тичат наляво-надясно, за да кряскат колко не одобрявали насилието. Разправят: „Насилието никога не трябва да се използва за решаване на проблеми.“ Само че делата им говорят нещо различно.

Насилието срещу животни не просто е толерирано и одобрявано от федералното правителство, но дори е поощрявано. Тъй като се занимават с убийствата на птици, пантери, патици и други животни, властите на САЩ активно са замесени в широкомащабни актове на насилие срещу прородата – буквално избиват милиони животни, при това ежегодно.

Цитираните бройки бяха само за 2009 г. Подобни числа за избити животни се появяват в докладите на USDA и за други години – като това продължава назад чак до 1960-те, когато започва програмата Bye Bye Blackbird. По мои сметки, министерството USDA е пряко замесено в убийствата на поне 100 милиона животни в Америка през изминалите четири десетилетия. Това е същински холокост и престъпление срещу природата.

Ами какво да кажем за хората?

Редовно повдигам този въпрос и в другите си статии: Ако властите на САЩ могат да избият, без да им мигне окото, десетки милиони птици и бозайници, които били станали „досадни“, какво се предприема срещу човешката популация, която става „твърде многобройна“ и също трябва да бъде контролирана?

Дали ще ни хранят с отрови с надеждата, че ще измрем като птиците? Веднага се сещам за няколко действия в тази насока. Можем да си говорим за флуоридизация на водата. И за хранителните добавки. И за ваксини. Изобщо за фармацевтиката.

Между другото държавата никога не говори за убийства. Ставало дума за „евтаназия“.

Единствената разлика е, че убиват хората по-бавно.

* * *

Автор: Майк Адамс

Източник: NaturalNews

Бел. Стопанина: Преводът е със съкращения.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

3 коментара за "Официален САЩ извършва птичи холокост, жертвите – милиони"

 1. zaharia  28.01.2011 г. | 01:26 ч.

  Това е то лицемерие и демагогия – правят се на природозащитници, проповядват намаляване на въглеродните емисии и прочие пък в действителност са най-големите унищожители и замърсители на природата… Не можах да разбера само какво са им пречили птиците…

  А колкото до хората, и срещу нас холокоста е започнал много отдавна – то не беше ГМО, то не бяха ваксини, chemtrails и какво ли още не (а може да са ни подготвили и нещо съвсем ново и „екзотично“, само че още не знаем какво ще е точно)… Но както казва народа „каквото си посееш, това ще пожънеш“, така че рано или късно всеки ще си получи заслуженото.

 2. Борис  28.01.2011 г. | 09:36 ч.

  И аз не разбирам, говорим за екофашизъм против хората и за природата, а изведнъж това. Или няма връзка с налагащтите нов световен ред или пък логика.

 3. bobby  28.01.2011 г. | 11:03 ч.

  Аз мисля,че след като сайтовете като този на Стопанина разпориха ваксини,доктори и пр.,те прибягнаха до нещо по-умно.Направиха „финансова евгеника“ т.e-средностатистическите двойки не могат да си позволят да отгледат дете в нормални условия поради цените,таксите за училищатa и т.н.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.