Третата световна война в пророчествата на Алоис Ирлмайер

+ Извадка от Креманското пророчество на Митар Тарабич

Немският пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) е живял във Фрайласинг, Бавария. Препитавал се е като търсач на подземни води и строител на кладенци. Става прочут с ясновидските си умения след края на Втората световна война, когато помага на много хора да намерят роднините и приятелите си. Както се случва обикновено, със славата идват и враговете – повечето му противници са го гледали с насмешка, но е имало и такива, които са го обвинявали в шарлатанство. Въпреки че няма данни Ирлмайер да е взимал пари или други облаги за заниманията си, свързани с ясновидството, неколцина завеждат съдебно дело, за да докажат, че е измамник. Съдията – първоначално скептичен, поискал от пророка да каже къде е съпругата му и какво прави. Ирлмайер, макар никога да не е виждал жената на съдията, не само описал подробно заниманията й в момента, но и как точно е облечена. Щом се разбрало, че описанието е съвсем точно, Ирлмайер бил освободен. Баварският пророк предрича годината на смъртта си, а най-известните му предсказания са за Третата световна война. На смъртния си одър казва: „Радвам се, че си отивам сега, за да не преживея нещата, които виждам, че се задават.“

Алоис Ирлмайер – баварският пророк

Алоис Ирлмайер е виждал бъдещето като на филм, но е имало и елементи, които са били символични и трудни за тълкуване – например същността на някои числа. Виденията за Третата световна война са записани и публикувани за пръв път от Конрад Аделмайер.

ПРОРОЧЕСТВАТА ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия Изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел . Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.

След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето. Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти, когато се явяват чуждите войници по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват да бягат в панически ужас на запад. Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздух.

Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват с трите си машини като танкове. Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур (Ruhr), където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел.

Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява. Остават къщите. Не знам какво е това (жълтия прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.

Самолети разпръскват жълт прах между Черно море и Северното море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северното море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати. От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.

Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах. Всичко, до което се докосне, умира, независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома.

След това видях някой да идва по въздуха, от изтока. Пусна нещо в необятното море, след което последва нещо странно. Водата се издигна сама на височината на кула и падна обратно, след което всичко се потопи. И последва земетресение. Южната част на Англия потъна във водата. Една част… изчезна, когато нещото падна в морето. Държавите край моретата са силно застрашени от водата, защото вълните се издигат колкото сгради. И се пенят, като че са пред кипване. Изчезват острови. Част от земята потъва, ако пилотът пусне онова в морето. Кога ще стане това, не знам.

Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа) ще умрат повече хора, отколкото през двете предишни световни войни.

Не отваряйте прозорците. Добичетата ще падат, тревите ще пожълтяват и съхнат, хората ще стават първо жълти, а после и черни. Ветровете ще носят смъртоносните облаци на изток.

Градът с желязната кула (Париж – бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци. Но това е от самите му жители, не от тия, дето нападнаха от изток. Италия също е обзета от бяс. Мнозина се избиват и папата е принуден да бяга, но повечето от неговото обкръжение ще бъдат убити. Църквите ще бъдат срутени до основи.

В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства.

Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.

Ново начало…

Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят от там, откъдето са започнали и прадедите им.

Превод: Иван Стаменов

В тази връзка и извадка от КРЕМАНСКОТО ПРОРОЧЕСТВО  на Митар Тарабич (1829-1899):

“Лошите ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята, а хората ще почнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че целият им труд не струва и колкото лула тютюн, и ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя и ще настане истински мор.

Хората ще бягат от градовете по селата и пак ще търсят планините и горите с трите кръста, та там да дишат и да пият вода. Онези, които избягат, ще спасят и себе си, и потомството си, но не всички и не задълго, защото ще се яви страшен глад. Храна по градовете и селата ще има, но ще е отровена. Повечето ще ядат и за да се наядат, ще тъпчат всичко в устите си и от това ще умрат. Онзи, който пости и изпости, той ще оцелее, защото Свети дух ще го пази и ще е Богу мил.

По време на тоя мор в далечните руски градове ще се появи млад човек на име Михайло. Ще има светло лице и целият негов образ ще е милостив. Хората ще му се чудят, че крачи по небето, а той ще отиде до първия манастир и ще зазвънят всички камбани. На народа, който се събере около него, ще каже:

“Забравили сте кой съм и че не съм умрял, а жив съм отишъл на небето.”

А хората, които го гледат, ще отвърнат:

“Не сме, не сме, ти си свети архангел Михаил.”

На тези техни думи той ще се усмихне благо и ще рече:

“Разпънахте Богочовека и Сина Божи, а Бог ви даде ум да мислите и да обичате всички около вас. Станахте зверове и човекоубийци! Не съм дошъл да ви карам да се плашите и да вярвате от страх, а съм между вас да ви вразумя. Вече няма богати и сиромаси, а вие пак се мразите и убивате. Забравили сте душите си!”

Тогава след Михайло ще тръгнат всички народи и земята ще стане истинска райска градина. Храната ще изобилства навсякъде – и в реките, и в моретата, и в горите. Онези, които тогава се родят, ще живеят щастливо и толкова дълго, че ще забравят кога са се родили.
Михайло ще бъде навсякъде, а най-вече в Цариград, докато хората не проговорят един език и не приемат една вяра. После пак ще си иде доволен на небето.”

В друго пророчество Тарабич казва, че Сърбия и Балканите като цяло няма да са засегнати колкото останалия свят. Но все пак и тук ще се носят части от отровите, а от самолетите на воюващите щели да падат трупове по балканските градове и села.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

108 коментара за "Третата световна война в пророчествата на Алоис Ирлмайер"

 1. някой си  10.02.2012 г. | 16:35 ч.

  Аре сега чак пък толкоз-да слагате под един знаменател леля Ванга и някакви си тъпи шоута… Това си е явна измислица с наследницата,но мисля че леля Ванга за тези десетилетия си е доказала качествата! Иначе с тези пророчества отляво и отдясно….Ами какво да ви кажа-слушам ги с едно ухо,ама действам по старото военно правило-надявай се на най-доброто,но се подготвяй за най-лошото! Няма смисъл да си занимавам съзнанието излишно с тези неща-ако стане-стане-и без това изглежда че много няма да можем да направим…Ако не стане-пак добре… Който е с Бога,винаги минава по-леко,и в дъжд,и в слънце:)

 2. някой си  10.02.2012 г. | 16:37 ч.

  Евала брато-много добре казано!

 3. някой си  10.02.2012 г. | 16:39 ч.

  Помаков,що не вземеш да се скриеш обратно в помашката си дупка,от която си излязъл (извини ме за моят френски:)….

 4. Стопанина  10.02.2012 г. | 16:53 ч.

  @ някой си

  Помаков е изгонен от къщата, може да чете коментарите ти от изтривалката, но не може да им отговаря, тъй като е твърде голям да мине през тясната врата и да се изкаже. Няма смисъл да му пишеш, освен ако не го правиш за лично разтоварване.

 5. Петър Спасов  15.02.2012 г. | 12:27 ч.

  Този жълт (жълто-зеленикав) прах може да е Хлор, използван е и в първата световна война. Wiki – Хлор

 6. inranxan  15.02.2012 г. | 14:52 ч.

  не е хлор – защото хлора е 1 газ а там става дума за прах 2 от него не почерняваш 3 от хлора не умира всичко живо вкл и растенията а от този прах умира всичко живо
  най – близкото вещество с подобни своиства е радиоактивен кобалт

 7. Savana Blue  23.06.2012 г. | 21:26 ч.

  Цитат от горната публикация:
  „Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време.“
  юни 23, 2012
  Супероръжие на САЩ поразява с мълнии
  Американската армия тества ново супероръжие. Става дума не за лазери и релсотрони, а за истински мълнии. Според LiveScience, оръжието на бъдещето може да предизвика мълния на бойното поле. С негова помощ военните ще могат, например, да взривяват скрити от врага мини, или дори да унищожават вражески бронирани автомобили.
  Оръжието работи така: с лазер се създава специален канал във въздуха, по който протича електрически ток. Военните, в действителност, сега могат да контролират мълниите и да ги насочва натам, накъдето те искат.

  източник:
  http://30dumi.eu/2012/06/superora-zhie-na-sasht-porazyava-s-ma-lnii/

 8. Goodman  28.02.2013 г. | 21:30 ч.

  „…Лошите ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята, а хората ще почнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че целият им труд не струва и колкото лула тютюн, и ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя и ще настане истински мор…“

  Струва ми се, че тук става въпрос за т.нар. „чемтрейлс“. Самолетите пръскат в небето, тровят въздуха, оттам водата и земята. Постепенно здравето на хората започва (вече е започнало) да се срива . За това говори и Ванга – „Хората ще падат и умират на улицата без видима причина“ Някои хора започват да се усещат и виждат, че не могат да спрат тези процеси. Тръгват към планините и селата. Идва голям глад и мор…

  И това е нищо в сравнение с отровите от „жълто-зелен“ прах, които ще бъдат изсипани през Третата световна война!

 9. Goodman  28.02.2013 г. | 21:43 ч.

  Ето още малко от пророчество на Митар Тарабич:

  „…Колкото повече хората могат и знаят, толкова по-малко ще се обичат и пазят помежду си. Ще се възцари такава омраза, че разни машинарии ще им бъдат по-близки от най-близките им. Човек повече ще вярва на своята машинка, отколкото на най-близкия си комшия.
  За ония, които ще четат и ще пишат разни книги с числа, ще се смята, че знаят най-много. Тези мъдреци ще оставят всичко на числата и както им кажат числата, така ще живеят и работят.
  Добрите и мъдрите ще видят, че всичкият им труд не струва и лула тютюн и води към провал света, та затова вместо към числата ще се обърнат към себе си, към размишление…“

  Преди години се чудех за какви машинарии става въпрос. На друго място бях открил същото пророчество, като там се говореше за „книжки с числа“.
  Откакто смартфоните и подобни навлязоха масово сред хората, вече не се чудя. То се вижда навсякъде…

 10. Стопанина  28.02.2013 г. | 21:58 ч.

  Откакто смартфоните и подобни навлязоха масово сред хората

  От Слава Севрюкова:

  1962 г. Близко е времето когато тези апарати /чернобелите тогава телевизори/ ще излъчват цветни картини, по-късно ще станат мънички като кибритени кутийки и ще се носят в джоба.

  Интересното е, че старите кибритени кутии, тези от 1960-те, са доста по-големи от по-късните – били са горе-долу с размера на съвременен 4-5-инчов смартфон. А на смартфоните, наред с другото, се гледа и видео/телевизия. Това пророчество направо го е заковала. Особено важно е да се отбележи, че е записано и публикувано преди появата на смартфоните, така че не може да се говори за съвременна манипулация и приписване на думи.

 11. Goodman  28.02.2013 г. | 23:18 ч.

  Стопанина
  Това пророчество направо го е заковала. Особено важно е да се отбележи, че е записано и публикувано преди появата на смартфоните, така че не може да се говори за съвременна манипулация и приписване на думи.

  Това пророчество го чух преди горе-долу 20 (двадесет!) години от баба и дядо на село. Тогава бях малък и ми се стори толкова невероятно, че реших да го запомня, за да проверя дали ще се сбъдне като порастна. Ето че порастнах и ги видях. От там се сетих, че съвпада и с думите на Митар Тарабич. Тогава не съм знаел, нито вярвал, че ще дойдат последните времена през моя живот.

  По онова време хората бяха добродушни – хвалеха се колко години са работили, как са изучили и оженили децата си, какви игри са имали те като деца…
  Сега всички са оскотели. И наши и чужди. Всеки лъже, лъже, лъже…краде, блудства, беснее.

  Къде е Христос??? Не вижда ли какво става? Не се издържа…
  Да идва по-скоро…

 12. Bogatyr  07.07.2013 г. | 23:17 ч.

  Като юноша имах силно влечение към географията. Тогава по телевизията слушах за пророчествата на Ванга. Едно от тях ми направи силно впечатление, защото гласеше: „Курск ке потъне.“ Това се случи в средата на 1990-те. Не можех да си представя, какъв ще да е този апокалипсис, който да накара град в централната част на европейска Русия да потъне при условие, че е заобиколен от хиляди километри суша от всички страни. На 12.08.2000г. подводницата „Курск“ потъна. Това не ми направи никакво впечатление тогава до години по-късно, когато прочетох за сбъднатите пророчества на Ванга. Тогава си спомних за онова телевизионно предаване и моята георафска почуда. Това ме направи и вярващ.

 13. greta cvetkova  13.08.2013 г. | 16:05 ч.

  da.vsi4ki tezi proro4estva sa ISTINA…az samata po bojiqa promisal se varnach v Balgariqa…sled kato rabotech po4ti 10god vav Frankfurt am main…na men v sani6ta mi se dadocha mnogo podobni kartini…sled dalgi posti i skromen jivot v planinata v Bg…slqazoch v gradovete na bg..za da prosve6tavame dezata v pravoslavno hristiqanstvo…na men mi se dade …da zapoznem da mesim sami hlqabat si…da proizvejdame hranite si i da pazim izvorite si…samo taka 6te ozelee balgarskiqat narod…dade mi se oschte,4e idva nqakakva mnogo silna zarazna bolest…ot koqato 4ove6koto tqalo za minuti se prevra6ta v zelena smrad…ot tazi bolest bqacha pometeni vsi4ki ,koito ne sa pravoslavni,a sa6to i tezi,koito se nari4acha takiva,no jiveecha v blud…vidqach o6te kak Bojiata maika sama sliza na zemqata v tezi dni zaedno s archangel Michail i Gavrail,za da se griji za dezta…vidach sa6to antihrista,koito se e nastanil v sarzeto na rakovodnite polizeiski organi i gi rakovodesche…4ervendalesti edri maje,techni slujiteli,polu4avacha vsi4ko,koeto pojelaqat ot hranitelnite magazini samo s podavane na rakata si,na koqato im be vgraden,4ip…no tazi hrana,koqato qdqacha be6e otrovena i te skoro 6te6e da polu4at tova stranno zarazno zabolqavane,koeto vidach…ot koeto se poduvacha ,stavacha izvednaj zelite na ogromni rani i sled tova se prevra6tacha v zelena te4nost…………………………………i nakraja vidqach NOVO NEBE…NOVA ZEMQA i vazkrasnali blizki s novi tela……….vsi4ko be6e tolkova prekrasno i nikoi ne poznava6e al4nost,pari4ni znazi ili druga zla materiqa ot predi….mejdu horata zare6e istinska obi4 mir i lubov……vsi4ki te Govorecha s Boga i s negovite bojii ugodnizi………


  (Бел. Стопанина: az samata po bojiqa promisal se varnach v Balgariqa. – ами тогава какъв е проблемът да пишем и да те четем на КИРИЛИЦА?)

 14. Мария  01.10.2014 г. | 20:09 ч.

  За Ванга съм чела много, обожавам я. Тя е светица. За Митар Тарабич много малко неща зная, а за Ирлмайер чета за първи път. Чела съм много за Нострадамус – много от неговите пророчества също се сбъднаха.

 15. Снежанка  03.10.2014 г. | 08:55 ч.

  ot tazi bolest bqacha pometeni vsi4ki ,koito ne sa pravoslavni,

  :?::!:

 16. fcb  02.01.2015 г. | 22:55 ч.

  Защо тактично се пропуска изречението “ Мисля че това е на Балканите НО НЕ СЪМ СИГУРЕН“
  Аз предсказвам че Китай ще превземе целият свят , но не съм сигурен – така и в двата случая печеля – факт 8)

 17. анннет  25.12.2016 г. | 17:39 ч.

  Някои от коментарите на „Стопанина“ме „хвърлят в оркестъра“направо..хаха…но има нужда от малко разведряване-текста е много страшен…изчетох всичко,макар,че и преди съм ги чела,но друго си е да са систематизирани,прави впечатление,че се пророкува едно и също,като има някаква регионалност на пророчествата…само дето Кейси едно време е казал,че има и някаква процентова вероятност човечеството да измени своя път-и оттам и кармата се променяла,казва,че трета световна няма да има,а само природни катаклизми…скоро ще видим…колкото видим…

 18. Людмил  12.04.2018 г. | 23:37 ч.

  „Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И младите руснаци по нов начин вярват в това, че Богородица се е застъпила за тях.“

  Сещам се за пророчеството на Ванга, дадено през 1984-та: „Ще дойде на света най-старото учение Питате ме: „Скоро ли ще стане това?“ Не, не скоро. Още Сирия не е паднала“, казва пророчицата.

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.