Свръхдоза свинщини – vol.1

Пропагандата, целяща масова истерия за свинския грип и доброволното приемане на биотерористичното оръжие, наричано ваксина, може би тепърва се задава. Опозицията, разбира се, също закономерно нараства, а като един от партизанския отряд, ще предлагам седмична или по-честа сводка за най-интересните публикации по темата. Първото издание включва следните десет заглавия:

1. Шотландия приготвя хиляди картонени ковчези, пише местното издание Scotsman. Страната има готовност да изработва по 5000 такива на седмица, като се надява, че ще са достатъчни. Спокойно, достатъчни ще са, ако шотландците проявят разум и вместо да хабят картона за ковчези, го ползват за брошури срещу опасните ваксини.

2. Отава се готви за последиците от масовите ваксинации чрез найлонови чували за труповете – съобщава CBCNews Канада. Казано е с малко по-други думи, но до тези найлонови чували ще се стигне само при реална пандемия, каквато ще има след ваксинациите. Не и преди тях.

Букет от свинщини

3. Погребалните агенции от Ню Йорк се готвят за опела по бързата процедура – информира тамошният сайт YourNabe.com след проведена конференция, организирана от властите. Незнайно как е изчислено, че на хоризонта се задават над 85 хиляди трупа, след като започне грипният сезон със съответните… ваксинации.

4. Британците пък вече мислят за масови гробове – явно техните апокалиптични прогнози са толкова сериозни, че даже картонените ковчези и найлоновите чували няма да им свършат работа. За да е пълен черният хумор(?!), имало планове да мобилизират пенсионирани лекари, за да издават смъртните актове. Толкова много щели да са труповете, че практикуващите доктори нямало да смогнат!

5. Повечето лекари отхвърлят ваксината. Те, разбира се, ще ваксинират всеки безумен доброволец. Но при 60% от самите медици, включително медицинските сестри и санитарите, е останал някакъв разум и любезно ще откажат „лечението“. Нормално, понеже вече се знае, че…

6. Ваксините съдържат вредни съставки, каквито има в препаратите за почистване, спермицидните материали и дори козметичните продукти – пълен списък на боклуците ще намерите в препратката. Силно препоръчително четиво за специалисти и лаици! Тук само ще спомена все още необясненото присъствие на тимерозал (живак под прикритието на друга дума) във ваксините на всички производители, който сам по себе си води до аутизъм и други неврологични заболявания. А в комбинация с модифицирания сквалин (squalene) ще причини и неизчислимо разнообразие от автоимунни заболявания за години напред. От което се подразбира, че всяко „одобряване“ седмици или месеци след тестовете, доколкото изобщо има такива, са наивни и смехотворни.

7. Как са одобрени тези ваксини? – много лесно. Със силна фискална мотивация от производителите. Един от доброволците, участвал в тестовете, говори за пораженията, които вече е получил. Връзката между появилите се здравословни проблеми на човека и ваксината се отрича от „специалистите“. Очаквано, иначе ваксината никога нямаше да бъде одобрена на базата на фактите, а тя ТРЯБВА да бъде одобрена. Материалът е на немски. Тук има резюме на английски.

8. Световната здравна организация разчита на псевдонаука, което води до противоречия в изявленията и цялостната й политика – чудесна статия на Prevent Disease, оборваща ключовите митове в риториката на СЗО и нейните сподвижници в пресата и политиката.

Ти му говориш човешки, то си знае „Тилилей, Тилилей“:

9. СЗО: два милиарда души ще се заразят от свинския грип! Може, защо да не може! СЗО и нейните партньори, разработващи ваксината, би трябвало да знаят най-добре какви са ги забъркали. А че са забъркали коктейл, който наред с гореописаните боклуци, включва и експериментална нанотехнология, която дори на теория има фатално въздействие върху имунната система, също се разбра наскоро. Новината беше подадена от анонимен вътрешен човек на фармацевтичния картел. Кой ли е той?

10. Броени дни, след като се разбра за нано-частиците във ваксините, 56-годишният Джеймс С. Макдоналд беше намерен мъртъв с прострелна рана в главата. Случаят се води самоубийство. Мъжът е оглавявал инвеститорския отдел на Rockefeller & Co, като това беше оповестено от почти всички медии, отразили новината. Така вниманието обаче беше отклонено от факта, че Макдоналд е бил важна клечка и в друга компания на прословутите Рокфелер – става дума за CIIT Centers for Health Research, и по-точно отдела за нано-технологии, фармацевтика и токсикология. Ще намерите името му сред членовете на надзорната комисия (Supervisory Board). Или Рокфелер не прощават за изтичането на информация, или насреща си имаме просто странна поредица от смущаващи съвпадения. Всеки да си прецени.

Споделете публикацията

Google1

За Стопанина

is@otizvora.com | Иван Стаменов — Стопанина пише статии на политически, здравни, развлекателни, исторически и духовни теми. От 2016 г. поддържа „От Извора“, като се издържа от дарения на читателите. Превежда статии, книги и непубликувани досега антропософски лекции. Подкастър и издател на други автори.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.