Автор Тема: рецепти за лечение на рак  (Прочетена 100592 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Faleg

 • Тукашен
 • *****
 • Публикации: 1372
  • Профил
Re: рецепти за лечение на рак
« Отговор #120 -: Юли 25, 2018, 11:07:43 pm »
Здравейте, ЛСК !

И аз бих искала да попитам:
Сестра ви търси ли връзка с духовния свят ?
Опитва ли се да разговаря с Христос или своя водещ Ангел и да търси отговори ?
Слуша ли музика ? А защо да не се опитва и да пее, и да танцува ?!


Сърдечни поздрави !

Hypatia

 • Постоянен
 • ****
 • Публикации: 280
  • Профил
Re: рецепти за лечение на рак
« Отговор #121 -: Юли 25, 2018, 11:36:37 pm »
И аз се включвам с мнение, надявам се да е от полза.

Доста добри отзиви в и-нет има за едно момче - Айдън Мустафов, има създадена фейсбук група от него - "Лечение на онкологични и автоимунни заболявания". Може да се обърнете за помощ към него. Доколкото знам лекува с билки по древни рецепти, преведени от него.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001634409856

Отделно може да потърсите обяснение и по ГНМ.
Това, което съм разбрала от прочетено е, че тумори в мозъка няма, а има разрастване на съединителната тъкан, като само периферната глия тъкан се дели.
https://www.facebook.com/groups/193771714055319/

Успех!
"Запазете правото си да мислите, защото дори да мислите погрешно е по-добре, отколкото да не мислите изобщо." - Хипатия

Kosi

 • Застояващ се
 • ***
 • Публикации: 170
  • Профил
Re: рецепти за лечение на рак
« Отговор #122 -: Юли 26, 2018, 10:25:43 pm »
Здравейте отново,

ние продължаваме да търсим лечение за тумора в мозъка. Досега сестра ми прилагаше доста строга диета, хомеопатично лечение и опитваше да постигне вътрешен мир, оставайки в изолация, но за съжаление тумора продължава да расте.
Успя да посети и д-р Франгов, но не приложи лечението с бял имел тъй като не живее в България и трудно би я следил доктора. Дали може сама да приложи лечението с бял имел? Дали може да ме насочите към повече информация за изорела,  за какви тумори е най-подходящ?

Здравейте, след като сте заели със нещо толкова сложно.Сестра ви трябва да отговори положително на следните въпроси?
-Готова ли е да говори за всичките си емоционални проблеми открито и да последва съвети за решаването им?
-Готова ли е цялостно да промени диетата си към вегетарианска и да направи 3х20 дена гладуване на плодове и вода през годината?
-Готова ли е да изостави всички млечни продукти за дълъг период от време?
-Готова ли е да се откаже от всички вредни храни и навици-кафе, пушене, алкохол?
-Готова ли е да промени целия си начин на живот включително да напусне работата си?
Когато човек работи това за което e призван на планетата той активира своята психична енергия която при туморно и раково болните, обикновено е стояла в покой постоянно, докато се изчерпа напълно, тогава настъпва и физическото проявление тумора, който се подпомага от вреден хранителен режим.Ето защо хората които цял живот работят и се вдъхновяват от работата живеят дълго защото в момента който те изчерпат напълно енергията си, им се изпраща нов по-голям запас.
-Сестра ви не трябва да посещава лекари със занижена психична енергия хората, които могат да и помогнат си личат от 100км.Един човек когато е зареден от него струи положителна емоция и увереност.Не очаквайте някой който не се интересува дълбоко от сестра ви да й помогне особенно.

Общо взето като човек който е загубил майка си заради рак който не беше смъртоносен, а тя самa отне живота си поради страх от болки, бях принуден да науча всичко за болеста което мога.Смея да твърдя че днешната алопатична медицина въобще не разбира как се лекуват нито туморите нито рака като цяло. Друго не възлагайте големи надежди и на хомеопатията, лечението е вътре в самия човек, няма билка чудо.Билката може да подбутне в правилната посока, но е нужен цялостен подход.

Здравейте,

много благодаря за коментара, на посочените по - горе от вас  въпроси мога да отговоря така:
-да, прави го откакто знае за тумора
- вегетарианка е от повече от 10 години
- не консумира никакви млечни продукти от година и седем месеца (т.е. от разбирането за наличието тумор)
- не консумира кафе, алкохол и цигари - не си спомням кога за последно е употребявала такива неща, но сигурно и за тях  е над 10г.
- не работи, напусна преди да разбере за болестта.
- прави всичко възможно да промени начина си на емоционален живот, избягва негативни хора, раздели се с някои "приятели", определено избягва и лекари, които не са положително настроени към лечение

Разбира се, аз съм външен наблюдател, не мога да кажа как се справя с емоционалната тежест на живота си и проблемите в него, мога само да се надявам, че успява да се очисти от нездравословните емоции.


От прочетеното,като опитност , през последната година и половина разбрахме, че диетите нямат положителен ефект върху туморите в мозъка, въпреки това не консумира глутен, млечни храни и захар. Не е успяла да промени начина си на живот на 100% откакто разбра за наличието на образуванието, но от всичко изброено от вас мисля, че единствено гладуванията и не са точно 3 пъти в годината. Независимо от всичко, тумора продължава да расте. Появата му е на специфично място и е рядко срещан, това прави намирането на лекар, независимо дали е хирург или привърженик на нетрадиционната медицина, с опит доста трудно. За съжаление, на лекарите им отне много време да установят, че има проблем, а не си измисля симптоми и това единствено доведе от това, че когато откриха причината, тя вече беше доста с големи размери.

Мисля, че хората сме слаби същества, все още не сме се научили да откриваме сами проблемите си и да ги разрешаваме преди появата на болестта (или поне повечето сме такива). Това е и причината поради, която се нуждаем от побутване било то от хомеопатия, билка или човек, който да е до нас, когато болестта се появи. Причината да пиша отново тук за помощ е надеждата, че някой може вече да е минал по този път и да е намерил лечител, който  му е помогнал.

Значи, вие сте почнали диети без пречистване, така няма да стане.Гладуването се прави точно затова за да се махнат първо отровите и тогава да се захраним със добра храна, много е важно да е сигурно че е органична храна!По какво да я познаете, никакви лъскави плодове и зеленчуци, освен това на вкус трябва да преливат от вкус.Сега първо веднага да започне гладуване.Първо 7дневно, да свикне, почивка от 2седмици после 14дена, и след почивка от 3седмици 20дена по системата на Лидия Ковачева има я навсякъде в нета ако не я намерите пишете.Но най-просто е чиста вода+ не повече от 500грама плодове на ден и малко мед.Аз сам мога да потвърдя че със тази диета убих тумор във врата си само след 2гладувания от по 15дена.Чак след това полезната храна ще влияе, не можете да тъпчете вътре при положение че има отрови.Всички плодове трябва освен това да се ядат най-вече цели.Освен това диетата какви вегетариански храни да се ядат трябва да бъде съобразена със нейния тип тяло на индииски им казват доша има тестове за това във интернет.Освен това така както пишете е много вероятно да има незазрешен емоционален проблем, а това допълнително трупа токсини във тялото.