По света и у нас – vol.2 (17.12.2009)

Новините, които НЕ трябва да знаете

ПО СВЕТА: Преговорите за климата в Копенхаген са “замразени” – не защото е малоумно да говориш за “глобално затопляне”, когато в Канада и Русия тия дни отчитат температури, паднали до 30-60 градуса под нулата. Това би било твърде нахално, а на фона на Климагейт – дори безочливо. Причината е, че преди събранието, на което щяха да прецакат развиващите се страни и да си установят световното правителство, беше разпространено едно от проекто-решенията. То разкрива глобалистките планове и че богатите държави са си определили много по-изгодни икономически условия, въпреки че първоначалната идея беше, като по-опасни замърсители на природата, да обезпечават бедните страни. Та скандалният текст изтече от вътрешен човек, медиите раздухаха скандалното съдържание и развиващите се страни, явно и с развиващ се интелект, бойкотираха срещата. Сред възмутените представители са и тези на най-многолюдните държави: Китай и Индия. Последваха ги Южна Корея, цяла сурия азиатски, африкански и такива като Хаити.

Масмедиите

Масмедиите: един не чул, друг не видял, трети не посмял нищо да каже…

ВИДЕО: Дейвид Ротшилд съжалява, че Глобалното правителство е толкова трудно за установяване – барон Дейвид де Майер Ротшилд, най-младият син на банкстера сър Евелин де Ротшилд, отбелязва с разочарование, че установяването на централизирано глобално управление е сложна задача. Но срещата в Копенхаген било добро поле, ако не за друго, поне за опит. В следното видео интервю младият Ротшилд казва още, че на тази среща се сблъскват прекалено много политически интереси. Разбира се, банкстерската фамилия изобщо няма намерение да подвива опашка, което личи от заключителните думи в следното видео:

За протокола: Младият Дейвид Ротшилд е автор на “Наръчник за оцеляване в глобалното затопляне”. Само от това трябва да е ясно, че “драстичните климатични промени” са просто средство за прокарване на драстични политико-икономически промени в глобален мащаб.

Книгата на Ротшилд

ОЩЕ ПО СВЕТА – ОЩЕ ЗА ЕВГЕНИКАТА:

Американски историци и журналисти правят паралели между здравната реформа на Телепромптърния президент Обама и тази, прилагана навремето от Хитлер. Не, това не е поредното своеволно и клиширано сравнение – дават се конкретни примери, пред които пропагандаторите на Обама немеят. Единият от тях дори напуска пресконференцията “възмутен”, че е сравняван с нацистките лекари, извършвали “евтаназия” на своите бедни и “негодни” сънародници. Обиденият американец изтъква, че от 20 години се изказва против легализирането на евтаназията (медицинско убийство на страдащи и “неизлечимо” болни). Когато от публиката го контрират, че не става дума за евтаназия, а за “евтаназия” – тоест обричане на всички тези, които не могат да си плащат за здравеопазване, от пресконференцията отказват по-нататъшна дискусия.

Държавните “комисии на смъртта и масовите убийства” винаги са били желани в политиката на Америка, при това през целия 20 век. Още един материал за здравната и застрахователната реформа в САЩ, в който се прави историческа ретроспекция как през целия изминал век се е подготвяло общественото мнение за приемането на закони, според които почти всеки може да бъде изкаран “негоден” за лечение. По социални, медицински, всякакви причини. Пропагандаторите на тази политика се представят за либерали, прогресивни духове, добряци – дори идеалисти, опитващи да създадат “едно по-добро общество”.

Зелените нацисти: Екологията в Третия райх. Изтъкнато е с подробности как природозащитните организации винаги са били подкрепяни от тираните като средство за контрол. Настоящото “зелено” движение не е изключение. То е подхранвано идеологически и финансово от джобовете на Фондация Форд и банкстерската фамилия Рокфелер. Също толкова добре е документирано, че и нацистите са били върли защитници на екологичните движения – не заради самото опазване на природата, а за да увеличават властта си за контрол и потискане на широките маси. Ако съблечем униформите на нацистите и днешните екофашисти, ще намерим една и съща гола истина.

Базите данни с ДНК – прелюдия към завръщането на евгениката? Статия, в която се разглеждат държавни документи, описващи причините дори на новородените да им вземат генетичен материал. Авторът казва: “Самата идея, че това (ДНК) ще служи за “разпознаване” на тези, които са “негодни” да оставят потомство, е достатъчно основание родителите да внимават, а хората да започнат да изискват по-информирано да има условие за съгласие (за съхраняване на ДНК в бази данни)”. И още: “Повечето родители си нямат представа, че именно правителството прави (по-точно поръчва) тестването и съхраняването на ДНК.”

Обама прокарва политиката на “елита”: аборти на чернокожи срещу печалба. През 1934 година Маргарет Сангър – основателката на Planned Parenthood, пише в писмо до нейния спонсор – Кларънс Гембъл (наследник на корпорацията Proctor & Gamble):

„We should hire three or four colored ministers, preferably with social-service backgrounds, and with engaging personalities. The most successful educational approach to the Negro is through a religious appeal. We don’t want the word to go out that we want to exterminate the Negro population and the minister is the man who can straighten out that idea if it ever occurs to any of their more rebellious members.“

В превод: “Трябва да наемем трима или четирима цветнокожи агенти, за предпочитане такива с опит в социалните служби и с притегателен характер. Най-успешният образователен подход към негрите е позоваването на религията. Не бихме желали да се се разбере, че искаме да унищожим негърската популация, а агентът е човекът, който ще може да изглади идеята (пред негрите), ако изобщо бъде забелязана от техните по-бунтарски членове.”

На 17 юли 2007 г. организацията Planned Parenthood, днес спонсорирана и от фамилия Рокфелер, направи банкет, на който присъстваше и кандидат-президентът Барак Обама. В речта си той обеща, че първото, което ще направи, ако стане президент, е да подпише FOCA („Freedom of Choice Act“ – легализиране на абортите). Точно това и направи – едно от малкото му спазени обещания. FOCA включва де-регулация на индустрията, свързана с абортите, и осигурява безплатни аборти за желаещите. Обама е “цветнокожият агент” с опит в социалните служби и притегателен характер, за когото е бленувала Сангър.

А коя всъщност е Сангър? Поредната откачалка от войнството на евгениката, която си е поставила за цел да създаде “господстваща раса”:

Мръсните тайни на Planned Parenthood – организацията твърди, че се грижи за здравето на жените и благото на човечеството. Само че историята й е пълна с расизъм, омраза и лъжи. Маргарет Сангър резюмира целите на организацията по следния начин: “Повече деца от годните (родители), по-малко от негодните.”

ОЩЕ В ЕМИСИЯТА – ЕВГЕНИКАТА ЛОКАЛНО:

Контролът на раждаемостта ще помогне на икономиката – твърди щатски демократ. Нанси Пелоси, демократичен лидер от САЩ, настоява част от 825-те милиарда(!) долара, с които правителството цели да стимулира икономиката, да бъдат похарчени за поощряване на контрацепцията и за службите, подпомагащи гражданите за планиране на бременността. По-този начин тези служби всъщност ще станат за превенция на бременността. Пелоси е цитирана: “Контрацепцията ще намали разходите на щатите и федералното правителство.” С други думи, САЩ (както и всяка друга “богата държава”) е една корпорация, която разглежда гражданите си като бездушни материални активи, за поддържането на които могат или не могат да се харчат средства! Същата тази Пелоси има пет деца и шест внуци. Досега не е обяснила как по-малкото бебета ще помогнат на икономиката.

Населението на Обединеното кралство трябва да се съкрати с 30 милиона души – казва Джонатан Порит, един от водещите държавни съветници по екологичните въпроси. Екофашистът е патрон и на скандалната новосформирана фондация Optimum Population Trust (OPT), която се прочу покрай политическата среща в Копенхаген с изискването за депопулация на Третия свят. Порит е цитиран да казва: “Увеличаването на населението, съпътствано с икономически растеж, поставя света под ужасно напрежение.”

Списание пропагандира стерилизация на млади жени – печатно издание излезе със статия, озаглавена “Млади, неомъжени и стерилизирани”. В материала 20-годишни момичета споделят защо са се подложили на операция, след която гарантирано никога няма да имат деца. Публикацията е рекламна кампания на “благотворителната” организация Marie Stopes International, извършваща аборти и стерилизации. Произходът на организацията не е тайна – създадена е от нацистко светило в евгениката, което е било привърженик на идеята за стерилизация на цветнокожи и “такива с лош морал”.

Млади, неомъжени и стерилизирани

Холандският парламент обмисля принудителна стерилизация на “негодни майки” – не, това не е новина от края на 19 век, а от нашето “цивилизовано” съвремие. Жените от Холандия, които бъдат определени като “негодни за майки”, скоро може да са принудени да вземат контрацептивни средства – това предлага един проектозакон, разглеждан в тамошния парламент. В текста на проектозакона се казва, че жени, които са отговаряли пред съд заради лошо отношение към децата си, не трябва да имат други бебета. “Лошото отношение” не е ясно определено. А на тези, които откажат да вземат контрацептивни средства, ще им бъдат отнемани децата, за да бъдат отглеждани в сиропиталища.

Интелектуалната болест, наричана евгеника, подобно на екофашизма, е изключително заразна и не подмина дори далечна Австралия – с това би трябвало да е ясно, че заразата се разпространява целенасочено от една и съща лаборатория. Същинска пандемия! Екофашистката организация Sustainable Population Australia е стигнала до “изненадващото” заключение, че поразяването на световната популация е единственият начин да се избегне екологична катастрофа.

Цитирана е и Сандра Канк, тамошен политик, която смята, че населението на страната трябва да се намали от 22 на 7 милиона, за да се преодолее глобалното затопляне. Изказването на лунатичката идва в седмицата, когато огромен айсберг – два пъти по-голям от пристанището в Сидни – се беше устремил към континента и се очакваше при сблъсъка да предизвика локално земетресение от трета степен по Рихтер. Сякаш бездушната ледена маса е искала да разтърси главата на такива като Канк, за да се наместят умствените им процеси, че глобалното затопляне е стара мода и Земята от години се охлажда.

ОЩЕ В ЕМИСИЯТА – ЕВГЕНИКАТА ЛОКАЛНО:

Изтребителния поход срещу популацията – появи се биография на д-р Реймърт Рейвънхолт, един от най-влиятелните привърженици на евгениката през 20 век. Той е инициатор за създаването на поне половин дузина американски и международни организации, провеждащи политика за депопулация. Открито е разглеждал човешката плодовитост като планетарно бедствие. Подпомаган щедро с държавни пари, пропагандира контрацепцията, стерилизацията и абортите, за да излекува “чумата”, която, според него, представляват твърде многото деца.

Съветник на Клинтън: Земната популация надвиши предела си. Д-р Нина Федороф, бивш съветник по държавните въпроси в администрацията на Бил Клинтън, споделя в интервю за предаването “Една планета” на BBC, че “може би вече има твърде много хора на планетата”. И добавя нещо, което вече не трябва да ни шокира: “Трябва да продължим с намаляването на прираста на глобалната популация. Планетата не може да поддържа повече хора.” (“We need to continue to decrease the growth rate of the global population; the planet can’t support many more people.”) Ами г-жа Федороф да се хвърли под влака, щом се е загрижила толкова! Разбира се, тези, които трябва да измрат, сте ВИЕ!

Как евгениката е изтипосана като “умна и морална наука”. Джейкъб М. Епъл – специалист в науката биоетика (едно от многото имена, зад които днес се крие евгениката), иска задължително генетично тестване на кандидатите за изкуствено оплождане, за да се определи кои родители са годни и дали лечението за други няма да се окаже излишно скъпо. Сиреч ако Епъл и другарите му решат, че нямате готини гени, няма да ви позволят да имате деца. Но това не било евгеника, а биоетика! Същият този Епъл преди време се прочу и със скандално писание, в което настояваше, че психично болните не трябва да се лишават от “възможностите” да се самоубият. Демек оставете ги да се бесят и да си разбиват главите в стените. Но и това не било евгеника, а биоетика!

У НАС:

Обама и Борисов пожелаха много здраве на Берлускони. „Говорителят на Силвио Берлускони съобщи, че макар италианският премиер да е със силно главоболие, нощта му е била приятна, защото се е зарадвал на телефонно обаждане от американския президент Барак Обама. Държавният глава на САЩ е пожелал на Берлускони скорошно оздравяване. Междувременно в телефонен разговор и министър-председателят Бойко Борисов е изказал съжаление за варварския акт на насилие, който беше оказан върху италианския премиер по време на митинг на неговата партия, съобщиха от пресслужбата на правителството.“

Малък коментар:

Ухилени, пияни мръсници 1

Банкстерска марионетка, италиански мафиот и руски олигарх – къде го наш Бойко в картинката?

Ухилени, пияни мръсници 2

Мне, Бойко го няма и в разширения състав!

Много, много има да трупа Бойко, докато ги стигне… И нямам предвид мускули или акъл. Друго трябва, друго… Ама трябва ли му наистина? И що като оная жаба, дето видяла, че подковават коня, па и тя подложила крак? Жабата, макар подкована, просто си кряка и се прави на принц, а конете са тия, дето теглят каруцата.

Кой разбрал – разбрал!

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

4 коментара за "По света и у нас – vol.2 (17.12.2009)"

 1. zhelyo  17.12.2009 г. | 03:12 ч.

  А за тази инициатива какво ще кажеш:
  https://secure.avaaz.org/en/save_copenhagen/

  Май са спамнали с нея където се сетиш, вече ми изпада за трети път тези дни.

 2. Стопанина  17.12.2009 г. | 09:30 ч.

  Същото, което бих казал за всяка петиция – загуба на време, а често и на ресурси. За съдържанието на тази съм се изказал в цял раздел – „Климат и хора“. В конкретния случай можеш да го четеш и като „Климат и овце“.

 3. bobI  17.12.2009 г. | 09:45 ч.

  Стопанино,новият световен ред за сега отлага ли се ,или си продължава изпълнението му по плана?

 4. Стопанина  17.12.2009 г. | 10:03 ч.

  Продължава, разбира се – няма начин да се избегне. Предопределено е и ще бъде допуснато свише, „за да се сбъднат Писанията“. Отлагането просто дава шанс на повече хора да се подготвят за предстоящите изпити. Важното е българите да са на страната на Светлината тогава. Ако не са, дупе да им е яко!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.