Автор Тема: „Пътят към слънцето“: Колекция от мнения, взети от сайта  (Прочетена 25211 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ю.

  • Гост
Re: Колекция от мнения, взети от сайта
« Отговор #45 -: Ноември 30, 2014, 08:05:49 pm »
В момента чета книгата, ще си позволя коментар.

Предговорът прикова вниманието ми и след прочитането му знаех категорично, че трябва да прочета цялата книга. Духовните послания и мъдрост, вплетени в самите сюжетни истории са много въздействащи, разтърсващи, пробуждащи! Със сигурност предизвиква емоции и размисли в мен.
Мисля, че книгата е особено актуална за млади хора, които търсят себе си и пътя Нагоре!
Чувствам се обогатена, сърдечно Благодаря!  ;D

Стопанина

  • Чистач
  • Тукашен
  • *****
  • Публикации: 3802
  • Вечно на Път...
    • Профил
    • От извора
Много приятно писмо за една книга, която вече не ми е толкова приятна:

Здравейте г-н Стаменов,

Няма случайни неща и не случайно в един слънчев Майски ден на 2009г. срещнах един прекрасен човек, който ме дари с вашата книга "Пътят към Слънцето". Прочетох я на един дъх и останах без дъх накрая. Да си призная не мисля,че вътрешно бях готова да разбера какво е изписано на страниците. Знаех само,че чувствата, които се породиха бяха огромни и странни (като завираща вода, под повърхността имаше напрежение, а от горе спокойствие). Оставих ги така, недоусмислени до онзи ден. През годините книгата беше винаги с мен, и вътрешно все исках да я взема в ръце и все нещо ми пречеше. До онзи ден когато седнах и зачетох отново. И пак същото чувство- огромно и този път разбирам повече от предния път. Дори не знам дали има думи човешки да го опиша. Сякаш от друг свят идва и набира скорост като водовъртеж пълен с най-чистата любов, която освобождава.


Исках просто да ви благодаря искрено за написаното 🙏 за мен тази книга е безкрайно ценна и като сребърна нишка ме свързва с човека, който ми я подари (за него благодаря на съдбата).

С добро,
(Премахвам името на кореспондента - Стопанина)
„Важно е било и ще бъде винаги важно само онова, което е необходимо за благото не на един човек, а на всички хора.“ - Лев Толстой