Официално: Намираме се в период на глобално застудяване

Изследователският център Space and Science Research Center (SSRC), който е най-голямата независима организация в Съединените щати, издаде доклад по темата за климатичните промени. В него се отправя предупреждението, че планетата от няколко години се охлажда и се очакват известни загуби от селскостопанската реколта на територията на САЩ и Канада. През следващите 30 месеца се очаквали още по-драматични спадове в температурите, по-значителни и от тези в периода 2007-2008 година.

Източник: Space and Science Research Center

Ал Гор насред глобалното затопляне.

Коментар от Стопанина: В същото време пропагандната машина на глобалистите продължава да бълнува за някакво глобално затопляне. Дори в родните медии четем че е „отнета акредитацията на България за търговия с емисии парникови газове по предварително решение на прилагащия орган по Конвенцията от Киото“. Това било лично съобщено от министърът на околната среда и водите Нона Караджова.

Като се има предвид, че търговията с емисиите така или иначе няма да вдигне ВАШИЯ стандарт на живот, а на такива като Ал Гор, новината не трагична. Пък и честността трябва да е на първо място. Кой иска да богатее от глобални измами, струващи живота на безчет хора от Третия свят?

* * *

Добавка: Великобритания все още покрита от слана. Най студеният месец май от 17 години насам. Източник: Дейли Мейл

Коментар към добавката: Сланата ПОПАРВА, така чe… глобалното затопляне!

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.