Последни публикации

Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Ще превеждам GA 116 и GA 323. Ако някой е започнал нещо по тези книги, моля да ме уведоми на mangurov@abv.bg
2
Духовни учения и религия / Re: Окултна атака
« Последен пост от nellih - Октомври 16, 2017, 02:43:56 am »
Кой няма в себе си за чистене, Вал? За това ни трябват още много прераждания. Запази спокойствие и постигай стъпка по стъпка и няма да усетиш как изведнъж си станала силна и вътрешно стабилна.
Желая ти успех!
3
По света... / Re: ранното Християнство, възникнало в Ориента
« Последен пост от Faleg - Октомври 16, 2017, 12:21:06 am »
Петьо,

Разбирам, че мозайките, за които спомена по-горе, ще кандидатстват за Юнеско. Представям си ги впечатляващи и като размери, и като стойност. Чудех се защо не съм ги видяла досега в България, но причината е ясна: разкрити са съвсем наскоро от археолозите...Успех за България !

На изложбата в aрабския институт са показани великолепни артефакти от ранното Християнство. Има и мозайки като тези в Пловдив от 4 век.4
На раздумка / Re: Ако не ви се отваря нова тема - 3
« Последен пост от Gergana - Октомври 14, 2017, 01:39:13 pm »
Искам само да отбележа няколко неща, които ми направиха впечатление след "събитието" в Лас Вегас:

- Стрелбата започва в...

Историята е много по-гадна явно. Не е само нумерология.
https://www.youtube.com/watch?v=mx9RpgD4lo8

Свидетели изчезват, съседа по стая самоубит, охранителят изчезна (не е дори регистриран като охранител), Сорос и Сие печелят на борсата, 28-годишно момиче свидетел си умира вкъщи ей така, "избърсани" видеоклипове от събраните мобилни устройства на свидетели, шерифът промени историята няколко пъти, алтернативните медии не са допуснати на последната пресконференция и т.н, и т.н.  :-X

Scott Binsack е най-близо до истината, май (той и Арон и Мелиса Дайкс от Truthstream media)

https://www.youtube.com/watch?v=82mRuhwJirE
5
Духовни учения и религия / Re: Окултна атака
« Последен пост от Вал - Октомври 14, 2017, 01:45:18 am »
Нели, благодаря ти за отговора.

В крайна сметка през последните няколко месеца в съзнанието ми изкристализира точно това, което си написала.
Цитат
Ако самата аз вибрирам на същата вълна, ако в мен се намират същите мисли и чувства, изобщо ако съм способна да ги изпитвам и го правя спрямо различни хора, такива насочени към мен негативни мисли и чувства, ще ме достигнат, ще се слеят с моите собствени и ще се усилят. Тогава злото ще ме засегне в някаква степен.Но ако в мен се намират положителни мисли и чувства на обич, тези атаки, ще се неутрализират и ще се върнат обратно към този, който ми ги изпраща.

И цялостно - колкото повече се страхувам, толкова повече ме застига всичко и обратното.
Формулата *фир фюр фен, тао би аумен* придобива вече истински смисъл и оживява.

Учителя често говори за безстрашие и самообладание. Когато се изчистим от страха правим място на любовта.
Тези неща разбирам в последно време. :)
А аз имам какво да чистя още. :)

6
Безценно е човек да подкрепи друг в нужда... И кризите в живота се преживяват по-лесно, когато на човек му се партнира. Учителят е казал не случайно, че хората, на които днес помагаме, утре техните деца ще помагат на нашите  :)

Аз също съм получава голяма помощ от Нели и Петьо!
7
Духовни учения и религия / Re: Пророчества от целия свят
« Последен пост от Петър - Октомври 11, 2017, 09:22:48 pm »
Веднъж ми беше споделил, че докато ние тук посрещаме изгрева, отатък океана (в Америка) ще станат трусовете/големите промени. Т.е. нещата щели да тръгнат оттам.
8
Духовни учения и религия / Re: Пророчества от целия свят
« Последен пост от Savana Blue - Октомври 11, 2017, 08:13:26 pm »
Има един духовно извисен мистик в България

Веселин Орешков

Според него, времето се ускорява по ред причини и до 2023 година от този ред и порядък няма да остане и помен. Това кореспондира донякъде и с изявлението на Слава Севрюкова публикувано в youtube, че човечеството и планетата ще бъдат поразени 2025 година. Общо взето, малко остава лудите да се налудуваме ....

източник;
https://www.youtube.com/watch?v=QmxywXw2Onc

след 3;50 минута

 ;D


9
Духовни учения и религия / Re: Пророчества от целия свят
« Последен пост от Kosi - Октомври 10, 2017, 06:50:16 pm »
 ??? Намерих това в нета неска  :-\ https://www.lentata.com/page_8118.html
 Адриана Аврамова |  28/10/2015

Преди няколко години неизвестната тогава зъболекарка Снежанка Тодорова се ангажира да извади българския народ от мизерията и бедствията, и да спаси България.

В  своя рекламна брошура, тя споделяше, че е избрана от Бог да спаси Родината и да се бори срещу неправдите.

И още...

Нейна кауза е да обедини всички българи.

И не само - съвсем нагледно Снежана обясняваше древно предсказание, според което, когато човек с код на името 186681 (разбирайте тя) застане начело на България, страната ни ще тръгне…напред.

Е, вече сме 2015-та година, а България все още не е тръгнала напред. И Снежанка я няма на политическия небосклон. Дори тя, ПРИЗВАНАТА, се отказа от спасението на България.

Потърсихме я, за да видим какво се случва с предсказанието и ще я бъде ли клетата ни държава.

Вижте какво ни сподели:

 

Снежанка, преди 2 години стана популярна в Интернет след една брошура, в която твърдиш, че си призвана да спасиш България, какво се случи оттогава?

Да, това беше отдавна, преди няколко години. Реших го след всичките протести, които станаха тогава, когато хората излизаха по улиците. Ами какво стана… Веднага се появиха много негативни коментари. Много хора ме обиждаха, казаха, че съм луда… и се отказах. Аз съм зъболекар по професия, започнах да се занимавам основно с професията си и оставих това настрана. Просто хората не са дорасли към момента, много ме обиждат.

Когато се каже, че нещо е предречено, веднага те изкарват луда…а аз просто много съм чела –пророчества за българския народ и други.

А ти с нумерология занимаваш ли се?

Не. Просто тогава имаше много пророчества, за края на света и всякакви други, аз започнах да се интересувам и така. Четох много книги, на египетски шамани, на канадските шамани, други статии на американски автори, които казват, че България я чака велико бъдеще, стига да се намери кой да я поведе. Много неща съвпадаха с моята рождена дата и затова исках да се обединим. Но не се получи.

 Разбирам, че си много разочарована, но все пак вярваш ли, че ти си човекът, който е избран да оправи България?

Да, но в друг момент. Този момент не е сега. Просто сега не е подходящо.

А как мислиш, че ще стане това обединение?

Въпросът е, че не виждам изход. Аз затова се отказах… не виждам такова обединение, мисля, че интелигентните хора заминаха в чужбина. Тук останаха хора… ето например случката с хората на АТАКА от онзи ден. Те са най-ниското ниво на човешкото съзнание, такова чувствам има. Те са като диваци.

Но преди си вярвала, че е възможно да стане обединение. Как?

Аз започнах да пиша по форуми, по време на протестите, говорех с хората, така може да се постигне някакво обединение. Но те не вярват, това е проблемът.

Ти тогава искаше ли да се занимаваш с политика?

Да, тогава да, но не и сега. Имам чувството, че, ако някой нормален човек иска да помогне за някакво обединение, веднага ще го изкарат луд. Ако нещо се случи и народът се стресне … може би може нещо да се направи.

Ти си руса, да не би всичко, което говориш да е обвързано по някакъв начин с пророчеството на Ванга, която казва, че руса жена ще оправи България…

Да, аз точно затова тръгнах да се занимавам с всичко това. Има и друго пророчество на Преподобна Стойна, според което тази жена ще се роди до извор. Аз съм родена до извор до Костенец. Много неща съвпадат, но след като видях, че всички се подиграват и ме обиждат, се отказах.

10
Здравей, Петьо!

Точно сега по химия уча, че срещу брадавици и кокоши трън се прилагат: оцетна киселина, млечна киселина, натриева основа и колодиум.. Салициловата киселина действа за премахване на много загрубяла и втвърдена кожа, т.е. също приложима в този случай, като има една рецепта с 5 таблетки аспирин (но не от разтворимите, а от тези за пиене), които се счукват на прах, добавя се половин лъжичка лимонов сок и още толкова мъничко водичка, така че да се получи паста и се нанася на засегнатото място, като се увива с топла (носна) кърпа и найлонов плик, така че да се запари хубаво кожата и размекне (поседява няколко часа) и да може да се премахне след това.
Иначе както и Стопанина е предложил - вани с много топла вода, като към нея може да се прибави етерично маслко от чаено дърво. Или директно с памучно тампонче да се нанесе чаено дърво, а също прополис, и така да се преспи. При няколко пъти приложение би трябвало да започне да намалява и да изчезне.
Намирам някакви рецепти също с лук или чесън и сол, направени на паста.. Както и листа от бръшлян, заляти с оцет, да престоят 2 дена, после листата се слагат за 12 часа и след това се налага засегнатото място.
Или листо от Алое Вера, разрязано и намазваш мястото с гела от него.

Дано нещо помогне..
Страници: [1] 2 3 4 5 6 ... 10