Автор Тема: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?  (Прочетена 52641 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
  
Преди време ми попадна една статия, по-скоро едно проучване в сферата на конспиративните теории, направена от един млад човек Рик Клей.

Rik Clay

Който, няколко месеца след като е публикувал своя задълбочен и обстоен анализ за символизма, илюминатите и значението,  което се възлага на Олимпиадата в Лондон през 2012, бил открит мъртъв. Неговия блог „The Cosmic Mind – Космически разум”, е бил премахнат веднага след трагедията. Официалната информация гласи, че става въпрос за самоубийство. Но в интернет пространството, в различните форуми и коментари, които успях да открия, всички които са го познавали изразяват своята изненада и учудване, че този млад човек, зареден с голяма доза оптимизъм, духовно и умствено здрав ( 26годишен /1982 – 28.08.2008/ ) е посегнал на своя живот. Повечето мнения, изразяват съмнения, около смъртта му, и изказват предположения за връзката с направения и огласен от него анализ за Олимпиадата в Лондон - 2012.
Само да вметна, че не съм нагласявал публикуването на преводния материал да стане точно днес, вярвате или не, но вчера рано сутринта - събота 27.08.2011г. разбрах, за датата на смъртта на Рик Клей, която е 28.08.2008г.

Аз няма да взема отношение относно изнесената фактология, която Рик Клей ни предлага. Но няма и да скрия, че прочитайки материала, бях провокиран от разумното и логично разсъждение на автора,  както и от направените взаимовръзки на дати, местности и имена.
Тук във форума има доста материали, по отношение на символизма, масонството и илюминатите, за техните намерения и действия, от миналото та до наши дни. Затова си позволих да предложа на вниманието ви този материал.
Оставям на вас да прецените до колко това е истина и реалност.

Източник:


Лондон – Цион – 2012 готови ли сте за голямата илюзия?

Олимпиадата в Лондон през 2012: Цион (Новият Йерусалим)

Представянето на логото на Олимпиадата в Лондон-2012 през юни 2007, струващо 400 000 лири, предизвика значително недоволство, както относно цената, така и за ужасния си дизайн.


Въпреки обществения натиск, Международният олимпийски комитет непоколебимо и твърдо застана зад запазване на логото. Очевидно, че точно това лого е изключително важно, но защо?


Има много тълкувания, разпространени в интернет мрежата, и те всички се опитват да разкрият истинското значение на символиката в логото. Някои твърдят, че прилича на свастика, на спринтьор и дори на Лиса Симпсън, но това  са нелепи твърдения.

На пръв поглед лесно може да се откроят цифрите 2012, но случайна ли е тази точка по средата?
Ето и отговора.......
Дали пък Олимпийските игри в Лондон-2012 не целят да осъществят мечтата за  Цион – Новият Йерусалим?
Нека ви припомня поемата на Уилиам Блейк – „Йерусалим”

And did those feet in ancient time
Walk upon England's mountains green?
And was the holy Lamb of God
On England's pleasant pastures seen?
And did the Countenance
Divine Shine forth upon our clouded hills?
And was Jerusalem builded here
Among these dark Satanic mills?
Bring me my bow of burning gold:
Bring me my arrows of desire:
Bring me my spear:
O clouds unfold! Bring me my chariot of fire.

I will not cease from mental fight,
Nor shall my sword sleep in my hand
Till we have built Jerusalem
In England's green and pleasant land.


ето и превода на последния коплет:

Аз не ще престана душевната борба
Нито мечът ми ще спи в ръката
Докато не  построим Ерусалим
Върху зелената и приятна Английска земя.


Писател, художник и езотерик от 18-ти век, Уилям Блейк е имал връзки с масонството. Не е ли тази ранна творба декларация за езотеричния дневен ред, предназначен за всички нас? В края на краищата той е "неясен".


Олимпийски игри 2012:  Цион – Уличен план

Цитат
Ще започна, като уточня, че това са мои собствени възгледи. С изследванията си нямам за цел да предизвикам паника и страх или да създавам трибуна за предразсъдъци и омраза. Публикувам тези възгледи просто, за да ви отворя очите. Да повиша осведомеността ви с надеждата, че ако наистина нещо се случи по време на олимпиадата в Лондон през 2012 г., да сте подготвени и да наблюдавате събитие с критично око. Искам да ви предпазя от евентуална заблуда и измама! (бел.Мислещ:  уточнението е направено от автора Рик Клей, )

Ето  карта и сателитен изглед на Олимпийските игри 2012. Нека я разгледаме.


Местността Стратфорд в Лондон е определена да стане домакин на Олимпийското село, което е в процес на мащабно изграждане. В официалния сайт се твърди, че това са последните пустеещи земи в Лондон. Голям късмет, а! Или може би това място е било оставено там в продължение на години за тази цел. Спирам се на последното.

И така ... към темата. Обърнете внимание на мястото на Олимпийското село и улиците с помоща на  Google - Карти.  На пръв поглед изглежда като всяка  друга подобна карта, но аз държа да я погледнем по-отблизо и да обърнем по-специално внимание на имената на улиците.


Ще откриете, че Олимпийското село е заобиколено от улици и пътища с библейски и мистични имена. Ще попитате, това ли е Новият Ерусалим?

Улиците

1. ул. Източен кръст (всъщност част от магистрала А12 или A'20'12) : препратка към "Кръстът на Изтока”
Кръстът на Изтока (известен също така и като  Crux Orthodoxa, византийски кръст и руски кръст) може да се счита за изменена версия на патриархалния кръст, с две по-малки отсечки, едната отгоре, другата близо до основата, в допълнение на основната отсечка.
Интерсно е да се отбележи, че този път е основен, отбелязан с буквата А.
Тъй като във Великобритания има стотици пътища класа А, каква е вероятността от всички тях точно А'20'12 да пресича олимпийското село?
Нека за момент разгледаме формата на буквата А... да, това е горния край на пирамида. И така, доста многозначително е, че единствениат главен път, който 'кръстосва' олимпийското село, е клас А (пирамида) (20)12.

2. Улицата на дърводелците: препратка към Йосиф
Професията на Йосиф е описана в евангелията с гръцката дума ??????, която означава занаятчия, но християнската традиция приема, че той е бил дърводелец.

3. Големият източен път: препратка към Източната звезда
Орденът на Източната звезда е най-голямата доброволна организация в света, в която могат да членуват и мъже и жени. Основана е през 1850 г. от Роб Морис – адвокат и енциклопедист, свързан с масоните.  

Логото на ордена на Източната звезда


Както се вижда, емблемата на ордена е пентаграма – сходна с тази, изобразена  в английските паспорти. Пентаграмата е символ, пряко свързан с почитане на езическото божество Сатан/Сатурн.

4. Ангелската улица: препратка към Гавраил/Светият Дух
Ангели се явяват пред Йосиф и Мария. Ангелите предвестяват раждането на Христос. Ангелът Гавраил се явява на Мария в Назарет, когато тя се венчава за Йосиф и й казва, че ще роди Божия син, още девица. Гавраил я уверява, че божията сила ще направи непорочното зачатие възможно, с думите: “Нищо не е непосилно за Господа.”

5. ул. Водениците на темплиерите
Водениците са принадлежали на рицарите темплиери от ордените Христовите войни  и Храмът на Соломон

6. ул. Църквата
Въпреки че не е посочена на картата, улицата на североизток от комплекса носи името на свещеното за всички християни място за молитва – божият храм или църквата.


Местоположението – Енергийните линии

Олимпийското село се намира между Лейтън и Лейтънстоун. И в двете имена се съдържа терминът 'ley', който на английски означава линейни обозначения на древни забележителности, простирайки се през повърхността на земята. Древните свещени места са разположени в права линия по дължина, варираща от една до няколко мили. Този вид обозначение се разпознава чрез последователно подредени търговски площи или чрез отличителни знаци по повърхността на земята или е част от запазен прав път.  

Нашите предшественици са знаели, че тези древни пътища, мрежа от земни координати, са енергийни източници и свещени центрове.  

Една такава пътека е част от цяла мрежа, която оформя енергийно поле, което пресича земята. Енергията – това е метафизиката в природата.

Дали има доказателства, че такива енергийни линии пресичат Лейтън и Лейтънстоун? Разбира се... и още как.
В сърцето на Лейтън се намира тисово дърво, обградено с бордюр – малка реплика на Стоунхендж.
Олимпийското село е разположено на място пълно с мистична-метафизична, земна енергия. Това поредното съвпадение ли е или е част от генерален план за Олимпиадата 2012, влязъл в действие доста преди официалнотот стартиране на събитието?

Заключение
Очевидно е, че местонахождението на Олимпиадта 2012 е избрано, поради причини далеч по-важни от уползотворяването на пустеещата земя.
Пътищата, обграждащи олимпийското цело, съдържат библейски и масонски препратки, останали скрити с години, сякаш чакащи подходящ момент да станат част от величествен ритуал.  

И не само това; новата отсечка, пресичаща Ангелския път, сякаш оформя грандиозна процесия.
Джийн Пикеринг, носител на бронзов олимпийски медал, казва за ББС:
“Това ще е запомнящо се събитие, което ще оставим в наследство на бъдещите поколения. Спомням си как сутрин тичах по Ангелския път, за да хвана влака за работа и чувах окуражаващите подвиквания на продавачите от близките магазини.”

(бел. Мислещ: да ви обърна внимание, че този материал е публикуван през лятото на 2008г., следователно автора е работил по него преди това, тоест не е знаел какъв ще е бъдещия проект на стадиона. Поразрових се из официалния сайт и вижте на какво попаднах)

Илюминатски символи на Олимпийските игри 2012:
Забележете какво имаме вътре в стадиона. Пирамиди със светещи върхове.…
http://www.london2012.com/webcams/olympic-stadium-camera-1.php


А какво ще кажете за Еднооките талисмани…
http://www.mylondon2012.com/mascots/

Изумително нали!  Дали това са случайни символи, художествена приумица, плод на нечий художник?

Това е истинският дух на Източен Лондон.

Препратките към 'завет за бъдните поколения', 'ангелска улица и 'истински дух' звучат злокобно, имайки предвид че тези улици се намират на картата на нашия нов Цион.  

Духовните забележителности на Великобритания – Стоунхендж, Гластънбъри Тор и Ейвбъри, се намират върху високоенергийни полета. Не е ли странно, че сходно място бе избрано за олимпийските игри?
В заключение бих искал да спомена една препратка към Библията. Обърнете внимание на номера на главата и стиха.

Свето Евангелие от Марко

11. И влезе Иисус в Иерусалим и в храма; като разгледа всичко, и понеже беше вече късно, излезе и отиде във Витания с дванайсетте.

Исус влиза в Йерусалим на 11:11, но не е ли това Новия Йерусалим – Цион!

Сега да разгледаме Олимпиадата в Пекин  2008 – Цион и Петият Свят

На 5 май 2005 Тони Блеър печели изборите във Великобритания, което му осигурява още 3 години във властта. (555)
Всички очакваха злокобния ден на дявола на 6.06.2006, но за щастие нищо не се случи (666)

Ал Гор стартира тригодишната си програма за опазване на
околната среда с поредица от концерти на 7.07.2007.(777)


Олимпиадата в Пекин се открива в 8.08 часа вечерта на 8.08.2008. (888)


Намирате ли сходство? Очевидно е, че дни с нумерологическо значение са предпочитани от управляващите сили за организиране на важни събития.

Понякога е трудно да си спомним истинския смисъл и символика на олимпийските игри, особено след цялата политическа суматоха около игрите в Пекин.

"Има много легенди за това как са започнали Олимпийски игри в древността. Най-известната легенда разказва за основателят на игрите Херкулес, който построява стадион и заобикалящи го сгради в чест на баща си Зевс, след като е извършил 12-те си подвига. Олимпиадата има оргомно религиозно значение, като състезанията са се редували с жертвоприношения и церемонии в чест на Зевс (чиято о&#
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 09:06:07 pm от Мислещ »
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012 !?!
« Отговор #1 -: Август 28, 2011, 11:26:20 pm »
продължение на Олимпиадата в Лондон през 2012: Цион (Новият Йерусалим) - 2-ра част

Няма да е грешно, ако кажем, че олимпийските игри са били езически ритуал в чест на Зевс - Богът на Боговете или Създателят. А какви точно са тези 20'12 подвизи?

Нека набързо погледнем логото на олимпиадата в Пекин 2008.

С малко изрязване и напасване (взимайки части от очудващо неатлетичната фигура
на олимпийското лого), бихме могли да изпишем следното:

Не е ли това и логото на лондонската олимпиада 2012?


Наистина е така. Какви са шансовте две последователни олимпиади да имат думата Цион в логото си. Само на мен ли ми се струва, че такова нещо не става случайно. Не би било грешно да считаме, че през годините от 2008 до 2012 съществува 4 годишен план за създаването на Цион, един Нов Йерусалим.
Нека задълбаем по-надълбоко. Ако си спомняте, организационният комитет на олимпиадата в Пекин представи петте талисмана на игрите на 11.11.2007 или 11:11.

"Петте талисмана на олимпийските игри в Пекин бяха представени на 11.11,
точно 1000 дни преди церемонията по откриването."


Ето ги малките талисмани, всяко оцветено в цвета на петте олимпийски кръга. Нека не обръщаме внимание на странните им шапки, защото има други още по-странни неща около тях.

Всеки олимпийски пръстен символизира един от петте времеви цикъла от календара на маите. Всеки пръстен е свързан с другия, показвайки, че всеки нов цикъл започва преди старият да приключи ... това е период на преход, подобен на този, в който сме в момемнта (1992 – 2012), безвремие, според маите.


Ето и официалното значение на талисманите на олимпиадата в Пекин 2008:

Нини (зелено): Вятър. Всяка пролет и лято децата от Пекин пускат красиви хвърчила, които се носят по поривите на вятъра, кръстосващ града.

Йинг-Йинг (оранжево): Животински свят. Като всяка антилопа и тя е ловка и пъргава и бързо прекосява огромни разстояния.

Хуан-Хуан (червено): Огън. Той е по-големия брат, роден от огъня, символизира олимпийския огън.

Джинг-Джинг (черно): Природа. Символизира гъстата гора и хармоничната връзка между човека и природата.

Бей-Бей (син): Вода. Добра плувкиня, представлява синия олимпийски крък, а това на челото й е невидимото вътрешното трето око.


Ако подредим талисманите по реда на олимпийските кръга – червен (огън), зелен (вятър), черен (природа), оранжев (животински свят), син (духовно начало), забелязва се една подредба, характерна за еволюцията на съзнанието, описана от езотеричните учения.  

Минерал/Елемент > Растения > Животни> Човек > ... (духовност)

кома > дълбок сън > съновидение > пробуждане > ...


Ако наистина олимпийските талисмани се отнасят към петте 5125 годишни цикъла от календара на маите и еволюцията на съзнанието, означава ли това че идването на 2012 ще предизвика преход към духовното, към синия олимпийски кръг, оставайки оранжевото животинско начало на заден план?

За да разберем по-добре значението на синия пръстен и връзката му с олимпиадата през 2012 в източен Лондон, ще ни помогне следната информация:

"Синя ограда, дълга 11 мили, се появи около Олимпийското село в Източен Лондон през последните няколко седмици. Дали това е продиктувано от мерки за сигурност или е напомняне за това колко противоречиви са игрите?”

Използването на ритуалното число 11 и синия цвят показва, че Олимпийските игри са прекрасна възможност правителството да демонстрира способността си за добре свършена работа при добро желание.
Но как точно се навързват нещата?

Както Рик Клей и Джъстин Стивънс вече анонсираха, по време на олимпийските игри през 2012 ще станем свидетели на най-голямата масова измама, някога предприемана. Предполага се, че хората на върха много добре знаят какво ще се случи с нашата планета, съдейки по откровената символика в промоционалните материали.

Мотото на олимпиадата в Пекин бе: "Един свят, една мечта"
Предподставката за възкачване към духовното, отварянето на третото око и телепатичните сили, всичко това звучи много вълнуващо и дори невероятно, но дали в действителност има вероятност да се случи и нашата непосредствена реалност не се окаже всичко, което сме очаквали?
Мислите ли че силите, които от векове ни контролират, ще пропуснат тази възможност и не е ли по-вероятно те да откраднат събитието и да ни накарат да повярваме, че всичко се случва благодарение на тях? Едно библейско, ангелско събитие, осъществено благодарение на проекта “Син лъч” ... сцената е готова, всичко зависи от това, какви са нашите мечти и очаквания. (бел. Мислещ, дали информацията в преводния материал, който пуснах преди време във форума за проекта „Синьо сияние” няма да се окаже част от тази масова измама през 2012, за която загатва и Рик Клей)

Олимпиадата в Пекин 2008 – Походът на олимпийския огън
Действията на Далай Лама, свързани с Китай и Олимпийските игри, имат за цел да обърнат общественото внимание към култа на слънцето и духовността. Редица числа и дати около похода на олимпийския огън и отношенията между Далай Лама и Китай показват, че има по-голям замисъл. Но нека първо да споменем олимпийския огън.

Произходът на олимпийския огън
В днешно време олимпийският огън се пали няколко месеца преди откриването на олимпийските игри, от древното първо място на игрите в Олимпия, Гърция. Единадесет жени, в ролята на жрици, церемониално запалват огъня, с помощта на параболично огледало, което концентрира слънчевите лъчи.

Пренасянето на олимпийския огън в наши дни
Пренасянето на олимпийския огън става за пръв път по време на игрите през 1936. Това са 11-те игри в наши дни. Игрите са открити от Адолф Хитлер в Берлин, нацистка Германия. Случайно или не Адолф Хитлер идва на власт през 1933 (33 градуса според масоните).


Преминаването на огъня през Лхаса, Тибет 2008
"Олимпийският огън преминава през столицата на Тибет, Лхаса, на 20-21 юни. Китайските власти са твърдо решени да продължат според предварителния план, въпреки протестите и етнически размирици в Тибет. "
В действителност олимпийският огън, запален от слънчевите лъчи, преминава през Лхаса в деня на лятното слънцестоене, когато слънцето е най-високо.


Посещението на Далай Лама във Великобритания през 2008
11 дневното посещение на Далай Лама във Великобритания започва във вторник и включва среща с министър председателя Гордън Браун, който е пред деликатната дилема да балансира между защитата на човешките права в Тибет, без да засегне Китай.
Олимпийският огън и действията на Далай Лама са свързани с числото 11 –  символизъм, свързан с почитането на слънцето.

Не бива да забряваме, че олимпийският огън символизира забулената лунна богиня – Изис.
(статуята на свободата в Ню Йорк, държаща пламък, представляващ Богът Слънце Нимрод, известен като Баал):

Това също е свързано и с произходът на християнския, а също и езическия празник Великден, който идва от времената на Вавилон и шумерите, хиляди години преди самото Рождество Христово.

Символиката зад 'XXX' – Олимпиада,
порнография и доказателства


Ето и едно ново тълкование за истинското значение на трите хикса.
Всички сме наясно, че трите последователни букви 'XXX' са проникнали в ежедневния ни живот във всевъзможни форми.

•   Олимпиадата в Лондон 2012 (XXX Oлимпиада)
•   Порнография
•   Целувки в края на писмо, имейл, картичка
•   Телевизионните предаванията “Талантите на Великобритания” и “Талантите на Америка”
•   Филмът “Трите хикса” с Вин Дизел
•   Рождената дата на известна личност през 2012

Представете си за момент, че отдавайки своята енергия, емоция и уважение към всяко от гореспоменатите неща, съдържащи ХХХ, вие сте захранвали с енергия най-голямата окултна схема, известна досега. План, чиято цел е да привества възкачването на духовността в света, но с благословията на лъжлив месия , известен като Божия Син.  
И сега само за миг си представете, че всичко това се случва наистина...

Олимпиадата “Х”
Дълбоко вярвам, че по време на Олимпиадата в Лондон през 2012 (XXX Олимпиада ) ще станем свидетели на предварително планирана извънземна атака, едновременно с възкачването на месията-спасител. Тук насочваме вниманието си към буквата Х, като споменем две други предишни олимпиади.

XX Олимпиада  – Летните игри в Мюнхен през 1972

Ще си позволя да цитирам  мой предишен материал:
По време на Олимпиадата в Мюнхен през 1972 станахме свидетели на първото официално признато терористично нападение, при което бяха убити 11 израелски атлети от терористичната група Черният септември, свързана с организацията Фатах на Ясер Арафат. Броят на страните, участващи в олимпиадата, е 121:
1234321 = 11:11 x 11:11 121 страни = 11:11 11 жертви
Емблемата на олимпиадата бе синьо слънчево лого (Светещото слънце). По-късно ще се спра и на значениеото на синия цвят.

X Олимпиада  – Летните Олимпийски игри в Лос Анджелис през 1932
Летните олимпийски игри през 1932, известни като Х олимпийски игри, се провеждат през 1932 в Лос Анджелис, Калифорния. Нито една друга страна не проявява интерес да е домакин. Те се провеждат по време на Голямата депресия и много държави и спортисти не могат да си позволят пътуването до Лос Анджелис. По-малко от половината от страните, участвали в летните игри през 1928 в Амстердам, се състезават в Лос Анджелис през 1932.
По време на тези игри за пръв път се използва подиум за награждаване, във формата на пирамида.


Какво означава всичко това?
Вижда се, че и Х-та и ХХ-тата олимпиада са свидетели на забележителни световно събития, които не са се случвали по време на други олимпиади.
Игрите през 1932 се провеждат по време на Голямата депресия, а игрите през 1972 са сцена на първия терористичен акт в света.

И след всичко това толкова ли е нереалистично да считаме, че ХХХ-те олимпийски игри ни готвят изненада?


Символиката зад XXX
Буквата Х има дълбоко значение.
Първо, трябва да си припомним, че знаците  в английската азбука са повече от букви. Те са символи, понякога многозначни, сходни с египетските йероглифи. Те са талисмани.
X е 24-та буква от английската азбука.  
2+4/2+4/2+4 = 666. XXX се счита, че е числото на звяра.

 
Буквата Х произлиза от гръцката буква 'Chi'


'Chi' е 22-та буква в гръцката азбука или 11:11.
Духът на X или 'Chi'
'Chi' или 'X' са в основата на китайската дума  'Qi', която означава жизнена сила или енергиен поток. 'Chi' е също така и в основата на японската дума  'Ki',  'Reiki', както и в 'Tai Chi'.
Буквата X или 'Chi' носи духовност.

X – Богинята майка Изис
"В диалога си “Тимей” Платон описва как двата обръча, които съставляват световната душа, се кръстосват във формата на буквата Х.”
Платон, гръцки езотеричен философ, свързва буквата Х със световната душа. На латински световна душа е 'Anima mundi'. И двата термина са свързани с гая.
Гая може да се определи по следния начин:
"Сложна концепция, включваща земната биосфера, атмосфера, океани и почва, която в своята цялост оформя кибернитична система, която изисква оптимална физическа и химическа предпоставка за живот на планетата.”

Гая е Богинята майка, която може да се оприличи с Изис – божеството майка в египетската троица.

X – Синът Божи, Хор
"Chi или X е често използвана абривиатура за именто на Христос. Коледа Christmas (Xmas)."
Исус Христос, Божият Син, като олицетворение на слънцето, е сходен на Хор – божеството-син от египетската троица.

следва част 3:
« Последна редакция: Август 29, 2011, 12:50:17 pm от Мислещ »
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012 !?!
« Отговор #2 -: Август 29, 2011, 12:23:30 am »
продължение на Олимпиадата в Лондон през 2012: Цион (Новият Йерусалим) - 3-та част

X – Бащата
"Обикновено човек има една двойка хромозоми, определящи пола. Женските индивиди имат по две Х хромозоми, а мъжките – по една Х и една Y хромозома."
Отецът има една Х хромозома. Това е “Отче наш , който си на небето” или Озирис – отецът в египетската троица.

XXX – Троицата
От тук нещата стават ясни. XXX – това са бащата, синът и майката или с други думи Светата Троица!
Ако сте слущали предаванията на Рик Клей по радио Red Ice Creations вече ще сте наясно, че той вярва че по време на Олимпиадата 2012 ще станем свидетели на възкачванто на 'Новата ера на Светата троица', закодирана в самото число на игрите.
Да повторя, Х е много повече от буква ...

XXX и окултното
Представете си, че тялото ни е биологичен компютър и нашите пет сетива са филтри. Ако премахнем тези филтри, организмът ни ще бъде бомбардиран от всепоглъщаща бяла светлина – спектър от различни енергии, които не се усещат в нормални условия. 
Когато показваме чувства към даден символ, предмет, човек, любим, ние генерираме енергия, която не се долавя от нашите пет сетива.
Сега си представете, че “интелект”, който е извън досега на нашите пет сетива, който е в друго измерение или реалност, може би, улавя тази енергия за свои цели и ползи.
Окултното работи в сътрудничество с този “интелект”.
Буквите 'XXX' са придобили сила като окултен символ, представляващ светата троица.
Ако нямаме никаква представа от окултното значение зад буквите 'XXX', и изразим своите чувства към тях, ние захранваме този енергиен символ (извън петте си сетива), по начин, който той иска.
Захранваме троицата или по-точно – събитието на троицата, Олимпийските игри в Лондон 2012.

“Истината е винаги пред очите ни. “

XXX и порнографията (хиляди самотни мъже по света отделят своята енергия пред екрана на компютъра, една от най-силните енергии в света!)

Гербът на Амстердам (град, известен с квартала си за платена любов).


Филмът Трите ХХХ (прожектиран в киносалони по целия свят, силно въздействащ филм)
Телевизионното шоу – Талантът на Великобритания – трима съдии, (2 мъже, 1 жена – баща, син и майка – троица) излъчва се пред жива публика и влиза във всеки дом чрез телевизионната магия. Смях, сълзи, паника, възторг ... спектър от чувства, които захранват с допълнителна енергия символът 'XXX'.

И за финал ... нещо, които тежи на съвестта на повечето от нас. Даже не знаем защо го правим, просто е подсъзнателен навик, придобит още в ранна възраст: В края на картичка, писмо, даже имейл поставяме три Х като знак за три целувки - 'XXX'.
Както споменах преди, знакът Х идва от гръцката буква Chi, в японски 'Ki'. Думата целувка на английски 'Ki'ss се състои от две части 'Ki' или 'дух' и две SS. Не ви ли приличат тези букви на две змии, наподобяващи нашата ДНК структура?

'XXX' символизират троицата, подобно на древната египетска троица, създала света – Озирис, Изис и Хор.
Ние, колективното съзнание, захранваме това събитие на троицата, в блаженно невидение, вече повече от сто години. Смятам, че конкретното събитие ще се състои по време на ХХХ Олимпиада, 2012 в Лондон.

И това поставя въпроса ... кои са членовете на тази нова троица? Кой е в ролята на Озирис, Бащата? Коя е в ролята на Изис, Майката?
Кой е Хор, Синът, Месията от последния ден, който ще предизвести идването на Новия световен ред на вечността? Неговият рожден ден е на 21 юни, лятното слънцестоене, когато слънцето е най-високо.
През 2012 той става на 30 години = 'XXX'.
Името му е Принц Уилиям...

Олимпийските игри 2012:
Без съмнение има визуална и вербална връзка между Олимпийските игри 2012 и важно събитие, което предстои:
•   Логото 2012 и думата Цион
•   Филм, чийто сценарий включва извънземна атака
•   Церемонията по откриването на Олимпиадата през 1984, която включва атака на извънземни 
•   Послание, което оповестява планове за “Новия световен ред”
•   Олимпийските кръгове, символизиращи цикличността на времето. 

Браян Гериш – Common Purpose
Браян Гериш открива Common Purpose, когато заедно с група хора от Плимът, Западна Англия, помага на безработни да си намерят работа като ремонтират лодки. Проектът се радва на огромна обществена подкрепа и помощ от местните власти. Известно време проектът се развива добре, но изведнъж помощта секва. Организаторите се опитват да продължат сами, но получават заплахи:
'Когато се опитахме да разбрем защо ни заплашват, научихме за съществуването на страната организация  Common Purpose, действаща в града и включваща голям брой служители и необявени подръжници.'
В този видео материал Браян говори за своите разкрития.
Common Purpose the Unseen Invasion - Brian Gerrish


Дейвид Айк – Големият брат в едър план
Интересен материал, в който Дейвид Айк говори пред хора от Халтемпрайс и Хоудън за предаването 'Big Brother'. Намерете го в Youtube David Icke – Big Brother the Big Picture, заслужава си.
http://www.youtube.com/watch?v=OBYoEo9u-Us home

11:11 Символиката на числото11 (11:11)
Числото 11 се споменава доста често в моите статии и за това реших,
че е редно да направя следното уточнение, за да не се повтарям в бъдеще.

Какви са фактите:

11: и вселената
•   На 11 август 1999 точно в 11:11 сутринта в цяла Европа се наблюдава пълно слънчево затъмнение.
•   На 21 декември 2012 в 11:11 сутринта е зимното злънцестоене в последния ден от календара на Маите 
•   В момента сме под знака на Рибите и се движим към знака на Водолея – 11 знак от зодиака
•   21 декември 2012 = 21/12/2012 = 2+1+1+2+2+0+1+2 = 11
•   Цикълът на слънчевите изригвания е през 11 години, следващият пик се очаква през 2012.

11: и пирамидалната нумерология
•   11:11 x 11:11 = 1234321 (издигаща се и падаща, по подобие на пирамида, числова редица
•   111 x 111 = 12321 (числото пирамида)
•   11 x 11 = 121 (още едно число пирамида)
•   11 = 3 в binary аритметика. Числото 3 е в основата на Троицата или пирамидата.

11: 9/11
•   Двете кули на Световния търговски център наподобят числото '11'
•    9 + 1 + 1 = 11
•   11 септември е 254 ден от годината. 2+5+4 = 11
•    11 септември е 111 до края на годината 
•   Първият самолет, разбил се в кулите,  е полет 11
•   Екипажът му е бил 11 човека 
•   Ню Йорк е 11 поред щат в американската Конституция
•   11 септември 2001 е 11 години преди 2012 (В календара на Маите се говори за 20 години безвремие, предиод на нестабилност и на преход към нов ред. 9/11 е 9 години след началото на този период и 11 от края му.)
•   Световният търговски център е построен за 11 години – от 1966 до 1977.

11: Датата 11 септември през годините
* На 11 септември 1990 в 9.09 вечерта, 11 години преди 11 септември 2001, Джордж Буш Старши изнася реч пред Конгреса, озаглавена “Към нов световен ред”.
Виж в george bush senior new world order. George Bush Senior New World order Message

"Днес откриваме едно ново партньорство между нациите и ставаме свидетели на едно неповторимо и изключително събитие. Кризата в Персийския залив, колкото и сериозна да е тя, ни предостави нови възможности да продължим напред към исторически предиод на сътрудничество. Петата ни цел – нов световен ред, ще се роди в тези смутни времена. "

•   Основите на Пентагона във Вашингтон са положени на 11 септември 1941, 60 години преди 11 септември 2001.
•   Книгата “Преизчисляване на датата на раждането на Христос” излиза през 1981, 20 години преди атаката на 11 септември 2001. Авторът Др. Ърнест Л. Мартин твърди, че е изчислил точната дата на раждането на Христос, използвайки небесни карти от тази епоха. Според Звездата на Витлеем точната дата на раждането на Христос е 11 септември, 3 в. пр. Хр. 
•   Според еврейските свещени книги 11 септември 1999 е 6000 годишнина от сътворениет на Адам и първата година от Еврейския календар.

11: Важни дни
•   Възпоменателен ден – отбелязва се с две минути мълчание в 11 часа на 11 ден от 11 месец  (11:00, 11 ноември)

11: Важни събития
•   Първата успешна мисия на НАСА Аполо 11 до Луната, двама астронавти стъпват на лунната повърхност

•   Ураганът Катрина е записан като Буря 11: Ето какво пише за урагана в wikipedia:
На 28 август 11 държави  и 11 града издават заповеди за евакуация. На следващата сутрин тяхното число нараства до 41 държави и 61 града.
Ето какво пише на страницата на НАСА за Катрина:
"Бурята започва късно вечерта на 23 август и около 11 часа на следващата сутрин бързо прераства в тропически ураган."
•   Ури Гелър спира часовникът на Биг Бен в 11.11 сутринта на 30 април 1997.


11: Кралското семейство
* Етимологията на английската дума "crown" /корона/ показва, че тя идва от англо-френската дума "coroune" през 1111 г.
"1111, from Anglo-Fr. coroune, from O.Fr. corone, from L. corona "crown""

11: Религия
•   Исус Христос = 11 букви

11: Спорт
•   Има 11 играча в отбора по футбол, както и в отбора по крикет. По време на мач, когато двата отбора застанат един срещу друг се получава 11:11

11: Обобщение
Числото 11 е вградено в основите на същестуванието. Наблюдава се както и  в небесните, така и в земните дела. Има три различни школи, които обясняват това явление:
•   Първата се базира на поредица от неизбежни събития, които са дълбоко заложени в материалния свят. Съдбата и вселената просто изпълняват своя план.
•   Втората школа твърди, че силните на деня са осъзнали значението на числото 11 още в древни времена и го използват за своя изгода.
•   Третата предполага, че строителите на пирамидите са същите хора, които ни оправляват и днес и използват символиката на числото 11 през цялото време. Възможно ли е този интелект да е създател и на слънчевата система, обяснявайки по този начин и връзката между числото 11 и вселената или това е просто съвпадение с универсален нумерологичен код?

Информацията, описана до тук, се базира на публикувани факти, без собствени тълкования за числата 11:11.
За мен 11:11 символизират промяната в съзнатието и отварянето към нова реалност. Странно, но същевременно и вълнуващо!Олимпиада в Лондон през 2012: Създателят на логото
Създателят на логото на олимпиадата е консултантската фирма Уолф Олинс, с офиси в Лондон и Ню Йорк.  Фирмата е разработила бранд стратегиите на GE Capital, Sony Ericsson, Unilever и (RED).
Фирмата е основана в Кемдън Таун, Лондон през 1965 г от дизайнерът Майкъл Уолф и рекламният специалист Уоли Олинс. Уолф напуска фирмата през 1983 г, а Олинс през 2001 г., въпреки че и двамата продължават да работят в тази сфера.
От 1965 до началото на 90-те Уолф Олинс играе важна роля в развитието на корпоративната идентичност в Европа и работи с над 500 организации по целия свят. Сред клиентите им са  Audi, Apple records, P&O, Renault, 3i, Pilkington и  Volkswagen. Настоящят дизайн на Shell и BP са също дело на Уолф Олинс.
И в двата фирмени знака е налице символиката на илюминатите, както се вижда от следния видео материал.

“Open Your Mind”  http://www.youtube.com/watch?v=9LEljS3ib84


Тази рекламна агенция е доста влиятелна, тъй като разработва корпоративния облик на едни от най-големите фирми в Европа от 60-те години до днес. Интернет страницата на Уолф Олинс ни показва още по-ясна връзка със символиката на Цион.


Съвпадение ли е, че логото на Олимпиадата наподобява думата Цион и че   същата дума се среща и на сайта на създателите му? Не. Това не е случайно.
Цион (Иврит: ????, tziyyon) изписва се Zion или Sion


От двамата основатили на фирмата, Уоли Олинс е по-успелият. Той е всепризнат в света специалист по корпоративен брандинг и идентичност.
Роден е в Лондон на 19 декември 1930 г. Баща му Алфред Олинс и майка му Ракел Мусковиц са родени в Лондон през 1896 в семейства на еврейски емигранти от Източна Европа. Баща му развива бизнес в сферата на пътния транспорт. Майка му е имала психическо заболяване, което се е отразило върху семейството. Баща му е настоявал той да стане масон, което в последствие отваря скрития му потенциал и желание за реализация на мечтите и амбициите му.
Бащата на Уоли също е бил масон, както и той самия, така че не би трябвало да ни учудва фактът, че виждаме скрити окултни символи и “Всевиждащото око” на много фирмени знаци, разработени от него. Всичко е свързано.

следва част 4:
« Последна редакция: Юни 06, 2012, 01:14:21 am от Мислещ (Огнян) »
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012 !?!
« Отговор #3 -: Август 29, 2011, 12:44:41 am »
продължение на Олимпиадата в Лондон през 2012: Цион (Новият Йерусалим) - 4-та част

Създателите на много от европейските фирмени знаци са получили езотеризно и окултно образование. Въпреки, че самият Уоли напуска фирмата си през 2001, надали оставяйки името си, той не е оставил и друг завет или е намерил идеалните последователи, които да продължат делото му, правейки логото на олимпиадата 2012.
Знаейки, че хората създали логото на олимпиадата 2012 имат връзка с масоните, самото лого вече не ни изглежда толкова невинно.

Видео материал за построяването на стадиона 2012
Да предположим, че през 2012 в Лондон ще се установи Новият Йерусалим и един Нов световен ред – общо правителсво и една нова световна религия, как ще бъде постигнато това?

Терористична атака не би била достатъчна, за да наложи въвеждането на глобална унифицираща стратегия. В своята същност, това събитие трябва да е с библейски мащаб, второто пришествие, извънземна заплаха, а защо не и двете. Такова събитие би могло да обедини всички.
Олимпийският комитет разпространи провокативен видео материал за построяването на новия олимпийски стадион, в който над Лондон се носят летящи чинии, преплитат се огромни сини енергийни лъчи, кораб майка, по подобие на този от филма “Денят на независимостта”, кръжи над града и огромни роботи крачат по улиците. На кого би му хрумнало такова нещо?
(бел. Мислещ, този видео материал го няма в материала. Опитах се да го открия в интернет, но безуспешно).

Времето отмерва отговора:
0.40 минути = символика 11:11 с 4 комина
1.00 минути = летящи чинии над Лондон и “Всевиждащото око”
1.40 минути = кораб майка, по подобие на този от филма “Денят на независимостта”
2.00 минути = огромни роботи крачат по улиците на Лондон
3.51 минути = три кадъра на глава на атлет със слунчеви очила. На пръв поглед изглежда като извънземно. Кадрите въздействат на подсъзнателно ниво.
Това видео обслужва само една цел – да засее семето в нашето съзнание и да ни подготви за проекта “Синя светлина”.

Връзката с Олимпиадата през 1972 в Мюнхен
Логото на Олимпиадата в Лондон през 2012 наподобява на това от Олимпиадата в Мюнхен през 1972, както и на логото на оОлимпиадата в Мексико през 1968.
През 1972 по време на Олимпиадата в Мюнхен ставаме свидетели на първото “световно” терористично нападение, по време на което 11 израелски атлети са убити от групировката “Черния септември” (9-и месец – 9/11). 121 държави участват в олимпиадата.
Отново виждаме пирамидалната нумерология и значението на числото 11:
1234321 = 11:11 x 11:11
121 държави  = 11:11
11 жертви

Числото 11 не е попаднало случайно в първото световно терористично нападение по време на Олимпиадата в Мюнхен през 1972 г.

Видео материал за Олимпиадата в Лос Анджелис през 1984
Годината 1984 се свързва с едноименната книга на Джордж Оруел.
"Романът “1984” разказва за живота по време на диктатура на Уинстън Смит, служител в Министерството на истината и как той изпада в немолист и е преследван от тоталитарното правителсвто на Океания."
Този известен роман въвежда термина “Големият брат”, символизиращ “Всевиждащото око”, а в наши дни е в основата на телевизионно риалити шоу. Като цяло, романът описва живота в общество, ръководено от един Нов световен ред.


Войната е мир
Свободата е робство
Невежеството е сила

Романът '1984' се е превърнал в плашило за хората от Англия и Европа и целия свят. И е съвсем естествено, че тези, които умишлено разпространяват страх по света, използват именно това плашило срещу самите нас.
Олимпиадата през 1984 в Лос Анджелис откри възможност за такова символично събитие. Церемонията по закриването на олимпиадата включваше

летяща чиния над олимпийския стадион
, която каца в облак от пушек и светлина, от която се показва извънземно, което общува с публиката. Единственото логично обяснение за това, тъй като нищо друго по време на тази олимпиада не се свързва с извънземни, е да се засее семето на съмнентието в нашето съзнание и да се наблюдават реакциите ни.

(бел. Мислещ - това видео е изтрито, аз разбрах чак днес 05.06.2012г., и понеже най-обичам някой да трие без да ме пита ;) го качвам от моя архив. Така че, за да го изтрият напълно, ще трябва и мен да ме  изтрият. ;D)


Пренасянето на олимпийския огън и религията
на Новия световен ред


Размириците по време на пренасянето на огъня за олимпийските игри в Пекин през 2008 повдигнаха редица въпроси. Всеки обществено отговорен орган би прекратил церемонията след ожесточените протести. Но това не се случи, защото бе по-важно да се съхрани “олимпийския дух”, въпреки  полицейската бруталност и няколко стотинте арестувани протестиращи.
Тибет се превръща в международен проблем от както преди близо 60 години, а именно през 1950 г., Китай изпраща многохилядна войска в страната. През последвалите годините няколко въстания биват жестоко потушавани от китайските власти, по време на които много монаси биват убити или арестувани. Последното въстание е през март 2008 и е с предварително предизвестен край. Китай обвини тибетския духовен водач в изгнание, Далай Лама, че е организирал безредиците – обвинение, което звучи смехотворно за всеки, който познава истинската същност на Далай Лама. Пресата пък използва размириците, за да предизвика всеобщо недоволство срещу Китай.
Като по поръчка, пренасянате на олимпийския огън бе само месец след това и всекидневно бяха излъчвани репортажи как борци за Свободен Тибет биват пребивани, което предизвика симпатия към тях и възмущение към насилниците.
Винаги, когато в медиите преобладава една конкретна тема трябва да си зададем въпроса – чии интереси се обслужват, в конкретния случай, кой би се облагодетелствал от беззащитни про-тибетски движения? Сериозно се замислих, когато Джордж Буш Старши застана на страната на протестиращите, а звездата Ричърд Гиър се обяви за бойкот на игрите. Зададох си въпроса как биха се възползвали нашите правителства от една всеобща съпричатност към движението за Свободен Тибет.
Исторически погледнато Тибет отдавна е завладял западнато въображение като пример за мистична утопия, главно поради религията, изповядвана от тибетските монаси – будизъм.
В основата на тибетския будизъм са принципите на ненасилие и свобода на вероизповеданието, а медитацията е метод за постигане на върховно духовно съзерцание. Будизмът се различава от християнството с това, че не фокусира върху един бог, а се стреми да постигне прозрение за истинската същност на съществуванието. Будистите вярват, че човешкото тяло има 7 чакри, от които 4 са от особено значение.
Може би именно напомнянето за тъжната участ на Тибет всеки ден в медиите в продължение на месец, е била същинската цел.
Западните новинарски емисии успешно успяват да захранят общественото съзнание със различни страхове и негативни нагласи, като по този начин изопачават действителността, и са използвани от “елита” за емоционален проводник и мощен метод за контрол.
Със сигурност знам, че не може да им се вярва, но пък може да се поучим от техните методи за въздействие.

Религията на Новия световен ред
Нека първо разгледаме тибетското знаме. Бихме могли да се изразим символично, казвайки, че Тибет е използван като един вид чернова за създаването на религия, чиято основа е почитането на духа на слънцето.
През по-голямата част от живота си 14-ия Далай Лама е търсил убежище на запад и е бил допускан до тесния кръг на посветените, използвайки слънчевата символика в този контекст.
Като в много други страни, и в Тибет съществува класова и духовна йерархия.  Най-ниските слоеве на обществото живеят в потресаваща бедност. Последната духовна обител в света все още разчита на пирамидална силова обществена структура.
Както вече обясних по-горе, Бей-Бей, синият талисман от Олимпиада през 2008 в Пекин, представлява духовното начало и е единственият, изобразен с трето вътрешно око. Този талисман се отнася към синия олимпийски кръг, който представлява нов предстоящ времеви цикъл. 
Преди известно време открих система от духовни чакри, съществуващи в Великобританските паспорти (подпечатани с обърнати на обратно пентаграми).  Кой би могъл да е отговорен за това, освен правителсвтото или представители на кралското семейство?
За да сме по-убедителни, бихме могли да се обърнем към Библията. В Откровения има множество препратки към “седемте печата”. Това са седемте чакри.
Дори и в предсказанията на маите има улики... Още през 1560 техен висш свещеник предрича: 
"И ето пристигат господарите на нашите души ... и страните се разпределят между господарите. И тогава започва изучаването на свещената им вяра. Водата навлиза в главите ни. Положени за основите на църквата. Мястото на бог, отворената, праведна къща на бог. Тук са положени основите на седемте свещени символа.”
Символи или чакри.
Религията на Новия световен ред е религия на духовността, но духовност, чиято основа е силовата пирамида на подтисничеството, очакваща идването на фалшивия месия, почитан като Божия син, завръщането на краля.
Заветната цел на илюминатите е да подпомогнат развитието на човечеството с помощта на духовно извисена йерархия. Сегашното капиталистическо общество, задъхващо се под собствената си тежест, е на ръба на разпадане и е очевидно, че цивилизация, основана на принципа на духовността, не алчността, е жизненоважна за оцеляването на нашата планета.

Плочите на Джорджия, известни като Каменните плочи за бъдещето на човечеството
Тези плочи са направени от неизвестен автор, с псевдоним RC Christian (очевидна връзка с Christian Rosencrantz – основател на окултния кръг Rosicrucians). Обърнете внимание на третото послание на тези плочи, описващо идването на нова ера:
3. Обединение на човечеството чрез жизнен, нов език.
Не би било възможно да се въведе общ език на нашата мулти-езична планета, освен ако не се има предвид език, който не е говорим, а е телепатичен.

Чакрите във Великобританските паспорти – подпечатани с пентаграми

Бих искал да уточня, че не правя внушението, че духовната система на чакрите е сатанинска, но пък е очевидно, че скритата система от чакри в паспортите е подпечатана със сатанински знак.

Нека ви обърна внимание на това изображение, което е в подкрепа на твърдението ми за връзка между Британското кралско семейство и Новия световен ред.Това е страница от английски паспорт от 1998, на която пише:
“Тази страница е предназначена за служебни бележки”. Следва превод на френски и "(11)"
На повечето хора това не би направило впечатлвние, но тези които са я създали със сигурност знаят повече.

Ето и интересната част. Ето духовната система на чакрите.Обърнете внимание на низходящия ред на чакрите и запомнете позициите на чакрите на сърцето и на слънчевия сплит.Обърнете внимание на следното:

Сърцето и слънчевият сплит са идеално очертани с форми на сърце и блестяща звезда, както са и останалите 5 чакри.
Да не забравяме, че 11:11x11:11 = 1234321. Защо има числото 11 точно на тази страница?
И за да бъде образът пълен имаме не едно, а две изображения на цветя с 5 края, под формата на пентаграм. Между цветните листчета има 5 остри края... съединете точките и получавате два пентаграма – печатът на Сатаната.
Да обобщим казаното до тук, на страница за служебно ползване в английския паспорт има система от чакри на човешкото тяло, числото 11, всичко това подпечатано с два пентаграма, знака на Сатаната. Същото изображение е и върху снимката в паспорта под формата на холограма, където печатът на Сатаната много подходящо е разположен върху чакрата на третото око.
Ако случайно сте попадали и на други мои разработки за дешифриране на британския герб, (който се намира на корицата на паспорта) може би вече започвате да проумявате истината. От кога английското правителство и монархията зачитат системата на чакрите, поставяйки ги на първо място? Не е за вярване, нали?


Бел.Мислещ: Накрая ви предлагам една снимка на одобрения проект за изграждане на олимпийско село – 2016 в Рио Де Жанейро, Бразилия. В момента когато видях снимката, пирамидата с всевиждащото око ми извади очите :)
Вижте сами:


Официален сайт на Олимпиада Рио -2016« Последна редакция: Юни 06, 2012, 07:35:40 am от Мислещ (Огнян) »
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля

Йорданка

 • Изворчанин
 • Тукашен
 • *
 • Публикации: 601
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012 !?!
« Отговор #4 -: Август 29, 2011, 07:46:57 am »
Мислещ, поздрав за труда.  :)   -  зрелища, без хляб - ще ни се наложи да свикваме  ;D

zaharia

 • Изворчанин
 • Тукашен
 • *
 • Публикации: 996
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #5 -: Август 29, 2011, 01:02:03 pm »
Цитат
Видео материал за построяването на стадиона 2012
Да предположим, че през 2012 в Лондон ще се установи Новият Йерусалим и един Нов световен ред – общо правителсво и една нова световна религия, как ще бъде постигнато това?

Терористична атака не би била достатъчна, за да наложи въвеждането на глобална унифицираща стратегия. В своята същност, това събитие трябва да е с библейски мащаб, второто пришествие, извънземна заплаха, а защо не и двете. Такова събитие би могло да обедини всички.
Олимпийският комитет разпространи провокативен видео материал за построяването на новия олимпийски стадион, в който над Лондон се носят летящи чинии, преплитат се огромни сини енергийни лъчи, кораб майка, по подобие на този от филма “Денят на независимостта”, кръжи над града и огромни роботи крачат по улиците. На кого би му хрумнало такова нещо?
(бел. Мислещ, този видео материал го няма в материала. Опитах се да го открия в интернет, но безуспешно).

Времето отмерва отговора:
0.40 минути = символика 11:11 с 4 комина
1.00 минути = летящи чинии над Лондон и “Всевиждащото око”
1.40 минути = кораб майка, по подобие на този от филма “Денят на независимостта”
2.00 минути = огромни роботи крачат по улиците на Лондон
3.51 минути = три кадъра на глава на атлет със слунчеви очила. На пръв поглед изглежда като извънземно. Кадрите въздействат на подсъзнателно ниво.
Това видео обслужва само една цел – да засее семето в нашето съзнание и да ни подготви за проекта “Синя светлина”.


Мисля че тук става въпрос за това клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=bQ85HkWwYCw
"Ако можеш да си орел, не се напъвай да си пръв сред гаргите." - Питагор

Димитър

 • Застояващ се
 • ***
 • Публикации: 223
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #6 -: Август 29, 2011, 01:45:05 pm »
 Като стана дума за "извънземна заплаха" ... американцте си спряха совалките (под предлог, че ще строят нови) ... руснаците са на път и те ... някой с по-конспиративен ум и надъхан от сериали като 'Старгейт" може и да се върже на една такава схема ... приложена от технологии (ако съществуват) като „Синьо сияние” ...

 
"Спешната нужда пред нас е точно това, да отворим очите на хората." - Рудолф Щайнер

Емо

 • Изворчанин
 • Постоянен
 • *
 • Публикации: 344
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #7 -: Август 29, 2011, 05:51:47 pm »
Защо извънземна заплаха да е в кавички? Малко ли икони има с НЛОта нарисувани по тях? Ами от Изтока още колко такива картини има? А при аборигените?
А че проект Син Лъч може да направи фалшива постановка с такава инвазия не противоречи на това, просто внася още повече объркване.

Моята теория е, че Ариман отдавна е завладял определени извънземни светове, обладал е съществата които са се развили там и чрез тях действа директно във физическото поле. Или напоследък поне на там ме водят разсъжденията ми, колкото и "налудничево" да звучи... Вече отделно са духовните влияния и импулси които отдава той.
За да възкръснем, първо трябва да умрем.

Припомням

 • Постоянен
 • ****
 • Публикации: 452
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #8 -: Август 29, 2011, 08:56:02 pm »
На мен пък тези ръбати фигури ми напомнят японските оригами.

Обаче това с подозрителната смърт на Рик Клей ми се вижда преувеличено.Ако са го убили заради този материал,то тогава всички четящи и пишещи в този форум сме изложени на риск за живота.Така де,нали и ние го четем това и се информираме.Какво ли му е на Алекс Джоунс като си има студио,екип и засяга и други нелицеприятни теми?! Той сигурно спи с пистолет под възглавницата.

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #9 -: Август 29, 2011, 09:41:57 pm »
В началото на тази година, Иран заявиха, че Логото на Олимпиада 2012 е расистко, прилича на Цион.

Но в последствие, само след една седмица си промениха мнението. Иран отмени бойкота на лондонската олимпиада.

Дали са чели материала на Рик тогава?  :)
« Последна редакция: Август 29, 2011, 09:43:28 pm от Мислещ »
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля

Припомням

 • Постоянен
 • ****
 • Публикации: 452
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #10 -: Август 29, 2011, 10:17:41 pm »
Специални поздрави за Мислещ от мен и молба да ми прости,ако съзира неподходяща интонация в думите ми! В никакъв случай не омаловажавам положения труд.Исках веднага да поднеса извинения,обаче загоритенджерата се усети,че домашният мършояд ще остане гладен,затова се извинявам със закъснение.Мислещ,и ти си семеен,надявам се да ме разбереш.

Navi

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 575
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #11 -: Август 29, 2011, 11:57:08 pm »
Има нещо гнило в Лондон и мирише  :)
„Взри се в корена!“ Козьма Прутков

Емо

 • Изворчанин
 • Постоянен
 • *
 • Публикации: 344
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #12 -: Август 30, 2011, 04:24:00 am »
На мен пък тези ръбати фигури ми напомнят японските оригами.

Обаче това с подозрителната смърт на Рик Клей ми се вижда преувеличено.Ако са го убили заради този материал,то тогава всички четящи и пишещи в този форум сме изложени на риск за живота.Така де,нали и ние го четем това и се информираме.Какво ли му е на Алекс Джоунс като си има студио,екип и засяга и други нелицеприятни теми?! Той сигурно спи с пистолет под възглавницата.
Ние четем и запомняме.
Някои схващат малко повече, но не са опасни, защото мнозинството въпреки, че чете не разбира.
Малцина виждат.
Затова са го убили, за да не вижда и други неща по конкретния начин по който е видял това, а  Алекс Джоунс е по общите приказки. Какво ново е открил? Да не говорим, че според мен малкото проблясъци които има може и да са тъмната страна.
............
А какво мислите за това?
Моята теория е, че Ариман отдавна е завладял определени извънземни светове, обладал е съществата които са се развили там и чрез тях действа директно във физическото поле.

"Син Лъч" (за който може би имат план да се осъществи на тези олимпийски игри, но дали ще могат?) да е холограми на извънземна инвазия, направена от хора в Черната ложа, получили технологиите от извънземни, чиито светове са под контрола на Сорат, защото техните "последни дни" са минали, но са я овапцали (каква дума ми хрумна :))?

Опитвам се да примиря небето и земята :) Две противоположни неща в едно, ама май не ми се получава.

пп.
Мислещ, много добро попадение, благодаря!
За да възкръснем, първо трябва да умрем.

Navi

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 575
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
« Отговор #13 -: Август 30, 2011, 09:08:37 am »
Дори това, което е описал Рик Клей да е една малка част от замисъла за олимпиадата в Лондон прозира една организация на събитието с планетарен мащаб. Окултната символика на формите и числата проследена през досегашните олимпиади и многото "съвпадения" най-малкото трябва да ни накарат да погледнем на олимпиадите от една съвсем друга гледна точка. И това, което се вижда хич не ми харесва. Поне за очите на виждащите и търсещите някои филтри са свалени от Рик Клей. Чувствам, че ако се задълбае още по въпроса ще излязат още съвпадения. Представям си как, чрез едно чисто спортно събитие за масата хора се концентрира и манипулира огромна енергия. Как съзнанието на "спящите" се обработва, чрез символи и внушения и лека-полека овцете се вкарват в кошарата. Поне сега сме подготвени да възприемем по адекватно събитието и да не се поддаваме на масовата истерия.
„Взри се в корена!“ Козьма Прутков

Мислещ (Оги)

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 2584
  • Профил
Re:Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какв&#
« Отговор #14 -: Август 30, 2011, 04:24:05 pm »
На мен пък тези ръбати фигури ми напомнят японските оригами.

Специални поздрави за Мислещ от мен и молба да ми прости,ако съзира неподходяща интонация в думите ми! В никакъв случай не омаловажавам положения труд.Исках веднага да поднеса извинения,обаче загоритенджерата се усети,че домашният мършояд ще остане гладен,затова се извинявам със закъснение.Мислещ,и ти си семеен,надявам се да ме разбереш.


Припомням, всички жени май сте еднакви!?! ;D Все едно слушам моята да казва: Що за интерпретация е това, търсите под вола, теле!  ;D
Споко, бъди такава каквато си! Реакцията ти бе съвсем спонтанна, нещо нормално за повечето жени, а защо не и мъже.  :)Не винаги човек може да вникне от раз в същината на дадено нещо. При едни става, при други се изисква време, както обичам да казвам: Като преспи човек с дадена идея, и му отлежи (ферментира)в главата, като се събуди е готов да заяви, че тази идея винаги е била негова.  ;D

;D ;D ;D Мен ако питаш, първия път когато ги видях бях изумен какво е това, дори и цифрите не съзрях! ти все пак оригами (някакво творчество видя):)
"В свободата на душата, въ силата на духа, въ свѣтлината на ума и въ доброто на сърдцѣто седи смисълътъ на живота."
Учитѣля