Бил Гейтс плаща за блокирането на Слънцето

Започват първите изпитания на скандалната технология за блокирането на слънчевите лъчи, за която усилено се заговори откакто Обединените нации не можаха да постигнат споразумение за ограничаването на парниковите газове. Бил Гейтс, милиардер и собственик на компанията Microsoft, спонсорира разработката на машини, които засмукват до десет тона вода в секунда от океаните и моретата, след което ги разпръскват нагоре. Това създава обширни купчини от бели облаци, които отразяват слънчевите лъчи, за да не достигат Земята.

Британските и американските учени, работещи по тази технология, нямат намерение да чакат подписването на международни спогодби, които да контролират технологиите за умишлена промяна на климата. Те вярват (ориг. believe), че заради провала на срещата в Копенхаген през декември, въглеродните емисии ще продължават да растат безпрепятствено и съответно светът се нуждае от алтернативна стратегия, чрез която да се пази от глобалното затопляне. Източник: Times UK

Коментар от Стопанина: Кой е упълномощил тези учени да се изживяват като олицетворение на света, който трябало да се пази от Торбалан? Приемам облози – коя стратегия на Бил Гейтс и други „филантропи“ като него ще се окаже най-ефективна  за намаляване на „излишното“ човечеството?

А) Ваксините

Б) Блокирането на Слънцето и изкуствената промяна на климата

Тези, които доживеят да разберат верния отговор, са късметлии по подразбиране.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

8 коментара за "Бил Гейтс плаща за блокирането на Слънцето"

 1. sprihav  10.05.2010 г. | 01:06 ч.

  А г-н Гейтс случайно да е чул, че водната пара създава в пъти по- голям парников ефект от CO2? Не е ли забелязал, че ясните нощи са доста по- хладни от облачните?
  Относно облога- няма грешен отговор.

 2. Митко  10.05.2010 г. | 04:38 ч.

  Тая новина е голяма гавра със „зелените движения“ и всички останали, които смятаха че човешката дейсност е причината за така наречените климатични промени 🙂
  Щом Бил Гейтс разбра откъде изгрява Слънцето, и че не хората, а Слънчето влияе на климата… работата на зелените е спукана!!!
  Ама в един филм е казано много ясно: Стремежът на определен кръг хора към НСР, изисква от тях във всеки момент да са готови на жертви!
  Тъжно и смешно настояще очаква милиони гипсирани мозъци, принесени в жертва 🙂
  Данък върху Слънцето обаче ще е звучна плесница за цялото заспало човечество, ако не саботира такава безподобна и цинична наглост!

 3. Георги Георгиев  10.05.2010 г. | 14:21 ч.

  Щом Бил Гейтс разбра откъде изгрява Слънцето, и че не хората
  ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
  НЕ знам дали е така. По-скоро съм с обратното мнение. Това е решение на ГЗ от другата страна, дет се вика. Въпросът е, че има една банда умници, дето са решили да правят облаци и да увеличат отражателната способност на земната атмосфера. Идеята е, че вече сме издървали инфлексната точка и парниковото ГЗ е необратимо по отношение на намалямане на СО2 и другите неща . И веднага идват тия, дето „знаят“ как може да се охлади земята тотално. Даваха един филм за тях…разпрашават сол, тя поглъща влага от океаните и прави облаци…Къде ще пада соления дъжд…не казаха…Важното е да се харчат кинти за нАука
  Едни ще стагнират технологиите, втори ще складират СО2 под земята, тия ще правят облаци….има и други великолепни идеи за усвояване на кинтите…нема страшно

 4. Георги Георгиев  10.05.2010 г. | 14:28 ч.

  А относно бат`Били. След наглата кражба на DOS, подкупване на служители на IBM за масовото недряване на операционната система, той явно е решил, че знае как да се справи с всеки проблем на свето. Това обаче, не му пречи, докът се баламосва на тема ГЗ и решаването на този страшен проблем…паралелно да инвестира огромни суми в проектите за ядрени микрореактори. Когато имаш достатъчно пари да заложиш на всички коне в гонката…поне ще познаеш печелившия кон, гарантирано!

 5. zukerman  29.05.2010 г. | 18:11 ч.

  След като си осигури милиарди от авторски права върху боклучавия „Уиндоуз“, сега какво иска – да плащаме авторски права за слънчевата светлина ли? И не е ли време това изумено стадо да се хване за автоматите и да ИМ покаже къде да зимуватБ

 6. Тим  18.03.2012 г. | 14:35 ч.

  Нова крачка към блокиращата Слънцето технология: Учен настоява за въвеждането ? в употреба, за да се намали „глобалното затопляне“. Джон Латъм е изтъкнал пред британските депутати, че има все по-малко време за решаването на проблема. Тоест иска да се каже, че имаме нужда от незабавни и спешни мерки в тази посока.

 7. Ариман  19.03.2012 г. | 13:10 ч.

  Отговор „В“ -самото човечество… 😉

 8. Александър  19.03.2012 г. | 17:06 ч.

  Георги Георгиев
  А относно бат`Били. След наглата кражба на DOS, подкупване на служители на IBM за масовото недряване на операционната система, той явно е решил, че знае как да се справи с всеки проблем на свето. Това обаче, не му пречи, докът се баламосва на тема ГЗ и решаването на този страшен проблем…паралелно да инвестира огромни суми в проектите за ядрени микрореактори. Когато имаш достатъчно пари да заложиш на всички коне в гонката…поне ще познаеш печелившия кон, гарантирано!

  Освен , ако конете не завършат състезанието 😆

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.