Масово пробуждане по света за вредите от ваксините

Индия прекрати имунизационните си планове – четири деца починали в рамките на минути, след като били ваксинирани. И четирите деца са отишли за ваксинация срещу морбили в Лукнов, Индия, след което някои от тях първоначално са припаднали, а други са „обърнали очи“ и са получили гърчове. Всички те са били на възраст под две години, като най-малкото от тях – бебе само на шест месеца. Децата са починали, преди да получат спешна медицинска помощ.

Корейски политик предупреждава за страничните ефекти от противогрипните ваксини. Д-р Шим Дже-Чеол, който е депутат в южнокорейската управляваща партия, цитира изследванията на тамошния Център по контрол и превенция на заболяванията – официално са отченети 2593 случаи на странични ефекти само от ваксината „срещу“ свински грип. По-леките симптоми са включвали треска, главоболие и алергични реакции, но са били регистрирани и 10 смъртни случая.

Европейският съюз кара своя медицинска агенция да разследва връзката между ваксините „срещу“ свински грип и неврологичните поражения. Резкият скок в случите на нарколепсия и вероятната им връзка със свинската ваксина станаха причина за среща на представители на Европейската медицинска агенция, които трябва да дискутират ваксината Pandemrix като вероятен приничинител на повечето от внезапно появилите се неврологични заболявания.

Образовайте се.
Откажете токсичните ваксини.

Швеция започва открито разследване за неврологичните поражения, нанесени от Pandemrix. В сряда започна разследване срещу ваксината, произвеждана от британската фармацевтична компания GlaxoSmithKline, тъй като се подозира, че е предизвикала резкия скок в случаите на нарколепсия. В скандинавската страна има данни за деца на възраст 12-16 години, които веднага след ваксинацията са показали симптоми на нарколепсията, които са продължили два месеца след поставянето на инжекцията.

Финландски лекари са знаели за неврологичните поражения от ваксината Pandemrix, но месеци наред не са могли да оповестят притесненията си. Причината е, че за да излязят предупредителни материали в „сериозната преса“, трябва да мине достатъчно време, за да се потвърдят предположенията. Във Финландия също са отчетени случаи на наколепсия при деца и подрастващи. От една седмица програмите за ваксинация са прекратени до изясняване на ситуацията.

Ирландка съди фармафиотската компания GlaxoSmithKline заради скандалните опити с ваксини, извършвани през 1960-те и 1970-те години. Въпросната жена, тогава бебе, е била една от „опитните мишки“, а нейните родители не са били уведомени.

Световната здравепогазващата организация (СЗО) е организирала среща на водещи медицински експерти от различни страни в Югоизточна Азия, за да обсъждат хипотетична пандемия, която би довела до масови смъртни случаи и безредици в региона. Срещата се е провела в Камбоджа.

* * *

По всичко личи, че започва рекламната кампания за ваксините, които трябва да бъдат продадени в новия сезон, започващ от края на септември тази година. В клипа по-долу д-р Меркола и Барбара Лоу Фишър от Информационния център за ваксините говорят за новите низости, до които ще прибегне Световната здравепогазваща организация, за да уреди добрите продажби на ортаците си от фармафията.

Интервюто в текстов вариант е тук. (PDF формат)

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

6 коментара за "Масово пробуждане по света за вредите от ваксините"

 1. Georgi  27.08.2010 г. | 23:24 ч.

  Някой има ли повече информация за поставяните в БГ ваксини?

 2. JammerBg  29.08.2010 г. | 21:40 ч.

  🙂 🙂 🙂
  „…Човешко-птичи-свински, хибриден щам…“
  wow

 3. Om Ram  23.09.2010 г. | 19:45 ч.

  Освен това в ЕС забраняват билките

 4. zukerman  28.09.2010 г. | 00:34 ч.

  В някои моменти си мисля, че не всичко още е загубено.

  Днес например една съдийка обяви своя иск срещу служба ГРАО за отказ от ЕГН-си като антихуманно обстоятелство, което е престъпление против човечеството. Цитира заключението на Нюрнбергския процес (YAHOO!!!), който, понеже е санкциониран директно от ГОСПОДАРИТЕ,не може да бъде отхвърлен с лека ръка от никой съд.

  При положително решение, очаквам иск срещу „опръстеняването“ с новите документи за самоличност, което също попада под тълкуването „престъпление против човечеството“ в горния смисъл.

  Първото слушане е на 11.11 в СГС.

  Желаем й успех!!!

 5. Info  30.09.2010 г. | 10:31 ч.

  На сайта http://svobodenizbor.bg/ има информация във връзка с ваксините. Моля подкрепете петицията срещу тяхната задължителност в България!

 6. inranxan  01.10.2010 г. | 11:34 ч.

  даите повече информация за иска на съдииката срещу служба грао

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.