Климатгейт: “Това не са лоши учени, а истински престъпници!”

Автор: виконт Кристофър Монктън

Ето го резултатът: Тези „специалисти“ по климата говорят празни приказки – но тези празнословия са всичко, което е нужно на „елитната политика“, за да предложи неизбрано глобално правителство през декември в Копенхаген. Там ще си гласуват небивали права да контролират досегашните свободни пазари, да таксуват богатите държави и всичките им парични преводи, да регулират икономиката и екологията на всички държави, както и да конфискуват или отменят всички патенти и права върху интелектуална собственост. Тази малка, но задружна клика от климатолози, която измисли и се възползва от мита за „глобалното затопляне“ – говорим именно за измама – толкова безцеремонно е подправяла данните за температурите, че сега, по техните собствени думи се оказва, че от 1980-та насам температурата на сушата уж се е повишила два пъти повече от тази на океаните. В едно от хилядите писма, изнесени от университета на Нова Англия (където се твори цялата статистика за глобалните температури), се разкрива, че данните са изопачени умишлено, за да прикрият наскорошния спад на температурите. Всъщност от 15 години насам няма никакво значимо „глобално затопляне“ – дори напротив, от девет години има значително охлаждане.

Ал Гор - рекламното лице на "научнообоснован" бизнес за милиарди.

Ал Гор – рекламното лице на „научнообоснован“ бизнес за милиарди.

Има и по-лошо, тези арогантни мошеници – вече няма причина да не ги наричаме така – в течение на години, години, години отказваха да покажат данните за статистиките и с какви програми са правели изчисленията. Вече знаем защо: 15,000-редов документ от компютърния отдел на Отдела за изследване на климата разкрива, че изчислителните програми и входящите данни са безнадеждна каша, изпълнена с противоречия. А в резултат на това и тенденциите за глобалните температури (за идните десетилетия) просто са били съчинени. За жалост, британските изследователи работят орташки с американските си колеги, които пък съчиняват останалите статистики за земната температура – т.нар. GISS/NCDС. И там са засечени многобройни опити изкуствено да се надценява напълно естественото затопляне през 20 век.

И накрая, тези търгаши на измами и печалбари от „глобалното затопляне“– да, точно такива са – са писали помежду си, за да се наговарят в унищожаването на данни, законно изисквани в Обединеното кралство от други учени, които са искали да проверят дали статистиките са правилно съставени. А това заличаване на ценна информация, както ще разберат скоро на собствен гръб, е криминално деяние. Те не са просто некадърни учени – те са професионални престъпници. При това големи престъпници, извъшвали мошеничествата си за сметка на британските и американските данъкоплатци.

Аз съм бесен, би трябвало и вие да сте.

Какво ни казват масмедиите за заговора Климатгейт? Забележително малко. Малцината, които си направиха труда да направят коментар, ни разправят със скърцащи зъби, че случаят бил „много шум за нищо“ и че приятелите им от университета в Нова Англия, както и останалите от същата агитка климатолози, всъщност били добри хора. Не, не са. Това са престъпници.

Заедно с професор Фред Сингър, основател на U.S. Satellite Weather Service, се обърнахме към властите с искане да проучат престъпленията им и ако нямерят нужда, да заведат нужните съдебни дела. Но не очаквам това наистина да стане: тъжно, но Англия се превърна в полицейска държава; бездейните медии в голямата си част са притежавани и контролирани от държавата; а „елитът“ има навика да се грижи за своите ортаци. За наша сметка и за сметка на истината.

Лорд Кристофър МонктънЛорд Кристофър Монктън

Виконт Кристофър Монктън е британски политик и бизнес консултант, който не за пръв път се изказва по темата за „глобалното затопляне“. Преди време благородникът предизвика на дебат гуруто на климатичната истерия Ал Гор, а откакто възникна скандалът „Климатгейт“, неприкрито се възмущава от продажната политика на телевизии CNN и FOX да отразяват достойно и да коментират една от най-големите измами за последното десетилетие.

Превод – Иван Стаменов. Източник.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

3 коментара за "Климатгейт: “Това не са лоши учени, а истински престъпници!”"

 1. Владо  25.11.2009 г. | 17:40 ч.

  Тезата на българския учен Борис Комитов „Започва глобално застудяване“,публикувана в списание „8“, като подкрепа на статията
  http://www.ossem.eu/article.aspx?pg=arl92
  Поздрави!

 2. Иван  25.11.2009 г. | 18:59 ч.

  Жестока статия! Благодаря за превода! 🙂

 3. Longanlon  25.11.2009 г. | 19:12 ч.

  Сила!

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.