Лицемерието на екофашистите Жизел Бюндхен и Ал Гор

Изданието „Бостън Хералд“ пита: „Що за посланик на ОН по въпросите за климата би си построил имение на площ от 6 декара, включващо гараж за 6 коли, асансьор и собствена лагуна?“ Точно това прави посланичката Жизел Бюндхен, наета от глобалистката организация, за да убеждава човечеството как трябва да живее възможно най-аскетично и да плаща въглеродни данъци на световното правителство – в противен случай всички ще измрем, като се почне от полярните бели мечки.


Коментар от Стопанина: Нека видим какво още ще има в имота на екоактивистката: винарна и механа, кухня с прислуга и отделни помещения за иконом, закрит басейн, външен басейн във формата на лагуна и разкрасяващ център… Как точно всичките тези разточителства се връзват с „искреното убеждение“, че глобалното затопляне ще ни затрие в рамките на няколко години, ако не правим това или онова? На сайта си Бюндхен съветва: „Ползвайте стълбите!“ В нейното имение обаче ще има асансьор.

За протокола: Една неудобна истина е, че имението на Ал Гор за един месец консумира електричество, колкото едно обикновено домакинство за цяла година!

Друго за протокола: Вижте и лицемерието на семейство Стинг.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.