Евангелисти твърдят, че са намерили Ноевия ковчег

Евангелистки изследователи от Турция и Китай твърдят, че са открили останките от легендарния библейски плавателен съд. Той бил под ледовете на планината Арарат в източната част на Турция. Документалистът Юнг Уингчонг от Хонг Конг е цитиран от агенция „Франс-Прес“: „Не сме сигурни на 100 процента, че това е Ноевият ковчег, но мисля, че на 99.9 процента е точно това.“ (Кликнете на линка, за да видите и снимки.)


Бел. Стопанина: Дежа-вю? Този „Ноев ковчег“ е откриван поне три пъти досега, като всеки път се раздухва сензация, „откривателите“ получават средства за още проучвания… и така до следващия път. Цялата история с „Ноевия ковчег“ и как вече турците са обявявали Ной за турчин – можете да четете във второто допълнено издание на „Готи и гети“ от д-р Асен Чилингиров.

Но това „сензационно откритие“ – на практика претоплена манджа – е истинско чудо! То идва в точния момент да вдъхнови шараните и да отклони вниманието им от скандалите със сексуално насилие от деца под покрива на Католическата Църква. Ето един потресаващ клип как пастор блудства с момче от църковния хор. Ако има испаноговорящи читатели, моля, преведете репликите на попа накрая!

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

2 коментара за "Евангелисти твърдят, че са намерили Ноевия ковчег"

  1. Мемо  28.04.2010 г. | 11:49 ч.

    Клипа е абсолютно отвратителен, каквото и да се каже е малко! От друга страна такива гадории хвърлят яко в размисъл: например аз си представям, че по пътя на еволюцията на душата всеки един от нас трябва да премине през целия възможен сценарий от съдби, действия, преживявания и т.н. и че всички ние сме били или ще бъдем на мястото (или в подобни ситуации) на попа или на момчето от клипа. Но дали например педофилите осъзнават дори малко това което правят или са толкова повлияни и ограничени от материята и от физическите реакции в мозъка им, които ги карат да правят такива неща; защо трябва да се учи по този начин? Ей такива работи се питам..

    Иначе клипа не е на испански определено, няма какво друго да е освен португалски (или пък галисийски в краен случай). Нищо не разбрах от репортажа, но за частта която питаш е приблизително това: отчето явно се осъзнава че някой го наблюдава и пита „Кой е? Кой е този(има ли някой)до прозореца? Кой е тук?“

  2. Стопанина  28.04.2010 г. | 17:58 ч.

    „Заобиколен съм от свещеници, които непрекъснато повтарят, че тяхното царство не е от този свят. И все пак те гледат да поставят в ръцете си (да сграбчат) всичко, което могат.“ – Наполеон Бонапарт

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.