Покана за фотоизложба

Автор: Любомир Цонев (Институт по физика на твърдото тяло „Акад. Г. Наджаков”, БАН); в сътрудничество с Димитър Колев и Веселина Колева (Институт по астрономия, БАН) и Антонио Сезар Гонзалес Гарсия (Институт по астрофизика, Тенерифе, Испания). На 9 март 2009 г. от 17 ч. в Дома на архитектите, София,
ул. Кракра, в залата на първи етаж ще бъде открита фотоизложба под надслов „Мегалитите по българските земи – какво оцеля до началото на XXI век“. Това е второ издание на изложбата след премиерата й през миналата година в Централното управление на БАН, София, 15-18 септември 2008 г.

Плакат

Сега тя е значително преработена и допълнена с приноси от: Костадин Димов (Казанлък), Светослав Соловьов (Бургас), д-р Любомир Калудов (Бургас). Изложбата ще бъде отворена за посещение до 27 март 2009 г.

Споделете публикацията

Google1

За Сътрудници

В този раздел са поместени интересни преводни или авторски материали, писани или намерени от сътрудници и читатели на „От Извора“. Вие също можете да направите своя принос, като изпратите предложение за авторска публикация или собствен превод на is@otizvora.com.

Всички публикации

Вие какво мислите

Имейлът не се публикува.