Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Здраве и природни лекарства / Re: Щайнер за суровоядството
« Последен пост от Светльо - Април 26, 2017, 09:20:03 pm »
Kosi, от както се познавам, т.е. в целия си съзнателен живот първо родителите ми, а сега и моето семейство сме гледали зеленчуци и овощия. Винаги сме торили и то не всичко с оборска тор. Никога не сме пръскали и познавам поне дузина близки или познати, отглеждащи зеленчуци и плодове по този начин. Разменяме семена, важно е това от гледна точка на устойчивост, мисля че тук на Балканите и в Русия, по-малките градове и села - за там също имам частична информация това е практика. Има и друга страна да, но все още има от къде човек да вземе семена и да отглежда директни сортове зеленчук и плод без третиране и торене - само оборска тор
2
Здраве и природни лекарства / Re: Щайнер за суровоядството
« Последен пост от Kosi - Април 26, 2017, 08:27:23 pm »
Щайнер казва и, че единствено кореноплодните могат да се смятат за сурови, защото всичко друго, като плодове и ядки например, вече е опечено от слънцето.


Така е  също пише че хора които имат болни черва трябва да приемат плодовете преработени например печени или под формата на компот, и да се приемат повече кашички докато се възстанови силата на червата.

Друг е въпроса е че вече не съм сигурен дали въобще е останало нещо годно за ядене на тоя свят защото пак във га354 той се възмущава че хората са почнали да правят собствени торове които според него лишавали продуктите от съставки като естествен белтък  например и пише че ако продължим така много скоро до едно поколение хората ще дават потомство от слаби деца.Препоръчва да се върнем към торенето със оборска тор защото във червата на животните е най-добрата "лаборатория за тор" ако искаме да ядем истински органична храна ама кой ли го спазва това :(
3
Половината от интернет-милиардерите вече са си закупили бункер
http://www.dnes.bg/world/2017/04/26/v-sasht-miliarderi-se-gotviat-za-kraia-na-sveta-toi-vsyshtnost-idva-li.339183

"...Генератори, муниции, бункери, та дори цели самотни острови - мнозина в Америка се подготвят за края на света. Твърди се, че 50% от интернет-милиардерите вече са си закупили бункер или поне парцел на необитаван остров..."
4
Здраве и природни лекарства / Re: Щайнер за суровоядството
« Последен пост от Петър - Април 26, 2017, 06:10:34 pm »
Щайнер казва и, че единствено кореноплодните могат да се смятат за сурови, защото всичко друго, като плодове и ядки например, вече е опечено от слънцето.
5
Здраве и природни лекарства / Re: Щайнер за суровоядството
« Последен пост от Стопанина - Април 26, 2017, 05:34:08 pm »
Благодаря, много навреме ми идва този цитат!
6
Здраве и природни лекарства / Щайнер за суровоядството
« Последен пост от Kosi - Април 26, 2017, 05:28:55 pm »
"Знаете, че в по-ново време се появиха всевъзможни глупости, особено по отношение на храненето. Тези глупости днес са на мода. Съществува така нареченото суровоядство; при него не искат въобще нищо да готвят, а ядат всичко в суров вид. Защо възникват такива неща? Защото материалистичната наука не е в състояние да помогне на хората да се узнаят такива неща, да се узнае, как стои тук работата; а да се запознаят с духовната наука те просто не желаят. Затова и измислят такива неща. Цялото суровоядство е не нещо друго, а фантазия. В течение на известно време може да се подложи тялото на това, бих казал, изтезание — доколкото на тялото ще му се наложи да изгуби твърде много сили, — употребявайки само сурова храна; но в толкова по-голяма степен ще се окаже то обезсилено след това."


Сега чета га354(цитата е от там) и реших да постна този цитат ако някой е решил да става суровояд.Щото аз навремето мислих да ставам, но така и не се реших а ето че е било тотално противопоказно.
7
Цитат
Имах предвид, че ясновидецът не може да проучва ясновидски миналото - в Акашовата летопис, ако някой го е изпреварил за изследвания въпрос. За да може да проучи нещо от миналото, трябва по-рано да е почерпил сведения за проучваното нещо от сетивния свят.

Аха, това обяснява всичко. Или почти всичко... ;)

Сполай ти!
8
Много зле става както е предрекла Слава ей така бавничко бавничко ни превземат. >:(
9
По света... / Re: пробуждащи материали
« Последен пост от Светльо - Април 25, 2017, 04:43:44 pm »
Сок заля руски град след авария в завод на ”Пепси”

Плодов сок от завод за безалкохолни напитки в Южна Русия наводни градските улици и се вля в река Дон.
Властите в Липецка област уточниха в съобщение, че покривът на завод на Пепси (PepsiCo) в Лебедян е рухнал тази сутрин, информира Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

http://dnes.dir.bg/news/rusia-avaria-pepsi-sok-don-25663614

Понякога и така се отварят очи, ако има какво да се отвори....
10
Турция от десет години трайно се настанява в съседите си. България и пример за това. В градовете до границата се четат надписи на турски, английски и български. От Калотина до Капитан Андреево на почти всеки паркинг има турски ресторант, магазин, хотел и знаме с полумесец. Фабрики и цехове на турски компании има от юг до север. Местните хора вече свикват с това. Русия като цяло подкрепя турската икономическа експанзия на Балканите, с цел и двете страни да създадат свои сфери на влияние в региона. САЩ явно са изгубили интереса си към полуострова, а отговор на Брюксел все така се чака.Това са изводите в анализ на Томислав Крешович и Предград Прокопльевич за сръбското издание BKTVNews.

http://7plus7.net/2017/04/10/%d1%81%d1%80%d1%8a%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-bktvnews-%d1%82%d1%83%d1%80%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d0%b8-%d0%b2%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b1%d0%b0/
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10